Direktlänk till inlägg 15 februari 2016

ALLA HJÄRTANS DAG

Av Anita - 15 februari 2016 09:12

 

Int har jag fått några rosor inte. Jag minns inte ens när jag fick rosor sist. Även i mitt liv fanns det en tid när jag fick massor av rosor. choklad och kärleksbrev. Det trodde ni inte va?


Nåja, jag hade inte väntat mig något heller. Det får räcka med hälsningar på facebook. Faktiskt hade det varit värre om jag hade haft en gubbe som struntat i att ge mig något på alla hjärtans dag. Såna har man ju också haft faktiskt.


Fredag var det rena rama snöstormen. Frampå kvällen kom DansBritt i alla fall genom snöyran och skulle ligga över hos mig för vi hade planer inför lördagen.

 

Det gick troll i den tanken och det blev andra bullar.

Vi hade tänkt gå till Kolbjännsjön och titta på fisket. Det brukar vara en trevlig dag men ack vad vi bedrog oss. När man vaknade och snön hade vräkt ner i flera dagar blev det till att skotta istället. Det gick ju ganska fort och bra när man var två faktiskt. Allting är ju mindre tungt när man har sällskap. 


Vi gick en liten vandring bort till Kinabrors hus för att mata hans fåglar och då dök Storfiskarn upp på skoter och körde upp spåret på sjön så vi kunde gå hem den vägen.

 

Efter lite fika så hjälpte han till att dra hem ved efter skotern och det gick fort och bra.Tänk så bra att ha kompisar.

 

Igår tog jag och slängde ut mattorna och dammsög och torkade golv och det tar ju en stund.

Datafia och Mannen kom en liten sväng men annars var det folktomt hela dagen.

På kvällen blev det bokcirkel och jag fick träffa lite folk som tur var. Så gick då helgen och fort gick det

 Oj vad jag börjar längta efter våren. Det har snöat och varit mulet väldigt länge nu. Som ni vet så gör snö mig på så dåligt humör och nu har det småsnöat många dagar i rad.


 

men kan ni tro.......imorse sken solen och det är 14 grader kallt. Det borde bli fint frampå dagen och jag har inte sett en enda lastbil så kanske kan jag fara ner till Kälarne och hjälpa FD Grannen med några papper han fått. Han ringer ju och tjatar varje dag och sedan har jag lite mer grejor att uträtta också.

 


   

Dagens ord: Ingen romantik på Alla hjärtans dag men det är i alla fall myggfritt om man nu ska försöka se något positivt i den jäkla vintern.

 
ANNONS
 
Tezz på Endeavour

Tezz på Endeavour

15 februari 2016 09:39

Du får ett stort fång rosor av mig i cyberspace ;)
För jag älskar din blogg och att läsa om det liv du lever, och liksom jag kämpar med verkligen om vintrarna.
I övrigt så ingen uppvaktning här heller, men det hade jag inte väntat mig heller.
Kram

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

15 februari 2016 09:47

Så gott att du har så bra kompisar som kan hjälpa dig med både det ena och det andra. Det måste ju vara bättre att få veden hemkörd än en bukett blommor. Jag köpte mig några tulpaner i fredags, dyra var de och inte vill de slå ut. De står bara och ser torrare och torrare ut trots att jag skar av en bra bit av själken innan jag satte dem i vatten.
Här snöar det på södra delen av ön, hoppas att det inte kommer hit.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Soldansare

Soldansare

15 februari 2016 19:20

Kramar till dig så här dagen efter. Det är ju också ett påfund detta med alla hjärtans dag. Alla dagar borde vara alla hjärtans dag. :) Jag fick åka till godisaffären och köpa hur mycket lösgodis jag ville, det var min uppvaktning från P. Så kanske är det tur att det inte är alla hjärtans dag alla dagar, i och för sig.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
TantGlad

TantGlad

15 februari 2016 21:41

Gubbar som struntar i en...en AllaHjärtansDag är inte mycket till Karl inte. Jo......det ska va, ifall Mannen uppskattar dig de övriga dagarna under året. De övriga 364 dagarna. Då kan en dag spela rocken.
Du får ett STORT Hjärta av mig iallafall.......för att du delar mig av din vardag så härligt i din blogg. Naturnära och spontant. Glädje som sorg. Glatt å trist. Javisst.......Din blogg har ju allt.
Föresten.............glömde att nämna din härliga humor.
Du har Värkligen glimten i ögonvrån.

