Direktlänk till inlägg 22 juni 2018

ALLTID ÄR DET NÅGOT

Av Anita - Fredag 22 juni 12:40

 

Så vaknar jag till midsommarafton och jag hör genast att det blåser som själva faaan. Visst dom sa på väderleksrapporten att det skulle bli kallt och blåst. Kallt bryr jag mig inte om. Jag har på mig yllesockar och min tjocka ylletröja men vad hjälper det när det blåser så man knappt har håret kvar på skallen.


Jaha, det är ingen ide att sätta upp björkar framför försstukvisten för dom kommer att blåsa bort. Jag nöjer mig med att göra en björkmatta framför bron och en krans.

 

Tufsig och ful blev den för det finns knappt några blommor kvar och så ska man göra kransar med kärlek inte när man är vresig och sur. En kvast för att sopa in lyckan fick jag till i alla fall. 

 

Igår var vi iväg och handlade och åt lunch. Vi, det är alltså Kinabror som kommit hem och så DansBritt. Igår var det ganska bra väder och jag klippte gräs först hemma på gården och sedan borta vid Kinabrors sommarstuga.


Så gick katten ut i förrgår kväll och kom inte in igår och då börjar man ju bli orolig för katten Morris han är så dum och har inget lokalsinne. Hittar inte hem och han kommer för långt bort. Så igår kväll så letade jag i hela byn efter katten och for omkring som ett jehu och ropade men ingen katt. Var uppe långe igår kväll bara för att släppa in honom om han kom och vid etttiden inatt kom han hem igen och har legat hos mig i sängen och spunnit ända tills morgonen.


Efter lite funderande så bestämde vi att vi skulle vara vid Kinabrors sommarstuga och sitta inomhus. Vi är i alla fall några stycken som ska träffas och äta lite mat. Att sitta ute kan man glömma och jag vet inte ens om jag vågar gå till vättarnas bäck och kasta pärlor. Man vet inte hur många träd som blåser ner i den här blåsten. Faaan vad sur jag blir men så gammal som jag är så skulle jag nog lärt mig att midsommar och julafton brukar ha samma skitväder.

 

Får väl nöja mig med att hälsa på lille vättertomten som bor under min fina ek.

 

Hoppas att ni har bättre väder och att ni får en riktigt härlig midsommar så gott det nu går. Nu ska jag gå och klippa lite gräslök.


Dagens ord: Kanske blir det bättre imorgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bamse31

Lördag 23 juni 00:32

Roligt att läsa, som vanligt. Just hemkommen från Gustavsberg, där jag firat midsommarafton med min dotter m.fl jättekram.

 
ibod11

ibod11

Lördag 23 juni 16:57

Tråkigt att midsommaraftonen nästan blåste bort hos dig. Hoppas det lugnar sig snart. Jag tycker att din krans blev fin. Jag är hopplös när det gäller att få till något fint med blommor så jag beundrar alla som klarar av det ;)

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

Söndag 24 juni 06:39

Tror ni fick en trevlig midsommar ändå - vädret rår man inte på ...
Vacker blomsterkrans!
Vi hade halvbra väder, men fick äta midsommarmaten inne - midsommardagen blev en solig dag och solen skiner idag också - än så länge i alla fall :)

http://https://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Anneli

Anneli

Söndag 24 juni 20:20

Konstigt min kommentar försvann =)
Jag skrev att det var vackra blommor, det är midsommar för mig.
Här hade vi kallt o blåsigt, inget roligt väder alls så det var skönt att vara hemma.
Igår hade vi lite sol då passade jag på att njuta lite men idag var hon borta igen. Ser du henne så får du gärna dela med dig =)

Ha en mysig kväll, kramar ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

 
Soldansare

Soldansare

Måndag 25 juni 17:28

Tycker du är väl hård mot dig själv när det gäller blomsterkransen. Jättestor och fin var den ju. Här hade vi då inga blomsterkransar alls men vi var och tittade när de reste midsommarstången på ett ställe. Men det var så kallt och blåsigt att jag trodde att jag skulle frysa ihjäl så till slut åkte vi hem. Förkyld har jag varit nästan hela semestern och i dag har jag börjat jobba igen. Så nog är jag sur och vresig jag också :) Men nu ska det visst bli sol och varmt igen säger de, så vi får väl hålla tummarna.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Do My Essay Fast

Do My Essay Fast

Onsdag 18 juli 13:38

Does not discover home and he comes too far away. So the previous evening, I looked through everywhere throughout the town after the feline and about like a jehu and yelled however no feline. Remain up before the end of last night just to give him access on the off chance that he arrived and at twelve he returned home and remained with me in quaint little inn until the morning.

http://https://domyessayfast.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 13 nov 09:45

  I det grå och trista vädret så tröstade jag mig med en ÅsaNissefilm men det var nog den sämsta jag sett. Jag gillade inte att det var fel gubbe som spelade Sjökvisten. Ingen är som den riktiga Sjökvisten. Han är för härlig. Som vanligt kom Åsa...

Av Anita - Fredag 9 nov 21:17

  Gråvecka och grått är mitt humör också och jag skulle tro att jag inte är ensam om det. Det finns nog gott om sura kärringar och gubbar i grå november.   Fast det finns dom som är födda med ett glatt humör som ingenting biter på. Vad tråk...

Av Anita - Tisdag 6 nov 08:27

  Att vakna till en solig och fin morgon fast det är november gör att jag ändar planerna. Inget inomhusjobb idag utan bara vara ute så mycket som möjligt. Det gäller att andas in den klara höstluften innan det blir för kallt.   Hunden Jack få...

Av Anita - Söndag 4 nov 08:03

I det grå, i halkan under däcken och under skorna då blir jag lite glad att det är finväder.    Igår tog vi långa promenader efter stranden och lyssnade till sjöns mullrande och isen som gick sönder och klirrade och väsnades.  Skuggkvinnar vandr...

Av Anita - Fredag 2 nov 07:36

  När jag vaknar och tittar ut och ser hur allt är vitt och fullt av snö och is. Allt är grått och vitt och humöret ramlar genast ner i skoskaften och jag deppar ihop totalt. Ska det bli vinter redan? Ska det bli minst ett halvår med snö nu?   ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se