Direktlänk till inlägg 15 juni 2016

TILL SLUT FÅR MAN GE SIG

Av Anita - 15 juni 2016 23:00

 

TILL SLUT FÅR MAN GE SIG


Nu har jag banne mig ingen kontroll och det mesta är en röra.


Nu har vi (Kinabror, AMV,Gubben och jag) satt upp och lagat paveljonen 3 gånger . Nu när det slutat blåsa skulle vi till igen men när vi såg atT inte bara stängerna var av utan tyget var trasigt på flera ställen då gav vi upp.

 

Det var bara att bära in alla lådor i huset igen och börja diska loppisgrejorna.


Så skulle jag öppna ett skåp med grejor och upptäcker att nyckeln är försvunnen.

Då fick jag för mig att den ramlat ner på golvet och hamnat i dammsugaren.

Så drog jag ut påsen och försökte tömma den. Fy sjutton så mycket äckel det finns i en dammsugarpåse. Ni skulle bara veta. Det fanns mycket där men INGEN NYCKEL. Nu började jag bli på riktigt dåligt humör faktiskt.


Nåja jag tog mig samman så gott det gick och började bära grejor och diska maskin på maskin med skitiga grejor. Som tur var så kom AMV och hjälpte mig och då kändes det lite bättre.


Stekte kolbullar till Kinabror och mig och det känns liksom lite rörigt i skallen. Disk överallt Gräset skulle klippas och en massa saker göras men det blev inte så mycket mer.


Det är varmt och skönt ute i alla fall och mina vita syrener har slagit ut.

 

Blommorna i trädgården börjar sakta slå ut en efter en.

 

Alunroten är faktiskt utslagen och väldigt söt.


AMV och jag åkte till Kälarne för att lyssna till Kristallen. 9 musiker som jazzat upp folkvisor. En kille spelade tvärflöjt rent otroligt fint. Tyvärr var det lite publik. Tror faktiskt att dom som spelade för oss var fler.


Just nu finns det så mycket jag skulle vilja göra. Gå på vikingamarknad. Gå på loppis. Äta kams på någon hembygdsfest men man hinner ju inte med allt. Det är så när det blir sommar. Helt plötsligt finns det så mycket roligt att göra precis när man har som mest brått hemma också.


Känner mig rörig i skallen och vet inte riktigt vad jag ska börja med. Önskar ibland att jag kunde vara lite strukturerad och veta i vilken ordning jag skulle ta saker och ting.


Nåja dagen slutade ju rätt bra och tror ni inte att jag hittade nyckeln till skåpet under mattan. Imorgon blir säkert en bättre dag men en sak är fullständigt säkert och det lyser klart i min virriga hjärna.


Jag ska ALDRIG mer ha en paveljong eller partytält och det är sista sommaren jag har loppis.

Trots allt är jag en gammal kvinna som ska vila mig i hammocken och läsa bra böcker och sitta under eken och lukta på blommorna och dansa så länge benen håller. Yes så får det bli nästa sommar när jag har mera tid Eller tror ni mig inte?


Dagens ord: Vissa dagar känns det som om man går omkring med grus i dojan fast man går barfota.


 
 
Ingen bild

Bamse31

16 juni 2016 00:45

Alla har vi röriga perioder i våra,liv, men dom går över. Du brukar annars vara bra strukturerad å alltid ha en plan B. Allt går över till sist å blir bra. Om jag bodde nästgårds hade du kunnat på låna mitt tält, 4x4 meter, ett familjetält på tre rum å kök. Själva yttertältet kan användas som paviljong. Det är fast förankrat å blåser inte bort. Har under åren testats i riktiga oväder. Hade jag
Haft bil å körkort kvar så hade jag kommit upp med det. Det där gänget som jazzat upp folkvisor skulle jag vilja lyssna på.
Kams har jag aldrig ätit men väl hört talas om. Kolbullar har jag lärt mig laga, det är gott. Vikingamarknad låter kul, skulle jag vilja gå på.
Åsså, kom ihåg att man inte är äldre än man känner sig.
Själv kände jag mig skitgammql igår, när mn son å dotter ringde. Den ena meddelade att familjen åker utomlands på semester över midsommaren å den andra messade att hon är kommenderad i jobbet till Bryssel hela nästa vecka å kommer till Arlanda på midsommarnatten, så besked blev att jag få vara ensam hela midsommaren, för första gången i mitt liv.då tyckt jag ridån
gick ner för mig.men man ta sig samman å hitta på nåt, vad vet jag inte,än.
Kramen.



 
Skatan

Skatan

16 juni 2016 06:16

Du är fantastisk Skogsnuvan ❤️❤️❤️
Du är en riktig KÄMPE ❤️❤️❤️
Kramar
🍀🍀🍀

http://skatanstankar

 
TantGlad

TantGlad

16 juni 2016 06:57

Tycker du kämpar på bra jag, och tur du hittade nyckeln. Man kan ju bli skogstpkig när man inte hittar det man söker.

Är det den sista sommaren du har din loppis? Fast det är klart.....ligga i hammocken och läsa böcker lät ju mysigare och skönare det.

På sommaren hinner man knappt med det man vill hinna, bara för att man vill ju så mycket. Allt ska gjöras , men bara härta blir gjort.

Dina slutord skrattar jag gott till. Läste ditt blogginlägg för min gubbe...han skrattade gott han med. Där har du en ny följare hihi.

Ha en solig dag, och njut.....för på freda blire sämre väder igen.
Kramkram.

http://tantglad.bloggo.nu

 
Åke

Åke

17 juni 2016 03:00

Nu har du otur... Men nu har du allt blommor, det har varit fint hela veckan... Men idag har det blåst på bra, hoppas du har klarat dig :) Här har det just slutat regna klockan tre på natten, det har öst på bra sedan 19 tiden...

http://www.nacka144.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards