Direktlänk till inlägg 30 september 2015

DRÖMTYDARE

Av Anita - 30 september 2015 22:23

Det har varit några nätter med märkliga drömmar nu. Få se om någon av er kan tyda dom.


1. Jag skulle klättra upp på åsarna i logen och jag försökte och försökte men halkade bara ner. Vad jag skulle där uppe att göra vet jag inte alls.


2 Jag och mina bröder skulle gå ut på isen men isen brast under mig så jag ramlade ner till midjan i iskallt vatten. Bröderna klarade sig utan att gå igenom fast dom är mycket tyngre än jag.


3. Jag stod vid spisen och lagade mat. Det satt en hop med främmande människor vid bordet och knackade med gafflarna och ville ha mat. Jag brände maten, kokade över såsen så spisen blev full med klet, brände mig på stekpannan och när jag skulle servera dricka tömde jag ut den rakt över en kvinna. Vaknade kallsvettig och med hjärtklappning. 

Tyd det om ni kan.


Nåja idag har jag fått Kinabrors gamla madrass och har slängt ut min gamla, den med fjädrar som stack mig i ändan så kanske sover jag bättre inatt.


Natten mot måndagen var Morris och jag uppe och tittade på blodmånen men det var en liten besvikelse för den var så långt borta. Syntes bara som en liten liten prick så den bilden ska jag inte visa er.


Vaknade i alla fall till en fin och solig måndag och AMV och jag drog till skogs och plockade lingon. Vilken härlig dag. Bararmad, solen varm och luften härligt klar. Dessutom sällskap av min bästa vän. 

Vi satt nere på en gammal flotte och fikade. Vi drack vatten ur källan där min pappa hittade en stenyxa när han var ung. Vi tänkte på och funderade över hur stenåldersfolket hade det där. En underbar plats hade dom i alla fall valt.


Sedan bjöd AMV och Gubben Kinabror och mig på middag på hotellet i Hammarstrand. Så var vi en sväng till TuppOla och så hade den dagen rusat iväg. Jag slutade kvällen med att steka älgbiff som jag skulle ha med mig till faster på Alnön.


Så igår åkte Kinabror och jag till Alnön.

 

Tänk så fint det är efter indalsälven. Man upphör aldrig att förundras över den härliga naturen.

 

Vi stannade ett tag vid Birsta för att handla lite grann och sedan åkte vi till Alnön och faster. Hon väntade med kaffe och mackor. Hon är 87 år men är så pigg så man kan inte fatta det.

 

Vi hann med en liten sväng till Kusinen C också. Hennes hund och Jack blev kompisar på en enda gång.

Så tillbaka till faster och så åt vi min medhavda middag och så hade dagen gått och det var dags att fara hemåt.

Frampå kvällen kom Datafia en sväng och vi satt och pratade.


Idag har det varit blåsväder och Kinabror och jag har varit till StockholmsAnders hus och stökat med sånt han ville ha hjälp med. Annars har jag väl mest plockat lite grann ute och inne. Tänk att det finns så mycket att göra och att tiden går så fort.


Jag har misslyckats med att betala vägsamfällighetens räkning. Handelsbankens datasystem blir jag aldrig klok på fast jag gjort som jag brukar så får jag inte iväg betalningen. Får väl ta och ringa PappersBeda. Hon kanske vet vad jag gör för fel eller vad som är galet. Jag hatar krångliga datasystem  och känslan av att det är jag som gör något galet och inte begriper vad.


AMV och jag har badat bastu ikväll. Man får väl passa på för man vet inte när hösten verkligen drar igång och det känns ruggigt att gå ner och bada. Sedan såg vi på "Bonde söker fru". Nu ska jag lägga mig på min nya fluffiga madrass och riktigt njuta av att slippa ha fjädrar som sticker upp i ändan på en. 


Dagens ord: Datorn är jättebra när den fungerar men ett ränt helvete när den krånglar. 

 
ANNONS
 
Bengt

Bengt

30 september 2015 22:57

Det var så lång berättelse av diverse slag så jag vet inte hur jag ska kommentera. Men jag undrar varför du såg månen så liten?

