Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

TRUMBYGGARKURS DAGARNA INNAN

Av Anita - 13 augusti 2014 08:32

 

Nu är det igång. Ledarna kom i förrgår fullastade med mat och två tält på en släpvagn och nu har det jobbats och möblerats om och bäddats sängar och det har varit ett väldigt flöj.

Mitt hus liknar inte alls det vanliga. Katten tittar sig förvånad omkring när hon kommer in.


Det är sängar både här och där och frysboxar och kylskåp är fulla med mat, konstig mat för det är massor av människor som är allergiska, fler än dom som kan äta allt. Vad har hänt med folket? Varför blev det på dette viset? Vilken tur jag har som kan äta precis allt utom möjligen röda karameller. 


Från hela Sverige och till och med från utlandet kommer dom, de 14 människor som ska bygga trumma. 

När tälten skulle upp igår var det blåsväder men det gick bra ändå.

 

Nu står dom där ett riktigt fint indiantält och ett partytält där man kan sitta och stöka med trummorna om det skulle bli regn, fast det ska det inte har vi bestämt.


Det är inte lika varmt ute nu och blåser som attan men då är det ju myggfritt. Vattnet i sjön har kallnat men det är fortfarande 20 grader.


Jag har mest gått omkring och tittat med storögd blick, plockat lite blåbär och vinbär och försökt städa lite i Loppisen. Nu ska jag flytta mina grejor ner till AMV:s husvagn där Kinabror och jag ska sova.


Håll tummarna för att det inte ska bli kaos och att det ska bli fina trummor.  

Dagens ord: Allt är inte omöjligt, bara mer eller mindre svårt.


 
ANNONS
 
TantGlad

TantGlad

13 augusti 2014 15:34

Visst äre konstigt så många är allergisk idag. Själv kan jag äta allt, även om jag inte äter allt haha.
Klart vi håller tummarna och tårna mä föresten.
Må så gott och soliga kramar från mig!

http://tantglad.bloggo.nu

 
Soldansaren

Soldansaren

13 augusti 2014 18:02

Apropå detta med "mer spännande resor" som du skrev i din kommentar till mig, så kan man vara med om spännande resor utan att behöva flacka så långt. Tycker att trumbyggarkursen verkar som en oerhört spännande "resa" som jag gärna hade varit med om.
Kram på dig! Det blir nog fint ska du se.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Äppelblom

Äppelblom

13 augusti 2014 23:31

Låter kul det där med trumbyggarkursen. Det måste ge dig många nya vänner också.
Må så gott!

http://skogsvandring.blogspot.com

 
Bamse31

Bamse31

14 augusti 2014 00:27

Det är alltså ingen ide' att bjuda dig på geléhallon eller polkagrisar:)
Hur har man annonseratut denna trumbyggarkurs, eftersom kursdeltagarna i några fall är utlänningar?
Jag trodde det var en lokal kurs med bara deltagare från Jämtland, en "vänkretskurs" . Annars hade jag kanske anmält mig, bara för att få vara där några dar å ha trevligt, som ni uppenbarligen kommer att ha.
Du verkar fungera som nån form av värdinna och kock bl a. Förta dig inte på uppdraget!
Ska bli kul att läsa fortsättningen - är det månne samiska trolltrummor det är fråga om. Dom förbjöds ju av kristenheten en gång i tiden, och eftersöktes och förstördes av det starka , men det var som sagt då det. Nu är det andra tider!!
Kram från Bamsefar

http://Bamse31icloud.com

 
Ingen bild

Bamse31

14 augusti 2014 00:36

Det borttappade ordet efter -starka- ska va -prästerskapet-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 18 okt 08:32


Några av mina bloggvänner skriver uppräkningar om positiva saker som dom har upplevt sista veckan men jag min sura negativa kärring har mycket lättare att komma ihåg negativa saker. Jag skulle lätt kunna fylla hela blogginlägget med sånt men nu ska j...

Av Anita - Lördag 14 okt 12:13


Jag pratar inte om mig själv nu även om det ligger lite sanning i att jag också är en sådan sak men jag såg att jag skrivit en berättelse för några år sedan om vattenvärmaren nere vid sjön. Jag skrev bättre förut och visst fanns det saker som var bät...

Av Anita - Onsdag 11 okt 09:33


Nog behövs det vassa och starka tänder, speciellt om man är bäver. Igår när jag gick strandstigen hade bävern gnagt ner en riktigt stor björk ca 15 cm i diameter. Förstår inte hur han kommit igenom den.   Jag har fortfarande inte listat ut var h...

Av Anita - Söndag 8 okt 08:52


Tänk så annorlunda världen blir med lite sol.   Tänk att en av solrosorna slagit ut men det var i sista minuten för på fredagsnatten var det 2 grader kallt och gräset var vitt av rimfrost när jag vaknade.   Fredag ät DansBritt och jag lunch...

Av Anita - Onsdag 4 okt 18:43


Så olika det kan vara. Ifjol den här dagen sken solen från klarblå himmel och sjön låg blank och trädens löv lyste som guld. Minns den dagen som en lysande skimrande dag.   Nu har det regnat hela natten och i morse låg dimman tung över sjön. Nu ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se