Direktlänk till inlägg 24 augusti 2018

SÅ ÄR DET FREDAG IGEN

Av Anita - Fredag 24 aug 09:31

Så är det fredag igen. Det är märkligt så fort veckorna går. Efter en blåsig vecka har det äntligen lugnat ner sig och sjön ligger blank. 

 

Eller rättare sagt låg blank för idag regnar det och dimman ligger över sjön. Det är idag det men vi börjar väl med onsdag som varit.


Det var då Kinabror och jag åkte till Birsta, det stora köpcentrat utanför Sundvall. Vi åt frukost på Ikea och jag handlade nya lakan och en pall att kliva på i köket.

Sedan åkte vi ut till Alnön för att hälsa på vår faster G. Vår kusin var där också och vi tillbringade några timmar där under glatt samtal. Faster är en speciell person för mig och har alltid så varit så det är härligt att träffas.

 

Igår satt jag igång med gräsklippning. Det var länge sedan nu. I sommar har man minsann inte slitit på gräsklipparen men nu har gräset fått fart efter regnet.


Så förväntan, spela Eros Rammasotti , måla ögonen, duscha, och så iväg på dans. Det var Hanssona loge i Långsele som lockade. Det var klasskamraten M och jag.

Jag hade fått låna brorsans bil och tänk så fint att få köra en bil där man inte behöver växla ens. Det känns som om den kör sig själv. Finna grejor.

Min gamla härk ska på verkstaden nästa vecka och få lite omsorg. Det har den inte fått på länge. Jag tvättar den inte ens.

 

Vi kom dit och det var ett förfärligt överskott på kvinnor så vi fick inte dansa lika mycket som förra gången men det var helt ok. Vi dansade i alla fall en hel del. För att vara okända så får man väl vara nöjd.

Nu har jag i alla fall varit på dans tre gånger i sommar och tre gånger är i alla fall bättre än en gång. Kvällen var mörk när vi åkte hem. Det börjar vara så på kvällarna nu.

 

Få se om vattenståndet stiger nu. När Jack och jag var ner på badstranden hade stranden blivit dubbelt så bred. Det var massor med dy som blåst in och lagt sig som ett brunt täcke över sanden. Inte fint. Vad ska det bli av detta undrar man.


Lite kurig dag men helgen är full av olika saker. Cykeltävling som går förbi här, marknad på Selet och så surströmmingsskiva i Hunge med TuppOla. Vi hinner inte med allt.


Dagens ord: Visst är det konstigt. Det händer ingenting vissa dagar och så när det händer så är det flera grejor samma dag och man kan inte vara med på allt.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

Fredag 24 aug 17:49

Här har du möblerat om ser jag! Först undrade jag om jag kommit fel, men sen såg jag ju att det var rätt. Det blev ju jättefint!
Så fin hon är, din faster. Hur gammal är hon?
Ha en skön helg!
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

Anita

Fredag 24 aug 19:57

Faster är 90år men så fin

 
Hannele på Hisingen

Hannele på Hisingen

Fredag 24 aug 18:01

Ikeas påslakan saknar de praktiska hålen, amerikanarna har klagat att lakanen trasiga... köper någon annanstans,

http://https://hannelesparadis.blogspot.com

Anita

Fredag 24 aug 19:56

Jag har köpt dra på lakan alltså underlakan som sitter still

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Fredag 24 aug 19:12

Bra att kunna kombinera ett kul besök hos en omtyckt släkting med ett Ikea-besök. Klättra försiktig på pallen bara.
Trevligt med dans, även om det inte blir så mycket dansande som man skulle önska. Med sådan snedfördelning mellan könen får man vara tacksam för det lilla ;)
Ja, det var väldigt vad mycket som är på gång där nu. Allt på en gång. Det gäller att prioritera rätt :)

http://ibod11.com

 
Anneli

Anneli

Lördag 25 aug 20:00

Vad fint du bor, så rogivande.
Kul att komma ut på lite dans, det var många år sen jag var ute o dansade. Vi hade ett ställe som hette Baldakinen, Baldis, det var nog det bästa stället som fanns o jag har haft så roligt där men det finns inte längre. Synd det för annars hade jag gått dit.
Jag blir galen på Ikeas lakan, dom där braiga hålen finns ju inte längre kvar så man får korva som attans för att få i täcket, nä jag vet inte varför dom har sytt igen dom =)
Ha en fin kväll kramar ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

Anita

Söndag 26 aug 07:57

Jag har köpt underlakan så kallade dra på lakan och dom är bra

 
Tezz på Andromeda

Tezz på Andromeda

Söndag 26 aug 15:51

Härliga bilder som vanligt! Och så Jack min favorit. Kul med dans, men synd med överskottet på kvinnor.
Här är omväxlande sol och regn idag, rena aprilvädret

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 17 sept 09:19

Nu blev ni väl lite nyfiken va? Kan bara säga som så till att börja med. Det är inte roligt att bli gammal och inte långre kan se så bra och inte gå ner i brygga och inte studsa som en gummiboll på stenar och jag börjar nästan misströsta på att klätt...

Av Anita - Fredag 14 sept 08:00

Det är inte så mycket äventyr och mysterier just nu men jag undrar i alla fall vem som drar upp morötterna ur landet utan att äta upp dom och lägger dom i en fin hög. Som ni vet finns det inga människor här nu så det måste vara ett djur, men varför? ...

Av Anita - Onsdag 12 sept 09:53

Igår när jag vaknade till en mulen dag och eftersom jag hela sommaren sagt att jag ska putsa fönster när det inte går att vara ute så var det bara att sätta igång. Jag har inte putsat fönster på flera år. Ytterligare en sak jag skulle göra när jag bl...

Av Anita - Söndag 9 sept 07:55

  Herrarna i hagen vandrar omkring och mumsar och ser ut att ha det riktigt bra.   Katten Morris sitter och solar sig.   I flera dagar har jag varit helt ensam i Paradiset Fisksjön. Till slut lessnade jag på tystnaden och åkte till Hamm...

Av Anita - Torsdag 6 sept 09:43

Så har jag fått lite mer sällskap i ensamma Fisksjön. 13 fårpojkar har kommit för att göra mig sällskap.   Dom är precis som vilka pojkar som helst, dom tuggar och äter och rätt som det är så slåss dom. Dom går i flock hela tiden och sover till ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se