Direktlänk till inlägg 21 november 2016

JAG ÄR INTE SÄMRE .........

Av Anita - 21 november 2016 13:45

 

Det sägs att man inte är sämre än att man kan ändra sig och precis så är det för mig just nu.

Nog vet jag hur jag har klagat på männen och vidhållit hur frihet är det bästa ting i världen.

Åren har gått och jag hade bestämt mig för att leva som singel i resten av mitt liv.


Men se ödet vill annat och i ett kök dök det upp en man och en blick och så var det klippt. Han och jag dansade och det var som om vi dansat tillsammans i eviga tider.


Så kom en tid men timslånga telefonsamtal och massor med med fina sms med de finaste och raraste kärleksförklaringar. Nu för tiden får man ju inte kärleksbrev  men även sms kan vara nog så romantiskt faktiskt.


Nog försökte jag bromsa. Jag skulle ju leva i frihet men det är svårt att inte svepas med av en varm vind.

Jag som är rotad i jorden och misstänksam mot män. Nog försökte jag se sidor jag inte gillade men inte hittade jag någonting.

 

Så nu kan jag berätta att nu är jag sambo efter alla år jag levt ensam och Fisksjön har fått en ny innevånare och ökat befolkningen med väldigt stor procent. Nu är vi tre stycken som bor här


Nåja, inte ska jag klaga på att vakna och få kaffe och macka på säng eller vakna och mysa och slippa hämta ved och elda. När det var ishalka och jag gruvar mig för att köra bil så kör han åt mig. Inte behöver jag dans med katta längre utan med med Mannen istället. Inte dumt att ha någon som finns för mig alltid.


Nog vet jag och är klart medveten om att jag sagt ett otal gånger att karlar bara är till besvär och innebär bara bekymmer men visst kan man ändra sig. En sak är säker nu när det toksnöar utanför och vintern känns oändligt lång och svart så känns det inte så gruvsamt och hemskt som vanligt.


Helgen har varit kul. Först marknad i Ammer där vi handlat en massa kakor och mat och druckit kaffe och ätit goda skinkmackor. En härlig liten marknad med så fina saker.


På kvällen var det dags för det obligatoriska julbordet på Håsjögården.

AMV, Gubben, TuppOla. Kinabror jag och Mannen åkte dit. Hemlagad mat och fin musik och trevligt.

 

Kändes som om byborna som är vana att se mig som singel sedan många många år tittade lite extra minsann.

 


Så blev det söndag och det var dags för I-M och mig att stöpa ljus som vi gjort några år nu. Det var roligt att träffa henne och hunden Jansson..

Det var fullt ös hela dagen och kaffepannan stod på kokning mest hela tiden. TuppOla. Kinabror, Storfiskarn AMV och Gubben var här och förstås då Mannen och dagarna och nätterna går så fort nu för tiden. Tiden bara rusar iväg.


Nu kommer nya tider och nya händelser och ett på sätt och vis annorlunda liv. Så nu sitter vi här på var sin sida köksbordet och ser ut på småfåglarna och dricker vårt morgonkaffe och det känns riktigt mysigt.


Dagens ord: Man vet aldrig vad som händer och man är aldrig för gammal för att ändra sitt liv.

 
ANNONS
 
Ann

Ann

21 november 2016 14:34

Hej min vän! Ingen är gladare än jag att Du funnit Din Drömprins och får dela livet i Paradiset Fisksjön med! Och....Han har tur han vill jag lova, som får ha Dej vid sin sida!! Lycka till med Kärleken från Mej till Dej! // Ann

http://dansann.blogg.se

 
Ingen bild

Ingrid P

21 november 2016 15:39

Så roligt att höra Anita! Nu stundar en vinter utan elände! Lycka till med nya kärleken!

 
Skatan

Skatan

21 november 2016 16:01

Ja du vet hur glad jag är för din skull ... att Mannen i ditt liv nu stigit över tröskeln och du har någon att krypa intill nör det blåser kallt. Och dansa med när andan faller på ... Tänk ändå vad livet har för överraskningar i bakfickan. Man ska nog aldrig misströsta. Massor av kramar / Skatan

http://https://skatanstankar.com

 
Annika

Annika

21 november 2016 16:08

Grattis. Sååååå roligt. Vilket fantastiskt 2017 du har att se fram emot. Kramelikram

http://www.badtant.bloggo. nu

 
Ingen bild

Lise-Lotte

21 november 2016 16:22

Åh, vad härligt! Från djupet av mitt
hjärta ett varmt grattis till er båda!

 
Ingen bild

Barbro

21 november 2016 18:17

Men oj va roligt. Va glad jag blir.
Hälsa Mannen och gratulera!

 
Ingen bild

Fillifjonkan

21 november 2016 18:31

Läser alltid din blogg,kommenterar sällan,men nu blev jag riktigt glad!
För din skull alltså!
Gissar att det blir lite mindre med bloggandet,men det är alltid givande och äkta att läsa det du skriver,fina foton också.
STOR KRAM!!

 
Ingen bild

Monica

21 november 2016 19:01

Länge leve kärleken.
Lycka till.

