Direktlänk till inlägg 7 september 2013

ATT FÖLJA SINA IMPULSER

Av Anita - 7 september 2013 23:35

 

Att följa sina impulser ska man kanske göra oftare för det kan bli så bra så.

Nu har jag varit hemma alldeles för mycket.

Nu har jag umgåtts alldeles för mycket med gubbar. 

Nu är det dags att göra annat.


Igår när jag varit på jobbet en stund for jag till PappersBeda och fikade och vi gick ut och gick med grisnäsan Bob. Vilket härligt väder. Solen riktigt brände på ryggen och vi hade så mycket opratat.


Så handlade jag lite och kände helt plötsligt att jag ville träffa min meditationsvän K och det är klart att jag hann bara tänka tanken så mötte jag henne på vägen.

Bara så där rätt av bestämde vi oss för att äta lunch på hotellet och sedan åkte vi till hennes sommarhus. Jag har aldrig varit dit och det var verkligen en upplevelse.


Så småningom när hon fått ordning ska hon ha loppis på ladugårdsbotten ( varför heter det botten egentligen när det faktiskt är längst uppe på vinden)

Vilken jättehärlig loppis det ska bli och så mycket fina saker som fanns där i huset. Föresten så var det tre hus och gamla och härliga.


Som ni vet så älskar jag att rota i gamla hus och vindar så den här dagen var en riktig fest för mig. Dessutom tillsammans med gulliga kompisen K. 


K är född i den här byn och hon kunde berätta så mycket om vem som bott i husen och resan hem genom den lilla byn gav så mycket. Tack snälla K för en oväntad och genomhärlig dag. En dag att minnas.


Så fortsatt jag med tjejträffarna.

DataFia och jag satt på bänken utanför mitt hus och fikade när dagens enda gubbe dök upp.

DataFia och jag skulle snabbt iväg till Kälarne för ett möte och gubben fick skylla sig själv när han kom så där bara apropå och föresten så är jag GUBBLESS så det kvittade.


Frampå kvällen åkte vi hem och badade bastu och det var så härligt väder ute.

 

Idag har Sofiepropp och jag varit på marknad uppe på Qul i backen. En marknad med närproducerat och bara bra grejor över lag. Det var mest mat och jag köpte ostkaka. tvål gjord på mjölk , äpplen och grönsaker.

 

Sofiepropp hittade fina halsband som hon köpte.

 

Vi pratade med folk och fikade och vädret var så fint och det var så trevligt. Man har nästan glömt så fint det är på Qul i backen. Tänk vilka danser man varit på där genom åren. Synd att det så sällan är något där nu för tiden.

 

Så iväg till DataFia och vi tog en långpromenad i finvädret.


Två dagar med så gott som enbart kvinnor. Balansen är återtagen. Efter dagar med bara gubb-besök känns det väldigt bra. Oplanerade dagar som det bara blev som det blev och det blev så bra så.


Att umgås med kvinnor och fåglar är min melodi. Då är allt så enkelt Männen är så kravfyllda och......


ger man dom lillfingret tar dom hela handen och har man otur biter dom av den också. Det får alltså bli dagens ord.

 
 
Eivor

Eivor

8 september 2013 01:09

Vilket underbart inlägg. Det blir man glad av att läsa. Vad roligt att du haft så trevligt. Låter jättehärligt.
Vad ska man med gubbs till egentligen. Jaa, det förstås, men i det här skedet av livet. Nja jag ska inte säga så det finns trevliga typer där också. Men tjejer är tjejer och vi har roligt när vi har roligt, på ett annatt sätt.
Håller med dig och så fåglarna förstås, de skulle jag inte för allt i världen vilja vara utan. Men så är jag ju fågeltokig också och värnar om de små liven och de större också.

Fortsätt njut

Kram

http://www.ullsag.bloggo.nu

 
Skatan

Skatan

8 september 2013 07:15

Jag försöker också att följa mina impulser så ofta jag kan ... tillvaron blir så mycket mer spännande då.

En annan sak som jag håller med dig om är att ju äldre jag blir ju roligare är det att just umgås med kvinnor ... männen är "avklarade" ( ha ha ) eller kanske inte avklarade men det är kvinnorna som för det mesta har mest att komma med.

Kram och godmorgon ... hoppas din söndag hos dig blir lika fin som den ser ut att bli här hos mig.

http://skatanstankar.com

 
Ingen bild

Titti

8 september 2013 22:35

Vilka underbara dagar du haft!
September har verkligen visat sig från sin allra bästa sida, så här långt.

Önskar dig fortsatt gott och trivsamt däruppe vid Fisksjön!

 
Janne

Janne

9 september 2013 07:21

Morron ! Ja vi har följt vår impuls och sökt en liten 2:a som vi hoppas på att få. Oj vad stilig sofiepropp ska bli med alla halsband. Ha det bra !

http://skurhinken.blogspot.se

 
TantGlad

TantGlad

9 september 2013 08:37

Alltid lika spännande att kika in hos dig, för du skriver och berättar så bra.
Så fina halsband du visar, och så många.

Du har nog rätt i det med gubbs *ler* visst är det lättare att umgås med oss kvinnor, också talar vi ju samma öppna språk liksom. Har du tänkt på det, att män och kvinnor talar olika språk, men kan liksom mena samma sak. Klart du har märkt det, du är ju en klok kvinna du!
Ha det så gott nu! Själv säger jag.....aaaaoooootjoo!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
Annika

Annika

9 september 2013 10:22

Ha,ha vilken kanon bra ide. En gubbfri helg vore nåt. Du har då haft det helt fantastiskt med dina fina tjej kompisar. Ha nu en bra start på den här nya veckan. Kram på dig.

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Anki

Anki

9 september 2013 16:55

Som alltid ett väldigt läsvärt inlägg... och du den där bilden över sjön med de vackra molnen... den är underbar!
Härligt med en gubbfri helg!
Kram

http://ankistankar.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards