Direktlänk till inlägg 14 februari 2019

ALLA HJÄRTANS DAG

Av Anita - 14 februari 2019 12:24

 

Inte lär det bli varken rosor eller kärlek för mig en sådan här dag men det blev i alla fall en teckning från en liten kille som råkade komma inatt. Det är Kinabrors son med familj som kom och nu blir det säkert en vecka med full rulle.

Lite oroande med tövädret som kom men jag tror inte snön hinner försvinna. Det blir säkert snö kvar att bygga snögubbar och kojor av och sparkföret lär väl bli det bästa.

 

Katten Morris börjar vara ute lite mer nu när det inte är så kallt annars sitter han mest på bordet och tittar ut på fåglarna.

Igår var det vattengympa och så var det farmen på tv som vanligt. Jag tycker att det är roligt att se på för det påminner mig om min barndom.


Dessutom ser jag på Mandelmans och är imponerad av kvinnan som kan göra så mycket mat av bara grönsaker och sånt dom har i sin trädgård.

Hon färgade garn av rödbetor och det har jag försökt men fick bara till brunt men nu förstår jag att jag hade för hett vatten. Det ska jag minsann prova till våren.

 

Idag dök det upp ett paket på posten. Det är min bloggvän "Soldansaren" som äntligen skrivit klar sin bok och som jag nu ska få läsa. Jag ska nästan omedelbart kasta mig över den och läsa och jag är helt övertygad om att det är en fantastisk berättelse. Tack snälla Soldansaren för att du låter mig få läsa den.


 

Annars har jag inte mycket att skriva om idag men jag vill i alla fall tacka er som troget läser min blogg och som skriver bloggar som jag läser. När man sitter här i skogen så är det härligt att läsa om era öden och äventyr och många gånger när jag haft vinterdepp så har jag blivit uppmuntrad av er och det känns som om vi känt varandra hela livet även om många slutat blogga av mina vänner. Dessutom har jag ju träffat några av er i verkliga livet.


Dagens ord: Kram på er alla och må vi fortsätta att han kontakt.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

14 februari 2019 13:11

Så fina hjärtan! Speciellt det första.
Ha en riktigt fin kerlaiksdag!
Kram, Ingrid ♥

http://https://ingrids.home.blog

 
Lilla Blå

Lilla Blå

14 februari 2019 15:08

Skickar lite vårhälsningar från Skåne denna alla hjärtans dag. Såg en prästkrage mitt på gräsmattan igår. Vintergäck överallt, snödroppar fräser upp som aldrig förr... Så håll ut, Anita. Det kommer en vår även i år och den når även dig vad det lider. Kram på dig!

http://lillabla.wordpress.com

 
ibod11-Ingrid

ibod11-Ingrid

14 februari 2019 18:47

Vilka härliga alla-hjärtans-bilder du bjuder på :) Och bilden där Morris sitter på bordet är verkligen jättefin. Kul att du får lite liv och rörelse omkring dig ett tag och jag hoppas att snön räcker till både snögubbar och sparkåkning.
Visst är det roligt att man kan känna sig så nära sina bloggvänner. Jag har träffat dig och några få till och räknar med att träffa både dig och andra det närmaste året. Mycket att se fram emot :D

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

15 februari 2019 06:03

Fina hjärtan hos dig ... och så härligt att Kinabrrs sons familj är på besök.
Så snällt av Soldansaren att skicka sin bok till dig - den är säkert värd att läsa!
Ha en bra fredag Anita!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Ann

Ann

15 februari 2019 07:00

- Alla hjärtanskram till Fisksjön från ett Vikbäcken i "renoveringskaos"!!! Men bra kommer det att bli!

http://dansann.blogg.se

 
Mösstanten

Mösstanten

15 februari 2019 10:03

Är lite efter här men jag hoppas att du hade en bra dag igår. Vilka fina hjärtan av olika slag! Jag tycker att kärlek egentligen finns på många håll. Jag menar till vänner och barn och kanske till och med mellan bloggare. Man lär ju ändå känna varandra lite genom bloggandet fast man inte har träffats.

http://mosstanten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se