Direktlänk till inlägg 1 augusti 2018

HUNN-GUN MED FAMILJ

Av Anita - 1 augusti 2018 22:53

 

Med korgen full med nybakta bullar kom Hunn-Gun med familj. Hon är min tremänning och kommer hit med sin familj och sina hundar åtminstone en gång per år. Hennes hund är mamma till Jack och den andra är en syster och det är alltid så roligt när dom kommer. Vi har ett särskilt band mellan oss.


Strax innan dundrade åskan och det ösregnade men lagom till dom kom sken solen igen.

 

Vi satt oss på strandstugeverandan och fikade. Underbart goda bullar och trevligt sällskap.Brorsorna Kinabror och Broder B kom också och så förstås min son Micke. Vi fick det lite trångt men ingenting är som att klämma ihop sig och ha det lite trångt och gemytligt. En försenad födelsedag sång och present blev det också. Mysigt.

  S

Så hade vi det en trevlig eftermiddag. 


Jag hade försökt att plocka lite blåbär och lite röda vinbär på förmiddagen men myggen kom farande efter regnet och blev alldeles olidliga så jag fick sluta efter att ha plockat någon liter bara. Får försöka imorgon bittida tidigt.


På kvällen hade Sonen  sina kompisar här. Dom pratar och spelar gitarr och har det trevligt.

Jag och AMV har suttit i hennes husvagn och pratat och vandrat ner på badstranden.

 

Så solnedgången i Paradiset Fisksjön Ljummet och varmt och härligt att gå på stranden. 

 

Det har verkligen varit en trevlig och fin dag men säg den dag som är fulländad.

 

Rivit bort halva nageln på stortån på en kvist igår och det är lite besvärligt med badandet för man vill ju inte riva bort resten av tånageln av misstag. Den har en jättestor blodblåsa och en spricka så den är nog smärtsam som den är.

Men skit och pannkaka. En skadat stortå, vad är det när man har glada och goda vänner omkring sig och en varm sol och en åska som inte slog ner. En ljummen sommarkväll och trädgården full med fjärilar.

 

Dagens ord: Det gäller att njuta av varje ögonblick, snart nog blir det vinter och kallt igen.

 
 
Karin

Karin

2 augusti 2018 18:57

Full rulle, som du gillar! Var rädd om tån, tänk på att det är rötmånad. Mannen har också problem med ett sår uppe på tån, rådet att han ska ta strumpor på vill inte falla i god jord.
Ha en fin helg!
Kram Karin

http://pixelmojan.blogspot.se

 
Ingen bild

Bamse31

7 augusti 2018 10:48

Måste försöka skriva något. Min ögon operation är fortfarande inte inplanerad. jaha, , nu har jag fyllt år och fick ett par trevliga måltider hos barnen men råkade ut för ett besvärligt getingstick som träffade mitt i handen det tog tre dygn innan smärtan försvann helt. Tråkigt med din tå Anita men det går nog över försöker följa dig så gott jag kan med dina inlägg önskar jag kunde besöka dig i paradiset den här årstiden när det verkligen är paradis där du bor. Kramen! .

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

13 augusti 2018 12:45

Nu helt plötsligt kom det en hel drös med inlägg till mig, som du har skrivit tidigare. Bloglovin krånglar lite. Men jag får ju se dem nu och bättre sent än aldrig. Kul att få se Jacks mamma och syster nu när jag och han har träffats :D Det var en väldigt massa folk som trängde ihop sig men det gör det kanske extra trivsamt :)

http://ibod11.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards