Direktlänk till inlägg 28 maj 2014

FIRA FÖDELSEDAG

Av Anita - 28 maj 2014 21:04

Jaha, då är man ett år äldre då igen. 66 men dåligt med sex kan man kanske säga. 

Jag firade med att ta fram gräsklipparen för första gången iår och den gick igång utan större problem. Jag klappade om den och talade om att den var helt superbra. En gammal klippo går i ur och skur precis som jag. Vi puttrar och ryker men uträttar det vi ska.

 

I fönstret blommar min ros och tro det eller ej det är en potatisplanta i krukan som börjar få stora blad och kanske kanske blir det nypotatis till midsommar.


Från det ena till det andra så när jag klippte gräs kom Kinabror och Mustachen och jag satt igång att garnera tårtan. Skulle göra mig till och spritsa jättefint men naturligtvis hittade jag inte spritsen.

Det har försvunnit grejor nu ett tag. En stor soppslev har också försvunnit men som tur var så kom Datafia och gubben hit ikväll och hade köpt en ny till mig. Skulle tro att den gamla kommer till rätta nu när jag har en till. Skulle tro att det är småfolket som varit framma och skämtat aprillo med mig.


Det har kommit folk från och till hela dagen och uppvaktat fast det bara är en udda födelsedag och hur många grattis som helst på facebook. Kul kul.Jag tycker om att leka i trädgården. Igår lekte jag hela dagen.

 

Jag målade stenar och jag målade jordbänningar och jag gjorde iordning i mina rabatter och jag gillar att hålla på och göra saker ute, till och med att rensa rabatter känns helt ok för mig. Gillar att stoppa händerna i jorden och känna jordens värme.

 

I dom blå ringarna ska det stå blomkrukor med gyckelblomster men jag har inte tagit ut blommorna ur växthuset ännu för det har varit frost på nätterna. 


I går satt  Kinabror och jag lök på fåran som var kvar borta vid stedesbacken och så har Kinabror röjt kullen där min 8-kantiga palveljong ska stå och vi drog bort lite ris. Det blir lite gjort varje dag minsann och det är härligt att vara ute och stöka på.

 

Nere i bastun har en liten getingtant byggt ett bo på handukshängaren. Inte kan hon få vara kvar där men jag har inte hjärta att riva ner boet utan jag får väl försöka bli vän med gentingtanten istället.


Nå, det var allt jag har att berätta om de här sista dagarna. Nu ska jag ta en promenad för att se vad som händer i naturen nu när det börjar skymma. Det är då det kan visa sig många djur och andra underligheter.


Jag hoppas ni har en riktigt fin helg framför er och att det blir skapligt väder.

 

En kram och hälsning från skogsnuvan som idag fyller 66 år och blir äldre och äldre för varje dag men skit samma så länge man är frisk och glad ska man inte klaga.


Dagens ord: Klart man ska ta alla tillfällen i akt att fira allt som man kan fira och idag firar jag att jag fyller år.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

28 maj 2014 22:14

Hade jag nu varit en lite flitigare facebookare hade jag ju upptäckt att du fyller år idag. GRATTIS, GRATTIS så mycket så här på sena kvällen.
Jaså du firar med att klippa gräset, ja det är väl inte helt fel, det doftar i alla fall hur gott som helst! Dina blåa stenar är väldigt dekorativa.
Ha en fin Kristi Himmelfärdsdag!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Margit

Margit

28 maj 2014 22:23

Kramar och ha det SÅ GOTT!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Skatan

Skatan

28 maj 2014 22:50

Du fick en härlig födelsedag och firade den ordentligt ... Vad fiiiina stenarna blev. Just den blå färgen är så härlig. Blått är Hoppets färg så nu får vi hoppas på ett fint och Gott Nytt År.

Kram!

http://skatanstankar.com

 
Lena

Lena

29 maj 2014 09:34

Hej hej!!

Vet du? jag gillar din blogg <3 så rak, enkel, sköna bilder & naturen inte minst! :)) & ett försenat Grattis förstås!! :))

Önskar dej en fin fin dag! :)) /Lena med frallorna

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

margareta wårenius

29 maj 2014 09:37

du ska DÅ INTE KLAGA TJEJEN!

Getingbo är riktiga konstverk för många många år sedan tog jag vara på ett stort getingbo en gång och hade det som en tavla på en hylla - dessutom hade den en speciell doft. tyvärr försvann boet vid flytten av bostad. mw

 
Lilla Blå

Lilla Blå

29 maj 2014 10:10

Stort grattis, kompis, om än en dag försent. (Men man kan alltid fira en dag till...).

http://www.lillabla.wordpress.com

 
Eivor

Eivor

29 maj 2014 14:01

Ett stort grattis en dag för sent.
Vilken härlig blå färg på stenarna och fina blommor och nu har du väl potatis till Midsommar. Eller? Jag har aldrig satt några så jag vet inte hur lång tid det tar.

Säkert kommer din slev fram när du fick en ny, det brukar bli så med saker man inte hittar.

Hoppas du fick en riktigt fin födelsedag. Ja åren går, men man får vara glad så länge man får hänga med. Jag kan ju inte säga så länge man är frisk men jag är lika glad ändå.

Kramen

http://www.ullsag.bloggo.nu

 
Tezz På S/Y Endeavour

Tezz På S/Y Endeavour

29 maj 2014 22:35

Stort Grattis till dej lite i efterskott ;-)
Kram

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

6 juni 2014 10:03

Lite försenat men stort Grattis ändå!!

http://ankistankar.blogspot.se

 
zaq

zaq

11 juni 2014 22:14

Och ett väääldigt sent men ack så hjärtligt GRATTIS från mig med! Kram!

http://zaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se