Direktlänk till inlägg 10 januari 2019

KOMMER STORMEN TRO?

Av Anita - 10 januari 2019 10:11

Sonen säger ibland att jag skriver för långa bloggar och därför ska jag fatta mig kort.


Timmerbilar som kör på vår smala byväg. Jag är livrädd att möta dom.

Till Bräcke med min trasiga bil för att få den fixad.

Renar efter vägen.

Loppis i Ånge där jag köpte en onödig pryl. Jag har ju egentligen slutat samla på grisar.

 

Hem och fick ligga efter plogbilen i flera mil.


Ingenting att fotografera.

Sparktur på sjön för nu hade snön tinat bort. Halka så man går omkring och ser ut som om man skitit i byxan. Tack och lov att man har sparken.

Besök av Mustachen.

Vattengympan började och vi var 15 stycken. Bastubad och mycket prat. 

Mobilen forfarande inte som den ska trots alla försök att fixa den.


Nu börjar det snöa men det stormar inte ännu. Ska väl förbereda mig lite grann så får vi väl se hur det blir.

Bara för att lätta upp lite i det eviga vita och grå kommer här lite sommarbilder.

 

 

Dagens ord: I väntan på snö och storm längtar jag till sommar och bad

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sonen

10 januari 2019 12:20

Har jag väl aldrig sagt. Det har varit nån annan. Skyll inte på mig!

 
Ingrid

Ingrid

10 januari 2019 13:53

Det är gott att man har sommarbilder att ta fram när det blir för trist, men nu går det åt rätt håll i alla fall. Jag kom just hem från en promenad och det var riktigt behagligt ute.
Kram, Ingrid

http://ilevander.blogspot.com

 
Lena

Lena

10 januari 2019 15:16

Läser kommentaren, skönt sonen! :))

Detta inlägg var verkligen INTE DU! så opersonligt :(( det är ju just de där mysiga & berättande jag i alla fall vill läsa, om Dans Britta & alla härliga namn du har på nära & kära *hjärta* så fortsätt som vanligt snälla snälla du *hjärta*

Varm kram *hjärta* & hoppas stormen inte gör stor skada för dej!

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

10 januari 2019 17:26

Jag tycker aldrig du skriver för långa inlägg ... bara trevliga, roliga och intressanta! Hoppas du kommer att fortsätta med det!
Hoppas du slipper stormen! SMHI har haft fel förr! Härliga sommarbilder!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

10 januari 2019 17:26

Jag tror inte att du egentligen bryr dig om hur andra vill att du ska skriva. Jag gör det inte på min blogg för där skriver jag precis så som jag själv vill och det blir ofta kanske lite väl långt. Fortsätt du som du brukar och var dig själv...det blir alltid bäst då :D

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Fillifjonkan

10 januari 2019 19:08

Snälla,fortsätt med dina härliga berättelser,underbara foton.
Du gör en kulturgärning,vardagshändelser är underskattade,du bjuder på många härliga skratt!!
Kram från Fillifjonkan

 
Ingen bild

Anna

11 januari 2019 15:25

Nej nej, va tråkigt.
Fortsätt skriva som du brukar, mycket roligare.

 
Göran

Göran

12 januari 2019 06:58

Tack o lov för sparade sommarbilder. Tack för att du påminde mig att det FINNS andra årstider än den eviga permafrost som råder nu.
Det kommer en vår! Och en sommar...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se