Direktlänk till inlägg 10 januari 2019

KOMMER STORMEN TRO?

Av Anita - Torsdag 10 jan 10:11

Sonen säger ibland att jag skriver för långa bloggar och därför ska jag fatta mig kort.


Timmerbilar som kör på vår smala byväg. Jag är livrädd att möta dom.

Till Bräcke med min trasiga bil för att få den fixad.

Renar efter vägen.

Loppis i Ånge där jag köpte en onödig pryl. Jag har ju egentligen slutat samla på grisar.

 

Hem och fick ligga efter plogbilen i flera mil.


Ingenting att fotografera.

Sparktur på sjön för nu hade snön tinat bort. Halka så man går omkring och ser ut som om man skitit i byxan. Tack och lov att man har sparken.

Besök av Mustachen.

Vattengympan började och vi var 15 stycken. Bastubad och mycket prat. 

Mobilen forfarande inte som den ska trots alla försök att fixa den.


Nu börjar det snöa men det stormar inte ännu. Ska väl förbereda mig lite grann så får vi väl se hur det blir.

Bara för att lätta upp lite i det eviga vita och grå kommer här lite sommarbilder.

 

 

Dagens ord: I väntan på snö och storm längtar jag till sommar och bad

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sonen

Torsdag 10 jan 12:20

Har jag väl aldrig sagt. Det har varit nån annan. Skyll inte på mig!

 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 10 jan 13:53

Det är gott att man har sommarbilder att ta fram när det blir för trist, men nu går det åt rätt håll i alla fall. Jag kom just hem från en promenad och det var riktigt behagligt ute.
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
Lena

Lena

Torsdag 10 jan 15:16

Läser kommentaren, skönt sonen! :))

Detta inlägg var verkligen INTE DU! så opersonligt :(( det är ju just de där mysiga & berättande jag i alla fall vill läsa, om Dans Britta & alla härliga namn du har på nära & kära *hjärta* så fortsätt som vanligt snälla snälla du *hjärta*

Varm kram *hjärta* & hoppas stormen inte gör stor skada för dej!

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

Torsdag 10 jan 17:26

Jag tycker aldrig du skriver för långa inlägg ... bara trevliga, roliga och intressanta! Hoppas du kommer att fortsätta med det!
Hoppas du slipper stormen! SMHI har haft fel förr! Härliga sommarbilder!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Torsdag 10 jan 17:26

Jag tror inte att du egentligen bryr dig om hur andra vill att du ska skriva. Jag gör det inte på min blogg för där skriver jag precis så som jag själv vill och det blir ofta kanske lite väl långt. Fortsätt du som du brukar och var dig själv...det blir alltid bäst då :D

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Fillifjonkan

Torsdag 10 jan 19:08

Snälla,fortsätt med dina härliga berättelser,underbara foton.
Du gör en kulturgärning,vardagshändelser är underskattade,du bjuder på många härliga skratt!!
Kram från Fillifjonkan

 
Ingen bild

Anna

Fredag 11 jan 15:25

Nej nej, va tråkigt.
Fortsätt skriva som du brukar, mycket roligare.

 
Göran

Göran

Lördag 12 jan 06:58

Tack o lov för sparade sommarbilder. Tack för att du påminde mig att det FINNS andra årstider än den eviga permafrost som råder nu.
Det kommer en vår! Och en sommar...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 21 mars 10:16

  Det ska gudarna veta att det är högst en dag i veckan som man kan njuta av vädret utan storm och snöfall. I tisdags var det en sådan dag då hela dagen hade en liten guldkant omkring sig.   Promenad på skoterspåret med Jack. Det hade frusit...

Av Anita - Tisdag 19 mars 09:33

Jag är med i en facebookgrupp som heter "Vi som är född mellan 1940-1960." Där visar man saker från förr och frågar om vi kommer ihåg och då inser jag att de flesta saker man kastat bort för länge sedan använder jag fortfarande.   Mina gula 80-t...

Av Anita - Söndag 17 mars 13:57

Jag är alldeles ointresserad av sport och har aldrig brytt mig. Speciellt skidåkning som jag alltid sedan barndomen sett som en plåga på hög nivå. Aldrig ska man säga aldrig. Jag har börjat titta på skidskytte tillsammans med Kinabror. Där sitter v...

Av Anita - Lördag 16 mars 08:48

  Härom dagen när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och såg att det toksnöade, stora äckliga snöknular till flingor. Jag lovar det var inte flingor utan bollar som trillade ner tätt,  tätt.  Då slog svårmodet till och det kändes som om jag...

Av Anita - Onsdag 13 mars 09:40

Så mycket jag lärt mig av mina bloggvänner under de 10 år som jag bloggat. När man bor så här i skogen på landet så träffar man mest samma människor hela tiden för vi är inte så många men genom bloggen har jag nått hela landet och till och med utom l...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se