Direktlänk till inlägg 18 mars 2017

ALLTID PLAN B

Av Anita - 18 mars 2017 22:30

 

Den här helgen är jag hundvakt och som vanligt blir det mycket promenerande i skogen.

Igår kom AMV och Gubben. Vi hade lite att stöka med inför vägmötet.

Dom hade varit en vecka på Mallorca och hade med foton så jag fick se det lysande turkosa vattnet och de färggranna blommorna. Å så härligt.


Vi gick ut och satt oss på Kinabrors trappa för att fika och så kom Storfiskarn också. AMV och jag gick en långpromenad med hunden och sedan skulle vi grilla korv nere vid AMV och Östens stuga.

 

Det började blåsa och solen gick i moln. Korven blev bara ljummen och elden brann dåligt.

 

Vi blev inte sittande där så länge utan vi fick gå hem till mig och då var man genomfrusen. Det har hänt förut och händer igen. Antingen blir det snö eller regn eller blåst. Det gäller att han plan B. 


När dom åkt lade jag mig i badkaret för att tina upp. Inget (utom bastu) kan få kroppen att bli varm igen Så låg jag där och tänkte på härliga tiden kom kom och försvann.

Såg på "lets dance" men vet inte vem jag tycker är bäst. Vi får väl se framöver.


Idag har varit en tråkig dag. Solen sken men det blåste jättekallt. jack och jag har mest legat i var sin soffa och jag har hunnit läsa ut en hel bok. Ingen har varit hit utom en som skulle köpa fiskekort. Ingen har ringt. Mobilen har inte fungerat och inte datorn men nu är det ok igen.


Den här våren hade jag sådana förväntningar på. Det skulle bli den bästa på mycket länge men ingenting blir som man tänkt. Det borde man lärt sig när man blivit så gammal som jag. Önskar att jag hade mer energi att ta till men det kommer kanske dagar när jag inte känner mig så nedstämd som idag.


Våren är på något sätt vemodig och magisk på samma gång. Tröstade mig med en gammal Åsanissefilm och nu har jag nog sett alla flera gånger men vad då. Skit samma.


Dagens ord: Efter en riktigt dålig dag kan det kanske komma en ännu sämre Eller kanske tar vi den där med att bakom molnen lyser i alla fall solen fast det är väl en jäkligt dålig tröst.

 
 
Ingrid

Ingrid

18 mars 2017 22:55

Nog är det härligt att krypa ner i ett hett bad när man känner sig frusen till kropp och kanske själ också. Jag har bara en dusch och saknar verkligen badkar. Sonen har erbjudit sig att sätta in ett, nu börjar man bli så gammal så det är väl kanske bäst att ta det säkra för det osäkra och hålla sig till duschen.
Visst kan våren vara en ganska vemodig tid och många mår inte alls bra då. Jag känner inte av vårdepressioner i alla fall, det är värre på hösten.
Ha en fin söndag Anita!
Kram, Ingrid

http://stenstugu,.com/wp

 
Åke

Åke

19 mars 2017 08:47

Jag håller med Ingrid visst är det härligt att krypa ned i ett varmt bad. Varje dag när jag duschar på jobbet efter arbetetsdagens slut har jag mycket svårt att låta bli att basta. Det är som ett gift. Så härligt det ser ut att grilla ute. Nu ska jag skotta fram en grill idag :)

http://www.nacka144.se

 
Soldansaren

Soldansaren

19 mars 2017 09:20

Det kan fortfarande bli en fin vår. Vi är bara i början. Vad som helst kan hända, ännu.
I fredags var jag hemma och var sjuk och tittade på en Thor Modéen och Åke Söderblom-film. Jag har också sett den förut men skitsamma, man blir glad av de där gamla filmerna, det blir man.
En skön söndag önskar jag dig!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
TantGlad

TantGlad

20 mars 2017 04:39

Inget slår ett varmt bad , om man känner sig frusen..Så är det.

Våren är härlig tycker jag. Känner ingen venodighet då, men när hösten kommer känner jag ett visst vemod.

Ha en härlig dag och kram från mig

http://tantglad.bloggo.nu

 
Sanna

Sanna

21 mars 2017 09:04

Ja alla har vi sämre dagar, man får hoppas att morgondagen blir bättre <3 Åh vad jag önskar att jag hade ett fungerande badkar, det är ju bara så underbart när man är riktigt genomfrusen <3

SV: Ja Rosengädda serien rekommenderar jag verkligen, man får både skratta och gråta när man läser den.

Sköt om dig kära du <3
Kram
Sanna

http://www.krimskramsan.bloggplatsen.se

 
Anders

Anders

27 april 2017 19:53

Oh, jag hade så gärna varit på Mallorca just nu!

http://www.mallorcaspanien.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Av Anita - Tisdag 5 mars 13:00

  Nästan lika lat som katten har jag varit sista veckan. Kinabror och jag har tittat på skidskytte och det har varit mycket sånt. Jag gillar ju inte sport men just skidskytte och Vasaloppet vill jag titta på.   Vasaloppet föresten är ju något ...

Av Anita - Tisdag 27 feb 10:01

  Nu har jag inte skrivit på ett tag för nu har den tid kommit som kallas för vårvinter Det är nu det är kallt på nätterna och solen börjar värma. Det är nu vi börjar ha folk som kommer hit. Det är då jag har mycket att göra.   Det är nu vi...

Av Anita - Torsdag 22 feb 08:31

  När man nästan gett upp hoppet så kommer en sådan sagolik dag som man glömt att det kan bli fast det är vinter. Bara någon grad kallt. Solsken hela dagen. Fågelkvitter    Måndagen var det tovningskurs och vi har gjort ganska många fåglar....

Av Anita - Söndag 18 feb 09:27

  Nu kommer Kinabrors son med familj, frun, tre barn och två hundar. Kinabror har eldat i sommarstugan. Det lyser välkomnande i alla fönster. Vägen och gårdsplanen är skottad. Vattnet fungerar och brasan är tänd. Älggrytan och potatisen puttra...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards