Direktlänk till inlägg 22 februari 2015

TANT-TROSOR

Av Anita - 22 februari 2015 14:32

Jo, det är sant. Jag har köpt tanttrosor, ni vet sådana som går upp till midjan och är av mjuk bomull och med några små blommor på. Oj, så sköna dom är. Slut på vassa spetsar och trosor som kasar ner och skaver både här och där.


En sak slår mig. Förnekelsen. Det är vi människor bra på. Jag har träffat kvinnor som på fullt allvar påstår att stringtosor är sköna. Då ljuger dom för hur ska det kunna vara skönt att han något som skaver mellan skinkorna. Nej det handlar nog om att man vill vara sexig för männen precis som med högklackade skor. Det finns till och med dom som är så dumma att dom vinglar omkring med sådana utomhus i halkan.


Nej nu mina vänner behöver jag inte ens tänka tanken på att vara sexig för männen så hädanefter blir det tanttrosor för mig.


Nåja, det är väl inte det jag ska skriva om. Nej det ska ju handla om vad jag gjort sedan sist.

 

Vädret har varit fint den här veckan. Det har inte blåst och det har känns väldigt vårlikt faktiskt.


Måndag: Besök av två av mina meditationsvänner.


Tisdag: Åt semlor tillsammans med gamle A.


Onsdag: Fika med Mustachen och på kvällen hade vi Meditationstjejer en träff och vi hade det väldigt roligt. Vi skrattade och det behövs i vinterns tid. Många skratt och vi är verkligen en härlig grupp.


Torsdag: Först till Kälarne på provtagning och hem igen. På eftermiddag åkte jag iväg igen och hälsade på fd grannen på äldreboendet och sedan var det vattengympa och bastu.

Hem igen och åt lite och sedan for jag till Hammarstrand för att gå på kurs.

Den här gången handlade det om labyrinter om dess betydelse och historia. Så intressant. 

Jag har ju labyrinter i min trädgård. Först mina blommor är planerade som labyrinter och så bland björkarna har jag gjort en labyrint med en kompass i mitten men jag har aldrig förstått betydelse, Som vanligt har jag bara gjort som jag känt.


Fredagen var ett strålande väder , lugnt och varmt och skönt. Satt ute i solen och lyssnade till hackspettarna som försökte överrösta varandra. Jag måste ha många runt huset, minst 6 stycken i alla fall. Småfåglarna har börjat sjunga och kvittra och solen värmde skönt. Tog en sparktur på sjön också. Njöt.

Frampå kvällen kom TuppOla och Storfiskarn och hälsade på.


Så blev det lördag och jag vandrade skoterspåret mot Kolbjännsjön där det var öppning för öringsfiske. Tänk att för varje år känns det tröttsammare och tröttsammare att klättra upp för backarna. Det är mest backar hela vägen och rätt många kilometer att gå. Men....även i år orkade jag med.

 

Det var massor med folk på isen i solgasset. Dom flesta hade fått fisk så jag minglade runt och pratade med folk och sedan tog jag stigen ner till Håsjö för där var det lättare att gå. Datafias dotter skjutsade mig hem.


Sedan gick jag tvärs över Fisksjön till Skekviken till "Mitt ljus i Mörkret". DansBritt hade lånat min spark och åkt i förväg. Vi fick kaffe, vi fick gosa med hundarna och titta på skidåkningen på tv. Jag är ju inte så intresserad egentligen. Skidor är ju förfärligt hemskt jobbigt. Trevligt hade vi i alla fall.

Sedan drog vi hem över sjön och gjorde oss lite soppa och satt och vilade framför tvn. Ni ska veta att det var nog väldigt långt som jag gick igår, i alla fall bra mycket över en mil så man var lite matt i benen.


Nu väntar jag. Kinabror, min Son och lille hunden Jack är på väg från Skåne och kommer snart fram hit och det ska bli så roligt att träffa dom igen.


Veckan som kommer är det fullt upp också så vem säger att det är tråkigt att vara pensionär. Nu stundar det bättre tiden när solen har kommit. Förhoppningsvis fina dagar ute på sjön och med ansiktet mot solen för att få in så mycket ljus och värme som möjligt är.


Dagens ord: Även en liten stjärna lyser i mörkret. 

 
 
Ingen bild

margareta wårenius

22 februari 2015 15:32

käranån lilla Du; inte är det väl försenat ännu med ett härligt skamligt förslag, eller?

 
Ingrid

Ingrid

22 februari 2015 17:10

Visst har man fullt upp som pensionär. Det är bara att välja och vraka bland alla aktiviteter.
Men att sitta där på skön och njuta i solskenet låter helt underbart och påminner mig om när jag var i Örnsköldsvik och min faster och farbror en påsk för "hundra år sen".
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Soldansare

Soldansare

22 februari 2015 19:07

Jag har alltid undrat varför det var bh-arna kvinnorna brände på 60- ,eller om det var 70-talet, för att återta sin frihet. En bh kan ju ändå fylla en vettig funktion. Varför brände man inte högklackade skor istället? De är ju definitivt något som håller oss fångna eftersom vi inte kan springa och röra oss fritt. Så tänker i alla fall jag.
Kram!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Kraka

Kraka

23 februari 2015 10:04

Nja, det beror väl på passformen. Jag är inte förtjust i trosor som går upp i midjan. Där sitter ju så många andra saker redan. Det är rätt skönt att fördela trycket på huden. Beträffande stringtrosor så ser de mer obekväma ut än de är. Men det är bara snyggt och sexigt på den som har en snygg kropp. Däremot är det snyggt utanpå långbyxorna då man slipper se troskanterna. :-)

http://kraka.moah.se

 
Annika

Annika

23 februari 2015 10:29

Blir så glad att du inte har gömt nyckeln till din dagbok utan att vi får följa dig dag för dag. Jag tycker oxå att det är viktigast att man har nåt skönt på sig. Fy fan för att ha nåt som skär in i rumpan!!! Vem ser vad jag har innanför byxorna? Bara hoppas att man inte hamnar på sjukhus.. men de har nog sett det mesta.
Ha en till fin dag nu. Kram

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Karin

Karin

23 februari 2015 18:51

Tanttrosor har jag haft länge! Mamelucker likaså. Är hopplös omodern inunder! Men fick idag två komplimanger!
1 Vad du har blivit smal om baken!
2 Vilken snygg jacka du har!
Visst blir man glad! Det räddade min dag! Nu är jag på väg till vattengympa.
Kramis Karin

http://pixelmojan.se

 
TantGlad

TantGlad

23 februari 2015 19:02

Haha......Du härliga bloggvän från granngränsen.
Tant trosor......hihi...ja jädrans så skönt det är att ha något rejält kring bakstjärten och fram.......eller.....vad säger man. Äh..Du fattar.
Jag har alldrig gillat stringtrosor. Här ägt ett par och det räcker, för fy klåen så obekväm man känner sig.

Härlig läsning skogsnuvan. Skrattar och njuter att läsa dina trevliga o roliga inlägg. Humor som jag gillar tagit ur det vanliga livet.

Sv: till din kommentar hos mig. Vet du......Jag avskyr februari åxo. Jag vill bara att denna månad ska ta slut. Så Äre bara, men nästa söndag så........

Mars måne....Jag kan lura dig till Skåne😁

http://tantglad.bloggo.nu

 
Tezz på Endeavour

Tezz på Endeavour

26 februari 2015 10:12

Tanttrosor är de bästa!! Och högklackat använder jag aldrig! Kläder och skor ska vara bekväma praktiska sköna. Punkt!
Kram

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

 
zaq

zaq

15 mars 2015 16:47

Hade jag itne fattat, att man har skor med klackar för att behaga män?! Jag har i hela mitt liv varit galen i skor, och gillar de höga, men har dem inte varje dag, är ju samtidigt rädd om mina fötter.

String, har jag aldrig begripit mig på, med sådana får man inget roligt underliv *haha, gillar man inte att ha trosorna inkrupna i rumpan så inte tusan ska man skaffa såna som dessutom ska vara där, hua. Snyggt? Nä bevare mig!

Sporttrosor med ben i funktionsmaterial, för hela slanten, det är min melodi den som skulle klaga skulle jag tvinga på en string! *Moahhha!

http://zaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Av Anita - Tisdag 5 mars 13:00

  Nästan lika lat som katten har jag varit sista veckan. Kinabror och jag har tittat på skidskytte och det har varit mycket sånt. Jag gillar ju inte sport men just skidskytte och Vasaloppet vill jag titta på.   Vasaloppet föresten är ju något ...

Av Anita - Tisdag 27 feb 10:01

  Nu har jag inte skrivit på ett tag för nu har den tid kommit som kallas för vårvinter Det är nu det är kallt på nätterna och solen börjar värma. Det är nu vi börjar ha folk som kommer hit. Det är då jag har mycket att göra.   Det är nu vi...

Av Anita - Torsdag 22 feb 08:31

  När man nästan gett upp hoppet så kommer en sådan sagolik dag som man glömt att det kan bli fast det är vinter. Bara någon grad kallt. Solsken hela dagen. Fågelkvitter    Måndagen var det tovningskurs och vi har gjort ganska många fåglar....

Av Anita - Söndag 18 feb 09:27

  Nu kommer Kinabrors son med familj, frun, tre barn och två hundar. Kinabror har eldat i sommarstugan. Det lyser välkomnande i alla fönster. Vägen och gårdsplanen är skottad. Vattnet fungerar och brasan är tänd. Älggrytan och potatisen puttra...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards