Direktlänk till inlägg 14 februari 2014

PÅ BYN OCH KRAMA KARLAR

Av Anita - 14 februari 2014 20:16

 

Alla hjärtans dag vaknade jag till att solen tittade fram för första gång på länge. O-gradigt och fast hostan sitter i känner jag mig bättre och starkare.


Iväg på byn för att handla.Då träffar man många som vill kramas. Klart att man tar emot alla kramar man kan få en sådan här dag.


 

I brevlådan låg det här roliga kortet från vännen AMV. En kram på avstånd kom från Lekkamraten och det värmde också mitt hjärta.


För första gång på länge går jag ner till sjön och sitter en stund i solen. Känner hur min bleka och ämliga kropp slurpar in solstrålarna och känner hur ljuset och solen har fattats mig väldigt länge nu.


Tänkte sätta mig med vägföreningens räkneskaper men gruvar mig för Handelsbankens datasystem som alltid krånglar och jag orkar inte med krångel just nu.


 

Lägger mig i badet och tittar på den glada ängeln i taket istället. Pratar i telefon med faster och med sonen och Sofiepropp.


Ser på ekorrarna som jobbar med att försöka få av locket på solrosfröhinken. 3 20-kilossäckar har jag matat fåglar

och ekorrar med i vinter men skit samma dom behöver verkligen mat.


Så till er alla en jättekram och ni som har någon i närhet glöm inte att kramas en sådan här dag.


Dagens ord: Alla behöver en kram då och då.

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

14 februari 2014 20:44

Vad härligt att ligga i badet och kika upp på den vackra änglabilden, harmoniskt. Ramlade in av en slump men passar på att önska en trevlig fortsatt Alla Hjärtans Dag

Kram

http://snottren.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

14 februari 2014 22:11

Jag var ute en vända på Klinte, men inte träffade jag någon att kramas med. Jag måste säga att jag verkligen saknar den fysiska kontakten med en annan människa.

Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Ingen bild

Bamse231

15 februari 2014 01:11

alla hjärtans dag fanns inte när jag var ung, å jag har inte levt in i denna nya tradition, men visst kan det va kul kul att gå ut på byn/stan och kramas, om man bor så att man är bekant med alla man möter. Jag har haft "innetjänst"idag och därför har det inte blivit nåt kramande för min del. Min kära fru är inte mycket för att kramas numera pga sin sjukdom, så jag står hemme bi utan kramar, men jag skickar en kram till dig med denna kommentar.
Det var värst så mycket solrosfrö du ger ut, dom där säckarna är skitdyra! Jag har köpt en femkilospåse, som jag delar it. I en hemgjord fågeömayare på vår balkong, men det har varit dåligt med besökare där. Jag har inte fyllt på en enda. Gång hittills-det verkar som om småfåglarna tagit slut härr i storstads förort. jag har bara kvar koltrasten, N enstaka talgoxe och en blåmes, som alla föredrar brödsmulor och ostbitar.
Var glad översolskenet, det har vi inte haft på veckor här. Vi har bara tråkigt dis och gråväder med någon plusgrad,
Så det passar jättebra att sitta och glo på OS i TV . Skidbrabbarna gladde oss idag, men visst du gillar ju inte att åka skidor, men den där konståknngskillen från Lule gjorde ju bra ifrån sig och skridskor gillar du ju att åka. Liksom jag.
För övrigt har jag kommi på att din brorsdotter Sofiepropp verkar ha en egen blog, som jag läst lite ur - det var trevligt.
Som sagt: kram på dig från en gammal gubbe med barnasinnet kvar.

 
Ingen bild

margareta wårenius

15 februari 2014 04:17

skönt att du är på benen igen - om än spagettiben!

margareta

 
Skatan

Skatan

15 februari 2014 05:56

Jag tror jag kommer att ta mig ett bad när vi ses hemma hos dig så småningom ... bara för att kunna vara i himmelriket en stund. Fast det är man förstås när man är hos dig ändå ... vare sig man tittar i badrumstaket eller inte ... I himmelriket.

Kram Skogsnuvan!

http://skatanstankar.com

 
Anki

Anki

16 februari 2014 07:36

Skönt att du är på benen igen och orkar ta dig till byn...
Åh vad jag gillar din ängel i taket... helt underbar!
Önskar dig en fin söndag!

http://ankistankar.blogspot.se

 
TantGlad

TantGlad

16 februari 2014 08:10

God morgon!
Skönt du mår bättre nu.
Vad mysigt du har i badet som kan kika upp på taket och se detta.
Lilla fruntimret är rolig hon.
Ha nu en jättefin söndag vännen!
Kraam!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
Annika

Annika

16 februari 2014 18:51

Blir så glad då jag ser blommorna här i din blogg, tänker på min mamma som älskades dessa vackra gula Laxblommor. Visst heter de så? Ja kramar är gratis och de kan man slösa med hur mycket som helst. Skönt att du börjar piggna till. Kram på dig.

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Lena

Lena

17 februari 2014 18:26

Damen på kortet sa precis det jag tänker och känner... Det händer något under åren som går.

Lena

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Soldansaren

Soldansaren

17 februari 2014 19:35

Kraaaam i efterskott! Fast man kan förstås kramas alla dagar...

Vad härligt att ha ett badkar och en sådan där ängel i taket. Jag blir alltid så glad av dina målningar.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Janne

Janne

18 februari 2014 07:36

Morron ! Jag kan berätta för dig Anita att Gunilla som tecknar dom roliga korten och som också har skrivit en massa skojiga böcker har bott här i Björkvik. Min fostermor kände henne. Ja visst ska man kramas på alla hjärtans dag. Ha det bra !

http://skurhinken.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 15 jan 10:19

Som ni vet så gillar jag inte att hålla på med ved. Ni som inte behöver elda förstår nog inte riktigt hur mycket jobb det är med veden innan den ligger i brasan och värmer och gör det mysigt.   Stockarna ska hem, sedan kapas och klyvas och ligga ...

Av Anita - Söndag 13 jan 08:27

Inte är jag rädd för mörker, björn och varg och andra djur (nu ljuger jag, ormar gillar jag inte).    Så är det stormen. Storm är jag rädd för. Jag vet att den river ner både träd och tak och sprider allt löst ut över marken. Jag vet att huset ...

Av Anita - Torsdag 10 jan 10:11

Sonen säger ibland att jag skriver för långa bloggar och därför ska jag fatta mig kort.   Timmerbilar som kör på vår smala byväg. Jag är livrädd att möta dom. Till Bräcke med min trasiga bil för att få den fixad. Renar efter vägen. Loppis i...

Av Anita - Måndag 7 jan 14:42


  Tänk att allt ska vara så komplicerat med tekniken. Först om främst skrivaren. Jag har slut på färg och det är skitdyrt med ny färg. Billigare att köpa en ny skrivare men vad är det för fasoner. Skräpa ner med en massa skrivare.   Egentligen...

Av Anita - Lördag 5 jan 09:28

Jag tittar ut genom fönstret och får se sju snöskotrar åka över sjön. Eftersom det regnade igår skulle jag tro att det var väldigt subbigt och blött på sjön. Nu verkar det vara uppehåll och nollgradigt. Blankis och jättehalt.   Det har minsann va...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se