Direktlänk till inlägg 14 februari 2019

ALLA HJÄRTANS DAG

Av Anita - Torsdag 14 feb 12:24

 

Inte lär det bli varken rosor eller kärlek för mig en sådan här dag men det blev i alla fall en teckning från en liten kille som råkade komma inatt. Det är Kinabrors son med familj som kom och nu blir det säkert en vecka med full rulle.

Lite oroande med tövädret som kom men jag tror inte snön hinner försvinna. Det blir säkert snö kvar att bygga snögubbar och kojor av och sparkföret lär väl bli det bästa.

 

Katten Morris börjar vara ute lite mer nu när det inte är så kallt annars sitter han mest på bordet och tittar ut på fåglarna.

Igår var det vattengympa och så var det farmen på tv som vanligt. Jag tycker att det är roligt att se på för det påminner mig om min barndom.


Dessutom ser jag på Mandelmans och är imponerad av kvinnan som kan göra så mycket mat av bara grönsaker och sånt dom har i sin trädgård.

Hon färgade garn av rödbetor och det har jag försökt men fick bara till brunt men nu förstår jag att jag hade för hett vatten. Det ska jag minsann prova till våren.

 

Idag dök det upp ett paket på posten. Det är min bloggvän "Soldansaren" som äntligen skrivit klar sin bok och som jag nu ska få läsa. Jag ska nästan omedelbart kasta mig över den och läsa och jag är helt övertygad om att det är en fantastisk berättelse. Tack snälla Soldansaren för att du låter mig få läsa den.


 

Annars har jag inte mycket att skriva om idag men jag vill i alla fall tacka er som troget läser min blogg och som skriver bloggar som jag läser. När man sitter här i skogen så är det härligt att läsa om era öden och äventyr och många gånger när jag haft vinterdepp så har jag blivit uppmuntrad av er och det känns som om vi känt varandra hela livet även om många slutat blogga av mina vänner. Dessutom har jag ju träffat några av er i verkliga livet.


Dagens ord: Kram på er alla och må vi fortsätta att han kontakt.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 14 feb 13:11

Så fina hjärtan! Speciellt det första.
Ha en riktigt fin kerlaiksdag!
Kram, Ingrid ♥

http://https://ingrids.home.blog

 
Lilla Blå

Lilla Blå

Torsdag 14 feb 15:08

Skickar lite vårhälsningar från Skåne denna alla hjärtans dag. Såg en prästkrage mitt på gräsmattan igår. Vintergäck överallt, snödroppar fräser upp som aldrig förr... Så håll ut, Anita. Det kommer en vår även i år och den når även dig vad det lider. Kram på dig!

http://lillabla.wordpress.com

 
ibod11-Ingrid

ibod11-Ingrid

Torsdag 14 feb 18:47

Vilka härliga alla-hjärtans-bilder du bjuder på :) Och bilden där Morris sitter på bordet är verkligen jättefin. Kul att du får lite liv och rörelse omkring dig ett tag och jag hoppas att snön räcker till både snögubbar och sparkåkning.
Visst är det roligt att man kan känna sig så nära sina bloggvänner. Jag har träffat dig och några få till och räknar med att träffa både dig och andra det närmaste året. Mycket att se fram emot :D

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

Fredag 15 feb 06:03

Fina hjärtan hos dig ... och så härligt att Kinabrrs sons familj är på besök.
Så snällt av Soldansaren att skicka sin bok till dig - den är säkert värd att läsa!
Ha en bra fredag Anita!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Ann

Ann

Fredag 15 feb 07:00

- Alla hjärtanskram till Fisksjön från ett Vikbäcken i "renoveringskaos"!!! Men bra kommer det att bli!

http://dansann.blogg.se

 
Mösstanten

Mösstanten

Fredag 15 feb 10:03

Är lite efter här men jag hoppas att du hade en bra dag igår. Vilka fina hjärtan av olika slag! Jag tycker att kärlek egentligen finns på många håll. Jag menar till vänner och barn och kanske till och med mellan bloggare. Man lär ju ändå känna varandra lite genom bloggandet fast man inte har träffats.

http://mosstanten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 20 sept 22:08

När jag går iväg bort till vägen med soptunnan duggregnar det. Jag hör ett kvackande uppe i luften. I en rak och plogformation drar gässen söderut. Ledaren kvackar hela tiden för att dirigera dom rätt.   I gråheten känner jag min längtan fa...

Av Anita - Torsdag 19 sept 09:32

Här ser ni en som är en mästare på att skjuta upp saker som jag inte vill göra. Det är väldigt lätt att lura sig själv och säga: "Jag gör det sedan för innan måste jag göra det där och det där. Det man måste göra är ofta det som går fort eller är l...

Av Anita - Tisdag 17 sept 09:40

  Igår hade jag "plocka in-dag" och det var i sista minuten för i natt har det varit minusgrader. Min fuchsia som är stor som ett träd får nu stå inomhus ett tag innan den sover sin vintersömn i jordkällaren.   Jag började med att flytta in to...

Av Anita - Söndag 15 sept 10:34

Vet inte riktigt var jag ska börja. Sitter och tittar ut genom fönstret och inser att nu kommer inte sidensvansen att ha något kvar att äta när dom kommer senare i höst.   En flock trast på säkert 100 stycken fullkomligt rensar rönnen. Lite sy...

Av Anita - Fredag 13 sept 08:39

Mina bloggvänner Anki och Åke visar skyltar en gång i veckan och ibland har jag tänkt göra det men det är bara en sak. Det finns inte så många skyltar här i Fisksjön, bara några gamla mötesplatsskyltar och ibland någon varning för jakt men jag kom på...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se