Direktlänk till inlägg 14 februari 2019

ALLA HJÄRTANS DAG

Av Anita - Torsdag 14 feb 12:24

 

Inte lär det bli varken rosor eller kärlek för mig en sådan här dag men det blev i alla fall en teckning från en liten kille som råkade komma inatt. Det är Kinabrors son med familj som kom och nu blir det säkert en vecka med full rulle.

Lite oroande med tövädret som kom men jag tror inte snön hinner försvinna. Det blir säkert snö kvar att bygga snögubbar och kojor av och sparkföret lär väl bli det bästa.

 

Katten Morris börjar vara ute lite mer nu när det inte är så kallt annars sitter han mest på bordet och tittar ut på fåglarna.

Igår var det vattengympa och så var det farmen på tv som vanligt. Jag tycker att det är roligt att se på för det påminner mig om min barndom.


Dessutom ser jag på Mandelmans och är imponerad av kvinnan som kan göra så mycket mat av bara grönsaker och sånt dom har i sin trädgård.

Hon färgade garn av rödbetor och det har jag försökt men fick bara till brunt men nu förstår jag att jag hade för hett vatten. Det ska jag minsann prova till våren.

 

Idag dök det upp ett paket på posten. Det är min bloggvän "Soldansaren" som äntligen skrivit klar sin bok och som jag nu ska få läsa. Jag ska nästan omedelbart kasta mig över den och läsa och jag är helt övertygad om att det är en fantastisk berättelse. Tack snälla Soldansaren för att du låter mig få läsa den.


 

Annars har jag inte mycket att skriva om idag men jag vill i alla fall tacka er som troget läser min blogg och som skriver bloggar som jag läser. När man sitter här i skogen så är det härligt att läsa om era öden och äventyr och många gånger när jag haft vinterdepp så har jag blivit uppmuntrad av er och det känns som om vi känt varandra hela livet även om många slutat blogga av mina vänner. Dessutom har jag ju träffat några av er i verkliga livet.


Dagens ord: Kram på er alla och må vi fortsätta att han kontakt.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 14 feb 13:11

Så fina hjärtan! Speciellt det första.
Ha en riktigt fin kerlaiksdag!
Kram, Ingrid ♥

http://https://ingrids.home.blog

 
Lilla Blå

Lilla Blå

Torsdag 14 feb 15:08

Skickar lite vårhälsningar från Skåne denna alla hjärtans dag. Såg en prästkrage mitt på gräsmattan igår. Vintergäck överallt, snödroppar fräser upp som aldrig förr... Så håll ut, Anita. Det kommer en vår även i år och den når även dig vad det lider. Kram på dig!

http://lillabla.wordpress.com

 
ibod11-Ingrid

ibod11-Ingrid

Torsdag 14 feb 18:47

Vilka härliga alla-hjärtans-bilder du bjuder på :) Och bilden där Morris sitter på bordet är verkligen jättefin. Kul att du får lite liv och rörelse omkring dig ett tag och jag hoppas att snön räcker till både snögubbar och sparkåkning.
Visst är det roligt att man kan känna sig så nära sina bloggvänner. Jag har träffat dig och några få till och räknar med att träffa både dig och andra det närmaste året. Mycket att se fram emot :D

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

Fredag 15 feb 06:03

Fina hjärtan hos dig ... och så härligt att Kinabrrs sons familj är på besök.
Så snällt av Soldansaren att skicka sin bok till dig - den är säkert värd att läsa!
Ha en bra fredag Anita!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Ann

Ann

Fredag 15 feb 07:00

- Alla hjärtanskram till Fisksjön från ett Vikbäcken i "renoveringskaos"!!! Men bra kommer det att bli!

http://dansann.blogg.se

 
Mösstanten

Mösstanten

Fredag 15 feb 10:03

Är lite efter här men jag hoppas att du hade en bra dag igår. Vilka fina hjärtan av olika slag! Jag tycker att kärlek egentligen finns på många håll. Jag menar till vänner och barn och kanske till och med mellan bloggare. Man lär ju ändå känna varandra lite genom bloggandet fast man inte har träffats.

http://mosstanten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 22 maj 18:45

  Nu är nog den bästa tiden. Varmt och skönt och fjärilar och humlor och inte ens mygg ännu.   Igår var det rekordvarmt och fram på eftermiddagen kom TuppOla och vi åkte till Östersund för att gratta Sofie Propp när hon fyller år. Indalsälve...

Av Anita - Måndag 20 maj 22:15

  Sådana här dagar är det minsann en ren fröjd att vara pensionär. I den ljuva vårens tid när friheten känns som en gåva. Jag tänker på hur man hade när man jobbade. Hur man längtade ut i solen. Hur man undrade hur man skulle hinna med allt man sk...

Av Anita - Fredag 17 maj 07:37

  Sista dagarna har gjort mig riktigt nöjd både med vädret och med min insats. Tänk att energin kan komma tillbaka så fort bara det blir fint väder.   Tisdagen plockade jag ut pelargonerna till växthuset. Jag lagade sprickor med ull så att de...

Av Anita - Måndag 13 maj 09:16

Ibland ska det vara första gången på länge som man man gör något och så var det den här helgen.   Första gången på flera år som min bloggvän Skatan kommer och hälsar på. Det var så roligt att träffa henne igen och på något sätt kändes det som igå...

Av Anita - Torsdag 9 maj 15:48

  Igår kväll var det lugnt och fint och snön hade gått bort. Lagom till att gå badstrandsrundan. Storskrakarna har kommit nu och oj så dom slogs ute sjön.   Nu är det så tyst och bara lommen och sjöfåglarna hörs.   Så torsdag. En mulen oc...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se