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bamse31

1 oktober 2015 00:01

Jag är ingen drömtydare, men när jag läser om dina drömmar å vet vad du tidigare berättat får jag en känsla av att dina drömmar avspeglar dina innersta känslor som i drömmen kommer ut i annorlunda tappning. Du har länge känt dig otillräcklig, har velat göra mycket som du inte hunnit med, du har ett viljeöverskott parat med ett underskott av förmåga å det verkar komma i dina drömmar; du vill klättra upp men klarar det inte, du vill gå på isen, men den bär dig inte- andra klarar den, men inte du. Du vill bjuda alla på god mat men förmår liksom inte. Jag föreslår att du dämpar ned dina ambitione
Va trevligt att du har en så pigg faster, men jag vill minnas att din moster, som var med å plockade bär, var lika pigg. Är din moster yngre än din mor?
Har slut på batteriet så jag slutar här nu. kram.

 
Göran

Göran

1 oktober 2015 08:25

Tror inte du ska lägga så mycket energi på att tyda drömmar. Det sägs ju att det är hjärnans sätt att bearbeta saker som den inte riktigt har klarat av. Och det är väl därför man ofta drömmer mardrömmar efter att ha sett en otäck film t.ex Dock har oftast drömmen inte alls samma innehåll som det som skrämde en.
Själv minns jag sällan några drömmar. Men vad som är ännu mer egendomligt är att ibland vaknar jag och minns drömmen glasklart in i minsta detalj. Sen kanske jag stiger upp och går och fixar morgonkaffe och när jag sen försöker komma ihåg vad jag drömde är det borta och kan inte återkallas trots att jag VET att jag nyss mindes hur bra som helst. Begynnande demens hos mig, kanske? Eller nåt...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Liliann

1 oktober 2015 08:33

håller med Bamse när det gäller dina drömmar, själv har jag också drömt de mest underliga röriga drömmar nu på slutet undrar varför, kan det vara månen?
Kram

 
Annika

Annika

1 oktober 2015 09:11

Jag måste nog oxå hålla med Bamse. Du vill så mycket men tiden räcker inte till. Tur att du ändå kan sätta dig i bastun och bara njuta och koppla av en stund. Ha det så bra du bara kan.
Kramelikram

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Ingen bild

Barbro

1 oktober 2015 11:11

Jag brukar ibland, numera väldigt sällan, att jag bor nånstans där enda utgången är ett fönster längst uppe vid taket. Jag har enorma problem att ta mig upp där och jag kommer aldrig ut. Men jag tänker alltid: "Hur f-n kan man ha en lägenhet där dörren är så idiotiskt placerad"
Jag har i alla fall tytt det hela som att jag vid den tiden varit stressad över något, att något är svårt för mig. Ingen särskilt intelligent gissning men ändå, jag tror på den. Alltså är du i så fall stressad. Kanske över vintern som ska komma?
Numera kommer drömmen väldigt sällan = pensionär!

 
Ingrid

Ingrid

1 oktober 2015 11:43

Du får säga som min mamma sa: "Jag har ett rikt drömliv". Hon drömde väldigt mycket och kunde ofta redogöra för drömmarna också. Själv glömmer jag bort dem så fort jag vaknar.
Ha en skön dag och hoppas att det är varmt och skönt i poolen!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
TantGlad

TantGlad

1 oktober 2015 21:42

Har man livliga drömmar har man åxo ett livligt liv tror jag. Man har mycket liksom. Mycke runt omkring sig.
Men nån drömtydare är jag inte.
Jasså.....Du har varit i mina trakter. På birsta och på Alnön. Jag var en sväng till Alnö på onsdag.
Bor ju tvärsöver denna ö "Alnö"
Ha nu det jättegott och Kram från mig.

http://tantglad.bloggo.nu

 
Karin

Karin

1 oktober 2015 22:39

Kan inte tyda drömmar....men kan det vara så att någon i din omgivning behöver din hjälp, och så kan du inte hjälpa till?
Har skrivit om "Bonde söker fru" i bloggen. Hur upplevde du bonden Stefan från Hassela?
Kramar Karin

http://pixelmojan

 
Leva-Kerstin

Leva-Kerstin

2 oktober 2015 10:56

Hej på dig!
Tyda drömmar är inte min specialitet. Det ända jag vet säkert om mig själv är att om jag drömmer om mitt hår, frisyr så är det någon förändring de närmaste dagarna, på gång.
Och du, håller med dig om datorn.
Ha en bra dag.

http://www.steeperz.com

 
Staffan H

Staffan H

4 oktober 2015 22:33

Om drömtydning vet jag inget, men även jag hör till dem som drömmer mycket och konstiga saker när jag har mycket som stressar mig på ett eller annat sätt, så förmodligen är det något sådant som ligger bakom dina drömmar.

http://staffanhuss,wordpress.com

 
Åke

Åke

6 oktober 2015 07:24

Men då var du ju nästan hemma hos mig :)

http://www.nacka144.se

 
Ingen bild

mary

21 juli 2016 03:58

Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My heter Mary Clifford, och jag basera i London.My livet är tillbaka !!! Efter 8 års äktenskap, min man lämnade mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter DR SUNNY som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss
vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr SUNNY kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och vid slutet av vittnesmål hon tappar Dr Sunny e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge DR SUNNY ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr SUNNY är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova den stora Dr soligt idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här hans kontakt: honom e-post, drsunnydsolution1 @ gmail.com Tack stor soligt. Kontakta honom för följande:

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill främjas på kontoret.
(4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) [Du vill bli rik.
(7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Herbal vård
10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset
(11) Förbindelse Spells
(12) Miracle Spells
(13) Beauty Spells
(14) PROFETIA CHARM
(15) Sevärdhet Spells
(16) onda Eye Spells
(17) Kissing Stava
(18) Ta bort Sjuk Spells
(19) VAL vinnande trollformler
(20) FRAMGÅNG I tentor Spells
(21) Charm att få som att älska dig.
(22) Affärs spell
(23) Ta bort HIV Sjuktrollformler

Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com 2348077620669. Du kan även kontakta honom på vad appar på samma telefonnummer.

 
sharon

sharon

12 november 2016 08:47

HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: +2348133261196

http://www.yandex.com

 
Barbara

Barbara

14 maj 2017 12:01

Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

http://julian22424.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 19 maj 07:37

Pappersbeda och jag tänkte nog att vi valt fel dag att baka tunnbröd i hettan men det visade sig att de heta dagarna var över.   Redan på onsdagskvällen när jag åkte till odlingskursen kom kallblåsten dragande och värmen var över. Pappersbeda ...

Av Anita - Onsdag 16 maj 09:35

Det känns bara fånigt att ropa vårskriket när det liksom blev högsommarvärme på en enda gång. 15 grader redan 7 på morgonen och 35 mitt på dagen. Så iår blir det inget vårskrik pch trolien ingen nässelsoppa heller. Nässlorna är så stora redan och jag...

Av Anita - Måndag 14 maj 09:23

Lommen ropar sin sorgsna och vemodiga sång och sjön ligger blank.   Ibland händer det oväntade. Fredag morgon ringde en sköterska från långvården och sa att  Fd Grannen var väldigt sjuk och jag for dit. Precis när jag kom innanför dörrarna mötte ...

Av Anita - Torsdag 10 maj 07:33

Äntligen händer det.   Isen började röra på sig och som tur var så blåste det östlig vind så bryggorna klarade sig bra. När jag kom tillbaka hem på kvällen var isen borta och det var äntligen öppet vatten. Så jag längtat till det.   Nu sk...

Av Anita - Måndag 7 maj 13:46

  Så kommer solen och värmen och snön smälter och det börjar blomma. Äntligen kan jag gå i skogen och känna barmark under fötterna. Så fort det gick. Som genom ett under.   När jag var en liten tös fick jag följa med farmor bort till Stedesbac...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se