Direktlänk till inlägg 16 augusti 2018

DANS, DET ÄR MITT LIV DET

Av Anita - 16 augusti 2018 12:54

 

Lyckokänslan finns kvar hos mig fortfarande efter gårdagskvällens härliga dansupplevelse på Hanssons Loge i Långsele.

 

Det har fattats något denna sommar och nu vet jag vad. Dansen. Tänk så roligt det var.

Klasskamraten Monika och jag åkte iväg och det var en underbart fin kväll. Soligt, lugnt men lite svalt i luften, som gjort för att dansa. Dansa gjorde vi verkligen och golvet var jättebra och karlarna dansade bra och var trevliga. Dansbandet Lövgrens var superbra. Till och med en bugg vågade jag mig på.

Nu blev jag så danssugen så jag måste verkligen åka iväg igen. Inget är som dans.


För att inte få kramp i benen tog jag ett varmt bad när jag kom hem och sov jätteskönt hela natten utan ett enda senedrag. Kanske har jag tränat mig bra i sommar med allt simmande och kroppsarbete som jag gjort.


Annars har de senaste dagarna mest varit nöjen och umgänge. 

 

Igår var en härlig dag. Hela gänget åkte "Väst i sjön" för Liam och jag var sugna på att vada omkring i vattnet och söka efter stenåldersfynd.

 

Min pappa hittade en stenyxa vid den här källan och det känns som om hela platsen har varit en gammal boplats. Vi får väl se vad arkeologerna som är här omkring säger. Spännande plats är det i alla fall.

 

Tyvärr så är hela stranden full med ölburkar,trasig flaskor, rostiga tunnor och annat bråte. Det är så man skäms för att vara människa.

 

Liam och jag vadade i vattnet efter stranden men hittade ingenting. Det var roligt i alla fall att ha sällskap på sina vanvettighetsutflykter och skattjakter.

  

Så naturligtvis hade vi en härlig fikastund på stranden.

 

Att sitta i solen och se ut över sjön och fika är ju härligt tyckte vi nog allesammans.


Så hem och jag satt i hammocken en stund och solen värmde och så kom dom andra och det blev fika igen. Det blir mycket fika hos oss på somrarna ska ni veta. Ganska snart blev det dags för mig att försöka göra mig lite snygg till dansen så gott det nu går. Hjälper inte så mycket, nog har man blivit gammal och ful men skit i det. Man måste få leva ändå.


Dagens ord: Inget gör mig så lycklig som en härlig danskväll 

 
ANNONS
 
Hanneles paradis på Hisingen

Hanneles paradis på Hisingen

16 augusti 2018 15:15

dans är bra, min mor dansade fortfarande när hon var 83-år, sen orkade hon inte

http://https://hannelesparadis.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

16 augusti 2018 16:59

Så härligt att du fått vara ute och dansa. Jag vet ju hur mycket du älskar det.
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

16 augusti 2018 17:06

Det är ju så himla roligt att dansa och jag är glad för din skull att det blev lyckat :D
Roligt med skattjakt i vattnet men visst blir man arg för all nerskräpning. Ren idioti att göra så.
Fika vid en sjö är nog bland det bästa man kan göra :D

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Barbro

17 augusti 2018 08:43

När jag var på dans i ungdomens härliga dar, vilket känns oerhört längesen, frågade alltid min pappa: ”Fick du danse nån låt? På den tiden var det mer osäkert, damernas några futtiga danser. Då var man hänvisad till att bli uppbjuden. Det är mycket som är bättre nu.

 
Karin

Karin

17 augusti 2018 14:19

Oh så härligt att komma iväg till dans. Om 10 dagar börjar vår seniordans och dit längtar jag!
Kramar Karin

http://pixelmojan.blogspot.se

Anita

17 augusti 2018 15:19

Jag hoppas komma iväg nästa torsdag om jag får sällskap Att åka själv 14mil i mörkret känns gruvsamt

 
Göran

Göran

17 augusti 2018 14:55

Det finns ett talesätt som lyder (Ungefär...) "Vill du bli lycklig för en kväll - hitta en partner! Vill du bli lycklig i 8-10 år - Köp en hund! Vill du bli lycklig för resten av livet - Skaffa dig en trädgård!"
Jag tycker liksom att det där stämmer in på dig litegrann! Eller..?

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Anita

17 augusti 2018 15:17

Jo det kan nog stämma om man lägger till dansa minst tio gånger varje sommar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 17 jan 16:07

  När det knappt ljusnar fast jag upptäcker att jag sovit till halv 9 så tappar man sugen om man nu haft någon. Det har snöat igen. Släpar mig upp för att tända i spisen och koka kaffe. Det är då jag hör ett muller utanför och ser man på....... ...

Av Anita - Tisdag 15 jan 10:19

Som ni vet så gillar jag inte att hålla på med ved. Ni som inte behöver elda förstår nog inte riktigt hur mycket jobb det är med veden innan den ligger i brasan och värmer och gör det mysigt.   Stockarna ska hem, sedan kapas och klyvas och ligga ...

Av Anita - Söndag 13 jan 08:27

Inte är jag rädd för mörker, björn och varg och andra djur (nu ljuger jag, ormar gillar jag inte).    Så är det stormen. Storm är jag rädd för. Jag vet att den river ner både träd och tak och sprider allt löst ut över marken. Jag vet att huset ...

Av Anita - Torsdag 10 jan 10:11

Sonen säger ibland att jag skriver för långa bloggar och därför ska jag fatta mig kort.   Timmerbilar som kör på vår smala byväg. Jag är livrädd att möta dom. Till Bräcke med min trasiga bil för att få den fixad. Renar efter vägen. Loppis i...

Av Anita - Måndag 7 jan 14:42


  Tänk att allt ska vara så komplicerat med tekniken. Först om främst skrivaren. Jag har slut på färg och det är skitdyrt med ny färg. Billigare att köpa en ny skrivare men vad är det för fasoner. Skräpa ner med en massa skrivare.   Egentligen...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se