Direktlänk till inlägg 23 november 2016

RIVALER

Av Anita - 23 november 2016 12:03

 

Inte alla gillar att jag har en ny sambo minsann.

De flesta av mina vänner välkomnade Mannen med öppen famn men katten Morris var väldigt reserverad.


Han har sina rutiner. När jag ser på tv ska han ligga i mitt knä och varje stund ligger han med mig i sängen och kelar.

 

På morgonen har vi en mysstund innan vi kliver upp.


Nu är han sur. Den katten kan stirra utan att blinka i evigheter. Med sin lite vindögda blick har han ju redan skrämt skiten ur hunden Jack så han sitter i Kinabrors knä och skakar.

 

Nu försöker han samma metod på Mannen som tagit hans plats i min säng. Morris är sur på mig också liksom fnyser när jag pratar med honom.


En morgon smög han upp i sängen och attackerade Mannens fötter. Den katten som aldrig brukar sätta ut en klo ens.

 

Nåja sista dagarna har Mannen fått släppa in Morris och igår kväll smög katten upp i sängen och luktade på Mannen och slickade honom på armen så förhoppningsvis kommer det att bli bra så småningom


Igår gick hela dagen. Kinabrors ungdomskompis kom och så kom Storfiskarn på sin gamla snöskoter fast det var så lite snö

Mannen känns redan som om han alltid varit här och det känns enkelt och bra.


Dagens ord: Det händer mycket på landet om man har en öppen blick.

 
ANNONS
 
Karin

Karin

23 november 2016 14:34

Log åt din rubrik! Rivaler!
Läste någonstans: "Att i ett hem där det finns katt, där är husägarna inneboende hos katten. Det är katten som äger huset!"
Låt tiden bero, Morris vänjer sig säkert, vid fler hyresgäster.
Kramar Karin

http://pixelmojan.se

 
Soldansaren

Soldansaren

23 november 2016 19:34

Det är klart att det inte är lätt att vänja sig vid att han måste dela dig med en annan! Du får väl ge honom lite tid så kanske han också lär sig att uppskatta Mannen.
Kram

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Gina

23 november 2016 23:49

Klart han var ju först 😉

 
Göran

Göran

26 november 2016 10:26

Ni ser det på olika vis. Enligt kattens åsikt är du hans egendom, huset är hans revir. Klart han surnar till när han får konkurrens.
Kan berätta att damen som jag hade mitt senaste förhållande med hade sju katter. En av dem var oerhört skygg och hade aldrig ens närmat sig någon besökare. Men jag fick honom att både låta sig klappas och klias.
Vänta bara, grabbarna blir snart polare!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se