Direktlänk till inlägg 27 september 2017

FLÄSKLÄPP ELLER ANKNÄBB

Av Anita - Onsdag 27 sept 10:26

Härom dagen såg jag på facebook två tjejer som varit och förstorat läpparna. Inte med sprutor utan med någon salva av något slag och jag blev riktigt beklämd. Två söta flickor med fina läppar och så går dom och fixar så dom ser ut att dom fått en riktig snyting. Tyckte att dom blev snyggare. Herreje. Nog för att jag förstår varför man gör stora bröst och vickar omkring i högklackade skor, allt för att imponera på männen. Men fläskläppar. Ibland när det kommer upp prat med karlar så har då aldrig någon sagt att det är fint med såna läppar. Inte ens sexigt bara löjligt. Visst, jag tycker inte heller om tatueringar i ansiktet men modernt. Allt som är modernt ska väl göras förstår jag.

Kanske är det jag som är för gammal för ibland fattar jag nada. Vad håller vi på med egentligen och  varför?


Nåja bort från det nu och tillbaka till min lilla värld. Ny vecka och måndagen började med lite stök i trädgården och promenad bort till Kinabrors postlåda för att se om han hade någon post.

Det är mulet och dimmigt men varmt ute.

 

Fortfarande grönt på gräsmattorna och jag borde klippa gräset en gång till. Det blev istället att åka till Fd Grannen igen för han hade fått en räkning till och den måste ju betalas omedelbart. Så fort det kommer en räkning blir han som galen och fast jag säger att han har tid på sig så tror han att kronofogden kommer på en endaste gång. Det är bara att fara så det blir slut på tjatet.

 

Så där ja bara att åka. Efter vägen har en bil kört över en tjäder och den ligger där och korparna äter och mumsar.

Köper ljung och far till gravarna nere på byn.

 

Ett riktigt hösttecken är att svanarna har kommit. 'Det är massor säkert nästan 100 st och dom för ett väldigt liv. Dom stannar för och äter sjögräs nere på vallvika. Det är lika varje höst och vår.

 

På kyrkogården råder frid och ro och bara svanarna hörs. Åker hem och lagom till eftermiddagskaffet kommer Storfiskarn och vi fikar.


Igår var det dags att åka till Östersund för ögpnunrsökning. Eftersom man ser dåligt när man fått droppar i ögonen är jag så glad att Storfiskarn kör. I stan var det soligt och fint och riktigt varmt. Det är ju närmare fjällen och därför inte så mycket moln. Vi fikade och så var jag på undersökningen och det var ok. Åkte till coop och åt pizza på restaurangen där och så träffade vi Sofiepropp som var där och handlade.


 

Så idag är det lika mulet som vanligt. Katten Morris var ju borta i lördags hela dagen och kom inte hem förrän mitt i natten. Han letade efter Gosan som han fick för sig var med Sundsvallsborna hit. Nu är han hemma i alla fall och allt är som vanligt.


Idag kommer två av mina meditationstjejer hit och hälsar på. Jag har gjort en laxpaj som vi ska ha till lunch.

Annars är jag fortfarande lite nerstämd mån tro om jag håller på att få en höstdeppretion för jag brukar ju gilla hösten och den är ju fin men jag kan inte låta bli att tänka på vintern och på att jag blir äldre och äldre och tristare och tristare. Nåja det kunde ju vara värre. det kan alltid vara värre.


Dagens ord: Ibland kan man bli trött på att vara människa.

 

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

Onsdag 27 sept 14:22

Fläskläpparna gör ingen människa glad... ser verkligen förskräckligt ut. Jag är också lite låg och av samma anledning som du. Det är skittrist att bli gammal och alternativet är ännu värre men det närmar sig ju ovillkorligen det också. Fast jag försöker hitta glädjeämnen och de hittar jag mest ute i naturen. Det värsta med stt bli gammal är att man inte hinner det man vill för tiden går så fort eller så har man själv blivit väldigt långsam. 🤗

http://https://skatanstankar.com

 
Soldansaren

Soldansaren

Onsdag 27 sept 19:35

Fattar inte det där med fläskläpparna, eller att man kan spreja in en massa saker så nerverna dör i ansiktet. Hur kan man tycka att det är snyggt. Jag förstår mig inte på det där med tatueringar heller, måste jag erkänna, inte ens när de inte sitter i ansiktet..

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Åke

Åke

Onsdag 27 sept 20:33

Nej jag förstår mig inte på läppförstoringar... de övriga kroppsedlarna kan förstå... jag har råkat slå över TV:n och sett dom där fruarna "over there" dom kan ju fasiken inte prata riktigt... Härliga höstbilder du bjuder upp med :)

http://www.nacka144.se

 
Ingen bild

Bamse31

Torsdag 28 sept 01:55

Det där modet med tjocka läppar har jag aldrig förstått mig på. själv har jag ingen längtan efter att få kyssa några sådana läppar. Ett fullständigt vansinnigt mode som förmodligen kommer ifrån den mörka delen av USA. Hur gammal är före detta grannen? jag är 86 och vet att inte kronofogden kommer på direkten om man skulle glömma betala en räkning i tid. du är jätte bussig som hjälper honom. Själv gjorde jag mina månads riktningar fast jag hade lite problem för min son hade installerat ett nytt program i datorn, ett modernare program för webben och det var en hel del rutor som inte fanns på de vanliga ställena och eftersom jag ser dåligt hade jag problem att hitta dom , men det gick efter viss övning.

Det här att bli gammal det går med automatik. man behöver inte bry sig vi bara vet att det kommer liksom. jag har väl klarat av det ganska bra även om jag märker att jag blivit långsammare och att min syn som jag tidigare tjatat så mycket om hela tiden spelar spratt för mig jag har ett överskott på energi och vilja och ett underskott på möjligheterna att göra det jag vill. så ser min vardag ut.

Det var trevligt att du får besök av meditation gänget. Och katten.! . . Han saknar väl sin sommar kompis . !kramen .

 
Anki

Anki

Torsdag 28 sept 07:35

De ser inte kloka ut stackarna som förstorar sina läppar ... varför gör de detta mot sig själva? Jag är lika frågande som du!
Så bra att du fick skjuts till och ifrån ögonundersökningen och så gott med pizza!
Så trevligt att meditationstjejerna kom på besök - laxpaj - mums!

http://https://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Göran

Göran

Fredag 29 sept 08:26

Instämmer helt! Jag har också associerat till anknäbbar då o då när jag sett bilder på tjejer som precis gjort en läppförstoring.
Sluta med det, tjejer! Ni duger! Ni är vackra nog som ni är. Var o en på sitt eget vis.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 17 dec 08:34

Söndagsmorgon och det är fortfarande mörkt. Kallt idag och jag sitter i köket och dricker kaffe. Som vanligt är det ingen ro den här tiden. Katten sitter i fönstret och morrar åt en ekorre (tror jag det är så mörkt så det syns bara en skugga i fågelb...

Av Anita - Onsdag 13 dec 07:55

   Så är det lucia igen och här sitter jag med en kopp kaffe och en pepparkaka och tittar på de vackra flickorna och söta killarna som sjunger så vackert på tv. Hunden sitter och skakar i soffan och är rädd för katten som sitter under bordet och lu...

Av Anita - Tisdag 12 dec 18:55

Allt är bara vitt och grått och svart den här tiden. Nu måste det till en massa rött för att det ska kännas lite bättre.   Nu har jag i alla fall skottat en liten stig ner till vedboden så jag inte ska bli utan ved. öga    Höga snöhögar runt...

Av Anita - Lördag 9 dec 08:48

När man skottat i flera timmar och upptäcker att det blir mer och mer tö för varje minut och när det till slut inte går att få av blötsnön från snöskoveln då är det dags att ge upp och rasa omkull på soffan inne och inse att nu får man ge sig fast...

Av Anita - Torsdag 7 dec 08:13

  Det är morgon men fast klockan är 8 så är det mörkt så mörkt ute så jag ser inte ett dugg men när jag tittar ut på förstukvisten där utelampan lyser ser jag att det har snöat. Det ska visst snöa i flera dagar nu och vi pratar inte mer om det för...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se