Direktlänk till inlägg 2 januari 2014

NYTT ÅR

Av Anita - 2 januari 2014 10:17

 

Då går vi in i det nya året tyvärr inte i den gröna porten som finns på bilden men i alla fall.

Det är viktigt att årets första dag blir riktigt riktigt bra för då kan man hoppas att det fortsätter så. Man ska vara rädd om människorna omkring sig men inte glömma att vara rädd om sig själv.


Rädd om mig var jag då igår. En morgon med fika tillsammans med sonen och hans kompis, till och med äggsmörgås och brasa i vedspisen. Så ringde grannen förstås och jag var in till honom och fixade hans diskmaskin som var igengeggad med ömse klet.


Tillbaka hem igen.

Ljus på borden, eld i braskaminen. Sonens kompis fick se att det var en ÅsaNisse film på tv och tro det eller ej. Jag som sett massor hade inte sett den här. Där satt vi och åt upp det sista av julgodiset och skrattade åt filmen och det var riktigt gott att leva.


men....det var inte regn, det var inte snö. det var inte så hemskt halt så jag tog mig en promenad bort till broder B. Där var det fika på full gång så jag blev där en stund och spelade dyngtunna med lille Liam.


Till middag gjorde vi tacos och det var faktiskt länge sedan jag åt det.


Framöver halv sju så kom DataFia och Tina och vi satt och såg en snyftfilm och åt ostbricka.

En fin och härlig dag över lag som lovar gott inför framtiden. Fortsätter det så här så blir det nog bra.

 

Nyårsaftonen tillbringade vi hos SnickarMagnus och Tina. Vi var en hel massa människor och en hoper med hundar. God mat och Tina hade en tävling där man skulle skynda sig att sjunga sånger när hon sa en bokstav. Tjejerna mot killarna. Tyvärr så förlorade vi tjejer den leken men priset bestod i att sjunga julsånger så det var väl detsamma.


Hoppas ni alla haft en fin nyårshelg. Imorgon åker sonen hem och det känns lite trist. Det har varit roligt att ha honom hemma. 


Dagens ord: Det är fint att vara snäll mot andra men glöm för allt i världen inte att vara snäll med dig själv.

 
 
Liliann

Liliann

2 januari 2014 10:43

En underbar start på 2014 som kommer att bli ett fantastiskt år eller hur? Själv börjar jag med examination i Hälsopedagogik idag :)Äntligen snart klar med grundblocket bara specialpedagogiken kvar, sedan väntar specialinriktningen med sjukhuspraktik och yippi sedan är jag färdigutbildad!
ha de gott

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

2 januari 2014 10:55

Det låter som om du haft en fin helg. Och om det innebär att året blir bra om man haft en fin nyårsdag ligger jag bra till, för jag var på ett trevlig kaffekalas igår.
God fortsättning!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Anki

Anki

2 januari 2014 14:02

Vilken härlig bild den med den gröna porten... en sådan röd lykta har jag i äppelträdet, men den lyser bara en timme varje eftermiddag - det är nog för lite sol för att ladda batteriet...
Ser ut som du haft en alldeles underbar nyårshelg!
God fortsättning!

http://ankistankar.blogspot.se

 
TantGlad

TantGlad

2 januari 2014 16:09

Jättehärlig och vacker bild av den gröna porten som jag gillar skarpt.
Låter som ett skojsigt nyårsfirande du haft. Kul när man gör en massa saker tillsamans.
Ja jädrans i mina praliner vad halt det är ute. Regnar har det gjort hela dagen här hos mig.
Kloka kloka ord på slutet som jag faktiskt tänkt på. Nåt att tänka på är ju vara snäll mot sig själv åxo. Fint vara snäll mot andra naturligtvis åxo.

Ha en jättefin fortsättning nu på det nya året vännen!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
Skatan

Skatan

2 januari 2014 17:22

Låter som ett underbart avslut på året och em härlig början på det nya. Jag har också haft det bra och det bådar ju gott. Det ska bli roligt att ses snart, kraaam.

http://skatanstankar.com

 
Janne

Janne

3 januari 2014 08:47

Morron ! Det ser ut som om ni haft det trevligt hos Snickar Magnus. Snö nä int har vi nå snö int' ! Det bara regnar och regnar hela tiden och himlen är mörksvart. Ha det bra !

http://skurhinken.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards