Direktlänk till inlägg 8 augusti 2018

KARLAVAGNEN OCH PLAN B

Av Anita - 8 augusti 2018 15:02

 

Igår kom värmen tillbaka. Jag höll som vanligt på med veden från morgonen, den mystiska veden som aldrig tar slut.

 

Sedan hade jag en skön eftermiddag. Jag satt tillsammans med Kinabror, Broder B och hans fru på bryggan och det var lugnt som en spegel på sjön och inga mygg och inga broms. Det var så skönt att sitta där.

 

Så gick jag strandstigen hem och badade så där två gånger och låg omkring och flöt och tittade på dom fina sommarmolnen som sakta seglade omkring. Tittade på svalorna som fått många ungar iår och som seglar fint över himlen.


Tog en promenad ner till riktiga badstranden och gick omkring i det ljumma vattnet. Så ringer telefonen och en kvinna från radion (4-an) frågar om jag är den Anita som kallas Skogsnuvan och har en blogg som heter " Det ska var lätt att leva".

Hon berättar att det skulle bli ett program på Karlavagnen som skulle handla om "plan B" och eftersom jag skrivit om badkaret vid stranden så ville dom att jag skulle vara med. Överrumplad som jag blev så svarade jag Ja och ångrade mig hela kvällen och gick och var nervös. Vad skulle jag säga? 


Visst hade jag lyssnat på Karlavagnen ibland men jag trodde att folk ringde dit av sig själva inte att dom letade upp folk som hon gjort. Så nu har jag varit på Karlavagnen någon gång efter 22.00 helt oförhappandes.

 

Så är det skördetid. Massor med jättestora squash har jag fått iår.

 

Tillsammans med paprikor och div. annat ska det bli en god pickles. Av gurkorna ska det bli inlagda gurkor med lök och vitlök som man kan frysa in. Den är jättegod.


Så har jag plockat massor av rödkrusbär och av dom brukar det bli en god gele men jag tror att det misslyckats och inte vill stelna men då får man ta till PLAN B och göra saft istället. Man får inte vara rådlös minsann.


Getingstucken har jag blivit idag och min skadade tå är blå. Alltid är det något.


Dagens ord: När man vaknar på morgonen vet man inte vad som händer och det är kanske tur det.

 
 
Kraka

Kraka

8 augusti 2018 16:59

Vad spännande att vara med i radion!

http://kraka.moah.se

 
Ingrid

Ingrid

8 augusti 2018 22:52

Men underbara Anita! Har du varit i Karlavagnen? Det lyssnar jag ju aldrig på, men nu måste jag ta och kolla på det.
Varm kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
Anki

Anki

9 augusti 2018 05:50

Det var kul att höra dig på radion! Härliga bilder ... ser härligt ut där i badkaret!

http://https://ankisbildblogg.wordpress.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

13 augusti 2018 12:59

Jag visste att jag hade sett en bild på dig i badkaret någon gång och nu förstår jag att det var här. Men de dagarna var så hektiska så jag bläddrade bara förbi utan att läsa och tänkte att jag återvänder senare.
Du berättade ju om Karlavagnen och även om getingsticket och så jag hade lite koll ändå :D

http://ibod11.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards