Direktlänk till inlägg 16 augusti 2018

DANS, DET ÄR MITT LIV DET

Av Anita - Torsdag 16 aug 12:54

 

Lyckokänslan finns kvar hos mig fortfarande efter gårdagskvällens härliga dansupplevelse på Hanssons Loge i Långsele.

 

Det har fattats något denna sommar och nu vet jag vad. Dansen. Tänk så roligt det var.

Klasskamraten Monika och jag åkte iväg och det var en underbart fin kväll. Soligt, lugnt men lite svalt i luften, som gjort för att dansa. Dansa gjorde vi verkligen och golvet var jättebra och karlarna dansade bra och var trevliga. Dansbandet Lövgrens var superbra. Till och med en bugg vågade jag mig på.

Nu blev jag så danssugen så jag måste verkligen åka iväg igen. Inget är som dans.


För att inte få kramp i benen tog jag ett varmt bad när jag kom hem och sov jätteskönt hela natten utan ett enda senedrag. Kanske har jag tränat mig bra i sommar med allt simmande och kroppsarbete som jag gjort.


Annars har de senaste dagarna mest varit nöjen och umgänge. 

 

Igår var en härlig dag. Hela gänget åkte "Väst i sjön" för Liam och jag var sugna på att vada omkring i vattnet och söka efter stenåldersfynd.

 

Min pappa hittade en stenyxa vid den här källan och det känns som om hela platsen har varit en gammal boplats. Vi får väl se vad arkeologerna som är här omkring säger. Spännande plats är det i alla fall.

 

Tyvärr så är hela stranden full med ölburkar,trasig flaskor, rostiga tunnor och annat bråte. Det är så man skäms för att vara människa.

 

Liam och jag vadade i vattnet efter stranden men hittade ingenting. Det var roligt i alla fall att ha sällskap på sina vanvettighetsutflykter och skattjakter.

  

Så naturligtvis hade vi en härlig fikastund på stranden.

 

Att sitta i solen och se ut över sjön och fika är ju härligt tyckte vi nog allesammans.


Så hem och jag satt i hammocken en stund och solen värmde och så kom dom andra och det blev fika igen. Det blir mycket fika hos oss på somrarna ska ni veta. Ganska snart blev det dags för mig att försöka göra mig lite snygg till dansen så gott det nu går. Hjälper inte så mycket, nog har man blivit gammal och ful men skit i det. Man måste få leva ändå.


Dagens ord: Inget gör mig så lycklig som en härlig danskväll 

 
ANNONS
 
Hanneles paradis på Hisingen

Hanneles paradis på Hisingen

Torsdag 16 aug 15:15

dans är bra, min mor dansade fortfarande när hon var 83-år, sen orkade hon inte

http://https://hannelesparadis.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 16 aug 16:59

Så härligt att du fått vara ute och dansa. Jag vet ju hur mycket du älskar det.
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Torsdag 16 aug 17:06

Det är ju så himla roligt att dansa och jag är glad för din skull att det blev lyckat :D
Roligt med skattjakt i vattnet men visst blir man arg för all nerskräpning. Ren idioti att göra så.
Fika vid en sjö är nog bland det bästa man kan göra :D

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Barbro

Fredag 17 aug 08:43

När jag var på dans i ungdomens härliga dar, vilket känns oerhört längesen, frågade alltid min pappa: ”Fick du danse nån låt? På den tiden var det mer osäkert, damernas några futtiga danser. Då var man hänvisad till att bli uppbjuden. Det är mycket som är bättre nu.

 
Karin

Karin

Fredag 17 aug 14:19

Oh så härligt att komma iväg till dans. Om 10 dagar börjar vår seniordans och dit längtar jag!
Kramar Karin

http://pixelmojan.blogspot.se

Anita

Fredag 17 aug 15:19

Jag hoppas komma iväg nästa torsdag om jag får sällskap Att åka själv 14mil i mörkret känns gruvsamt

 
Göran

Göran

Fredag 17 aug 14:55

Det finns ett talesätt som lyder (Ungefär...) "Vill du bli lycklig för en kväll - hitta en partner! Vill du bli lycklig i 8-10 år - Köp en hund! Vill du bli lycklig för resten av livet - Skaffa dig en trädgård!"
Jag tycker liksom att det där stämmer in på dig litegrann! Eller..?

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Anita

Fredag 17 aug 15:17

Jo det kan nog stämma om man lägger till dansa minst tio gånger varje sommar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 17 sept 09:19

Nu blev ni väl lite nyfiken va? Kan bara säga som så till att börja med. Det är inte roligt att bli gammal och inte långre kan se så bra och inte gå ner i brygga och inte studsa som en gummiboll på stenar och jag börjar nästan misströsta på att klätt...

Av Anita - Fredag 14 sept 08:00

Det är inte så mycket äventyr och mysterier just nu men jag undrar i alla fall vem som drar upp morötterna ur landet utan att äta upp dom och lägger dom i en fin hög. Som ni vet finns det inga människor här nu så det måste vara ett djur, men varför? ...

Av Anita - Onsdag 12 sept 09:53

Igår när jag vaknade till en mulen dag och eftersom jag hela sommaren sagt att jag ska putsa fönster när det inte går att vara ute så var det bara att sätta igång. Jag har inte putsat fönster på flera år. Ytterligare en sak jag skulle göra när jag bl...

Av Anita - Söndag 9 sept 07:55

  Herrarna i hagen vandrar omkring och mumsar och ser ut att ha det riktigt bra.   Katten Morris sitter och solar sig.   I flera dagar har jag varit helt ensam i Paradiset Fisksjön. Till slut lessnade jag på tystnaden och åkte till Hamm...

Av Anita - Torsdag 6 sept 09:43

Så har jag fått lite mer sällskap i ensamma Fisksjön. 13 fårpojkar har kommit för att göra mig sällskap.   Dom är precis som vilka pojkar som helst, dom tuggar och äter och rätt som det är så slåss dom. Dom går i flock hela tiden och sover till ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se