Tack för mig. Nog med beröm.....
Hej o svejs!

http://tantglad.bloggo.nu

 
zaq

zaq

15 februari 2016 23:16

Hjärtekram en dag efter till dig! JAg håller med dig, om dansare... Jag dansar såå gärna med en som inte tror sig vara "bäst" och typ måste bevisa det för sin omgivning! JAg försöker ge till både de som 'r duktiga och de som itne är det, jag menar, om den som inte är superduktig kan sänka sig till den som är sämres nivå, ärligt hur duktig är den då?
Nä, fy för "besserwissrar" av alla de slag, de tar död på glädjen...

http://zaq.blogg.se

 
Anki

Anki

16 februari 2016 07:52

Känns bra att du har så många vänner som kommer på besök och som hjälper dig med tunga göromål... de är bättre att ha en en bukett röda rosor :)
Precis nu kom solen upp bakom skogen och termometern visar på -11... blir nog en fin dag!
Ha det gott!

http://ankistankar.blogspot.se

 
Annika

Annika

16 februari 2016 09:25

Har man inte upplevt hur jäkligt det kan var på vintern så kan man ju tro att det är hur härligt som helst då man ser dina fina bilder. Men jag vad precis vad du menar....VILL HA VÅR NUUU.....Några blommor och choklader blev det inte här helre. Men däremot en hel del kramar, och det tycker jag är sååå mycket bättre och helst alla dagar året runt.
Tisdagskramen

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Anneli

Anneli

16 februari 2016 17:43

Jag har fått rosor dom två sista gångerna av min granne. Jag o mamma får ofta nåt av honom. Han är så snäll o omtänksam o det är skönt att han finns hos oss.
Du får ett stort fång rosor av mig inne på min blogg. Ha en fin kväll kram ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

 
kickilina2009@hotmail.com

kickilina2009@hotmail.com

16 februari 2016 23:11

jag fick inga rosor heller och tänkte inte så mycket på den dagen, inte för att jag var avundsjuk på andra utan hade fullt upp med annat att göra. Du får rosor av mig för ett härligt inlägg på din blogg, skönt att ha riktiga vänner som du verkar ha :)
kram o ha en bra vecka och det är lillördag" i morgon :)

http://lenakristina.bloggo.nu

 
Anneli

Anneli

18 februari 2016 20:58

Kikar in med liten liten kvällskram, dröm sött ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

 
Göran

Göran

18 februari 2016 21:32

Du är inte ensam. Jag fick heller inga. Men å andra sidan gav jag inte bort några heller. Dock minns jag att jag en gång under min karriär som äkta make köpte en bukett åt hustrun på AHD (Alla Hjärtans Dag). Det var förstås inte den första eller enda gången hon fick blommor men DEN gången fick jag en munsnörpning och en fråga om vad jag nu hade gjort för dumheter. Efteråt försökte hon släta över med att hon skämtat men jag tog inte risken någon mer gång.
Och... jag är ju sen mer än tio år inte gift längre utan precis som du är jag ENASTÅENDE!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

tussilago!

20 februari 2016 13:45

Blommor är roligt att få, jodå! Men jag får inga heller. Men man kan visa att man tycker om nån ändå. Hjälpa till, lyssna, ge ett leende. Ibland köper jag en bukett till mig själv såsom jag skulle vilja att den ska se ut. Det funkar det med...för man ska tycka om sig själv först..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se