Direktlänk till inlägg 16 augusti 2018

DANS, DET ÄR MITT LIV DET

Av Anita - 16 augusti 2018 12:54

 

Lyckokänslan finns kvar hos mig fortfarande efter gårdagskvällens härliga dansupplevelse på Hanssons Loge i Långsele.

 

Det har fattats något denna sommar och nu vet jag vad. Dansen. Tänk så roligt det var.

Klasskamraten Monika och jag åkte iväg och det var en underbart fin kväll. Soligt, lugnt men lite svalt i luften, som gjort för att dansa. Dansa gjorde vi verkligen och golvet var jättebra och karlarna dansade bra och var trevliga. Dansbandet Lövgrens var superbra. Till och med en bugg vågade jag mig på.

Nu blev jag så danssugen så jag måste verkligen åka iväg igen. Inget är som dans.


För att inte få kramp i benen tog jag ett varmt bad när jag kom hem och sov jätteskönt hela natten utan ett enda senedrag. Kanske har jag tränat mig bra i sommar med allt simmande och kroppsarbete som jag gjort.


Annars har de senaste dagarna mest varit nöjen och umgänge. 

 

Igår var en härlig dag. Hela gänget åkte "Väst i sjön" för Liam och jag var sugna på att vada omkring i vattnet och söka efter stenåldersfynd.

 

Min pappa hittade en stenyxa vid den här källan och det känns som om hela platsen har varit en gammal boplats. Vi får väl se vad arkeologerna som är här omkring säger. Spännande plats är det i alla fall.

 

Tyvärr så är hela stranden full med ölburkar,trasig flaskor, rostiga tunnor och annat bråte. Det är så man skäms för att vara människa.

 

Liam och jag vadade i vattnet efter stranden men hittade ingenting. Det var roligt i alla fall att ha sällskap på sina vanvettighetsutflykter och skattjakter.

  

Så naturligtvis hade vi en härlig fikastund på stranden.

 

Att sitta i solen och se ut över sjön och fika är ju härligt tyckte vi nog allesammans.


Så hem och jag satt i hammocken en stund och solen värmde och så kom dom andra och det blev fika igen. Det blir mycket fika hos oss på somrarna ska ni veta. Ganska snart blev det dags för mig att försöka göra mig lite snygg till dansen så gott det nu går. Hjälper inte så mycket, nog har man blivit gammal och ful men skit i det. Man måste få leva ändå.


Dagens ord: Inget gör mig så lycklig som en härlig danskväll 

 
ANNONS
 
Hanneles paradis på Hisingen

Hanneles paradis på Hisingen

16 augusti 2018 15:15

dans är bra, min mor dansade fortfarande när hon var 83-år, sen orkade hon inte

http://https://hannelesparadis.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

16 augusti 2018 16:59

Så härligt att du fått vara ute och dansa. Jag vet ju hur mycket du älskar det.
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

16 augusti 2018 17:06

Det är ju så himla roligt att dansa och jag är glad för din skull att det blev lyckat :D
Roligt med skattjakt i vattnet men visst blir man arg för all nerskräpning. Ren idioti att göra så.
Fika vid en sjö är nog bland det bästa man kan göra :D

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Barbro

17 augusti 2018 08:43

När jag var på dans i ungdomens härliga dar, vilket känns oerhört längesen, frågade alltid min pappa: ”Fick du danse nån låt? På den tiden var det mer osäkert, damernas några futtiga danser. Då var man hänvisad till att bli uppbjuden. Det är mycket som är bättre nu.

 
Karin

Karin

17 augusti 2018 14:19

Oh så härligt att komma iväg till dans. Om 10 dagar börjar vår seniordans och dit längtar jag!
Kramar Karin

http://pixelmojan.blogspot.se

Anita

17 augusti 2018 15:19

Jag hoppas komma iväg nästa torsdag om jag får sällskap Att åka själv 14mil i mörkret känns gruvsamt

 
Göran

Göran

17 augusti 2018 14:55

Det finns ett talesätt som lyder (Ungefär...) "Vill du bli lycklig för en kväll - hitta en partner! Vill du bli lycklig i 8-10 år - Köp en hund! Vill du bli lycklig för resten av livet - Skaffa dig en trädgård!"
Jag tycker liksom att det där stämmer in på dig litegrann! Eller..?

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Anita

17 augusti 2018 15:17

Jo det kan nog stämma om man lägger till dansa minst tio gånger varje sommar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 08:27

Påsken kom och gick och över alltihopa lyste moder sol. Nu lockar solen en ut och jag har inte hunnit skriva varken blogg eller annat. Därför får det bli en kort sammanfattning av en lång och mysig helg.   Började på skärtorsdagen med blåkullaför...

Av Anita - Torsdag 18 april 21:11

  Tänk att ha kallgrader på natten och på dagen plus 15, ja, rent av 25 grader i solen. Det är ju inte klokt.   Nu är jag verkligen på gång. Solen gör allt.  Jag röker lax och lägger in sill.   Jag och Kinabror sätter fyr på brasan som ...

ORO

Av Anita - Tisdag 16 april 08:03

  En kväll när jag går över gårdsplanen från Kinabrors hus och till mig hörde jag gammelhunden Gösta på andra sidan sjön skälla som en galning. Den hunden skäller sällan så jag blev lite förvånad. Himlen var full av stjärnor och halvmånen lyste st...

Av Anita - Söndag 14 april 09:21

Jag hade nästan glömt att det kunde vara så här fint. Det är det vi kallar vårvinter. Kallt på natten men jättevarmt på dagen och inte en enda blåst. Sådana dagar måste utnyttjas från morgon till kväll. Packa ryggsäck och så kom DansBritt. Kinabror t...

Av Anita - Onsdag 10 april 11:08

  Som jag väntat på våren och den väntan börjar bli lång nu. Sista dagarna har det snöat, stora äckliga flingor och gården som började bli snöfri är full med snö igen. Jag har burit ner snöskovlarna till uthuset och det skulle jag inte gjort.  A...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se