Direktlänk till inlägg 10 januari 2019

KOMMER STORMEN TRO?

Av Anita - Torsdag 10 jan 10:11

Sonen säger ibland att jag skriver för långa bloggar och därför ska jag fatta mig kort.


Timmerbilar som kör på vår smala byväg. Jag är livrädd att möta dom.

Till Bräcke med min trasiga bil för att få den fixad.

Renar efter vägen.

Loppis i Ånge där jag köpte en onödig pryl. Jag har ju egentligen slutat samla på grisar.

 

Hem och fick ligga efter plogbilen i flera mil.


Ingenting att fotografera.

Sparktur på sjön för nu hade snön tinat bort. Halka så man går omkring och ser ut som om man skitit i byxan. Tack och lov att man har sparken.

Besök av Mustachen.

Vattengympan började och vi var 15 stycken. Bastubad och mycket prat. 

Mobilen forfarande inte som den ska trots alla försök att fixa den.


Nu börjar det snöa men det stormar inte ännu. Ska väl förbereda mig lite grann så får vi väl se hur det blir.

Bara för att lätta upp lite i det eviga vita och grå kommer här lite sommarbilder.

 

 

Dagens ord: I väntan på snö och storm längtar jag till sommar och bad

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sonen

Torsdag 10 jan 12:20

Har jag väl aldrig sagt. Det har varit nån annan. Skyll inte på mig!

 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 10 jan 13:53

Det är gott att man har sommarbilder att ta fram när det blir för trist, men nu går det åt rätt håll i alla fall. Jag kom just hem från en promenad och det var riktigt behagligt ute.
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
Lena

Lena

Torsdag 10 jan 15:16

Läser kommentaren, skönt sonen! :))

Detta inlägg var verkligen INTE DU! så opersonligt :(( det är ju just de där mysiga & berättande jag i alla fall vill läsa, om Dans Britta & alla härliga namn du har på nära & kära *hjärta* så fortsätt som vanligt snälla snälla du *hjärta*

Varm kram *hjärta* & hoppas stormen inte gör stor skada för dej!

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

Torsdag 10 jan 17:26

Jag tycker aldrig du skriver för långa inlägg ... bara trevliga, roliga och intressanta! Hoppas du kommer att fortsätta med det!
Hoppas du slipper stormen! SMHI har haft fel förr! Härliga sommarbilder!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Torsdag 10 jan 17:26

Jag tror inte att du egentligen bryr dig om hur andra vill att du ska skriva. Jag gör det inte på min blogg för där skriver jag precis så som jag själv vill och det blir ofta kanske lite väl långt. Fortsätt du som du brukar och var dig själv...det blir alltid bäst då :D

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Fillifjonkan

Torsdag 10 jan 19:08

Snälla,fortsätt med dina härliga berättelser,underbara foton.
Du gör en kulturgärning,vardagshändelser är underskattade,du bjuder på många härliga skratt!!
Kram från Fillifjonkan

 
Ingen bild

Anna

Fredag 11 jan 15:25

Nej nej, va tråkigt.
Fortsätt skriva som du brukar, mycket roligare.

 
Göran

Göran

Lördag 12 jan 06:58

Tack o lov för sparade sommarbilder. Tack för att du påminde mig att det FINNS andra årstider än den eviga permafrost som råder nu.
Det kommer en vår! Och en sommar...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 17 juni 07:27

  Lilltåa, tåtilla, tappalånga, långstånga och stortuppen upp i vädret. Igår var DansBritt här med sina barnbarn och vi tillbringade den soliga och fina dagen nere vid sjön. Under en vilostund i strandstugan så lärde jag dom den gamla ramsan och...

Av Anita - Torsdag 13 juni 11:54

Det har varit städvecka för mig den här veckan och just idag saknar jag min mamma. Hon var en baddare på att städa och hon hade en förmåga att städa utan att det märktes. Jag däremot får till ett hemskt elände och stök när jag städar. Det är inte m...

Av Anita - Tisdag 11 juni 19:40

  En gång hade jag en tam svala som nästan varje dag hälsade på och satt på min axel. Även den tuffaste svala dör till slut men hon har lämnat kvar sina barn och barnbarn som bygger bo i uthuset. Dom är inte lika tama som Iris som min svala hette....

Av Anita - Söndag 9 juni 21:19

Kinabror och jag åkte till AMV och Gubben i Bräcke igår. Där var det hejsan tjosan hela dagen och halva natten Årets cruising på byn. Fint väder som om man var utomlands. Bakluckeloppis och utställning av bilar nere på hamnen. Det gick till och m...

Av Anita - Fredag 7 juni 21:38

När svalorna flyger lågt blir det regn och i eftermiddags nuddade dom nästan vattenytan.   När det blir åska blir värmen liksom tjock och tryckande. Eftersom hunden Jack och jag var nere vid sjön och plaskade lite i vattnet. Vi såg de svarta mol...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se