 
Åke

Åke

21 november 2016 19:46

Nämen så trevligt! Så mycket varmare du ska få då :) Så bra med hjälpen du får, vintern känns nog lättare då... å till jul o allt :) Grattis får man väl säga :)

http://www.nacka144.se

 
Karin

Karin

21 november 2016 22:07

Gläds med dig, Anita! Njut nu av värme och sällskap!
Ha en riktig fin vecka, med Mannen med stort M!
Kramar Karin

http://pixelmojan.se

 
Ingen bild

Flurig

21 november 2016 22:12

Jag var ledsen efter att få höra om att en kär bloggvänner inte orkat med sin sjukdom, desto gladare nyhetkommer du med!
Jag gratulerar mannen att ha fått dig i sitt liv! Och dig också, förstås!

 
Ingen bild

Bamse31

22 november 2016 03:34

Jag misstänkte att det var kärlek på gång, men trodde inte att ett samboskap skulle bli klart så snabbt.
Jag fick rätt i min tes tes att tvåsamhet är bättre än ensamhet. Jag har ju 60 års erfarenhet av tvåsamhet, och snart två av ensamhet på gamla dar. Jag ber att få önska er båda lycka till i ert samleverne och kärleksförhållande. Jag hoppas att mannens namn dyker upp i din framtida blogg, men jag anar att bloggarna blir färre nu. Jag har mina aningar om vem han är. Jag avslutar med mitt"kramen" å hoppas Mannen inte misstycker. Äh,
Jag är ju 85 år å halvblind med pacemaker å åldersdiabetes så jag kan inte konkurrera om din gunst. Ändå finner jag många sidor hos dig som jag tycker om å uppskattar att få läsa om, så jag hoppas du fortsätter skriva å berätta om ert liv tillsammans. 
Ingen bild

Gina

22 november 2016 09:16

Glad för din skull 😊 Vi blev först lite oroliga och trodde du skulle flytta ell ngt annat 😉❤️

 
Anki

Anki

22 november 2016 10:16

Ååhh ... såå härligt! Läser och gläds med dig! Lycka till bägge två och njut av ert gemensamma liv!

http://ankistankar.blogspot.se

 
Sanna

Sanna

22 november 2016 12:38

Åh va glad jag blir för din skull kära du!! Grattis till er båda <3

http://krimskramsan.bloggplatsen.se

 
Soldansare

Soldansare

22 november 2016 19:25

Åh, vad glad jag blir för din skull! Så roligt för er båda. Vilket kap han gjort. Och karlar kan faktiskt vara alldeles, alldeles underbara också. Stor grattis!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Göran

Göran

22 november 2016 19:44

Stor varm grattiskram från mig och tack för det mest upplyftande blogginlägg jag läst på tid och evighet. Det tänds liksom ett litet ljus för oss andra som slutat tro på kärleken. Kanske är det som i trisslottsreklamen att "plötsligt händer det".
Jag tror att... om man bestämmer sig för att karlar/fruntimmer bara är till besvär så skaffar man sig en ursäkt för att låta bli att försöka. Bättre då att göra som du och öppna sinnena för möjligheterna istället.
Men sluta för Guds skull inte att blogga för det! (Jovisst fattar jag att det kanske blir glesare mellan inläggen men jag och många med mig vill gärna följa dig även i fortsättningen.
All lycka till er båda!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

23 november 2016 11:12

Jag gläder mig så Anita, och önskar er båda två lycka till!
Tänk så helt underbart det är, att du nu har någon att dela både med- och motgångar med.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 4 dec 09:19

Jag tycker mest om morgonen. När jag vaknar och det håller på att ljusna. Kroppen känns mjuk och varm och aldrig är flanelltäcket så skönt som just då. Jag tänker nästan alltid på hur skönt det är att inte behöva kliva upp utan kan ligga och dra mig....

Av Anita - Måndag 2 dec 12:34

Medan köttbullarna steks i ugnen ska jag passa på att blogga lite grann. Fin dag idag också så jag ska nog gå ut en sväng sedan jag stökat med det jag tänkt.   Nu har det varit första advent och jag hör hur folk börjar stöka med allt innan jul...

Av Anita - Lördag 30 nov 11:05

  Visst vaknade jag till att det hade snöat men jag kan stå ut med det om det bara är så här lite så jag inte behöver skotta.    Det var soligt och 13 grader kallt men inte en vindpust. I snön syntes spår efter massor av rådjur som varit fram...

Av Anita - Torsdag 28 nov 08:09

  Nu har jag försökt att göra det lite mera ombonat och lite juligt. Det finns ju en baksida. Till slut måste man städa hur ogärna man vill. Nåja jag fuskar ju lite grann och struntar i att putsa fönster men att byta gardiner bär med sig en massa ...

Av Anita - Söndag 24 nov 11:54

Onsdagen var det en liten glimt av solen men sedan har det varit bara mörker och regn. Jag som hatar snön är ju lite glad för regnet men jag verkar vara ganska ensam om att vara så.    Innerligt glad över att jag är pensionär och kan göra det j...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se