Direktlänk till inlägg 17 mars 2019

SÅ TRODDE JAG ALDRIG ATT DET SKULLE BLI

Av Anita - Söndag 17 mars 13:57

Jag är alldeles ointresserad av sport och har aldrig brytt mig. Speciellt skidåkning som jag alltid sedan barndomen sett som en plåga på hög nivå. Aldrig ska man säga aldrig.

Jag har börjat titta på skidskytte tillsammans med Kinabror. Där sitter vi och tittar när dom skjuter och hejar när dom fina svenska tjejerna skjuter fullt. På sätt och vis är det tur att det varit skitväder så man i lugn och ro han häcka i soffan och titta på. Det trodde ni inte va?


Idag töar det med blötsnö och det rasar från taket. En liten promenad med hunden Jack blev det och sedan kom Gamle A och vi fikade och såg på skidåkning.


Så fortsätter jag min fundering av mina bloggvänner som varit med i 10 år och som berikat mitt liv.

 

Nu handlar det om min modiga och tuffa bloggvän Skatan.

Hon som överallt hittar fyrklöver och udda skor.

Hon som är så olik mig och kommer från en helt annan samhällsklass.

Hon som säkert kan föra sig i sociteten och bekanta sig med alla. Allmänbildad och gladlynt. Som åker lite överallt Tailand och Italien och Frankrike och Österrike, ja, lite överallt har hon varit.

Hon är en hejare på att måla tavlor och åker då och då utomlands för att gå på målarkurser.

 

Vi har träffats många gånger och det har alltid varit lika roligt. Hon har häftiga runda röda glasögon.


Hon har lärt mig att trots bakgrund och olikheter kan man bli god vänner. Jättekram till henne och jag hoppas att vi snart ses igen. Hon har inte bloggat så mycket sista tiden men jag att hon kommer igen för jag saknar henne.


Det var dagens bloggare.

Ikväll är det bokcirkel. Min rathög till bil startade inte men nu har Kinabror satt på batteriladdare så jag hoppas att den går igång och jag hoppas att inga lastbilar är i vägen. Man vet ju aldrig hur någonting kan bli. Som snön vräker ner och blåsten tilltar så kanske det inte ens går att ta sig från gården om någon timme.


Dagens ord: Aldrig ska man säga aldrig och till och med en tjurkärring som jag kan ändra sig bland. 
ANNONS
 
Gunnel

Gunnel

Söndag 17 mars 16:40

Jag nickade igenkännande när jag läste din blogg som jag kom in på via Ingrids. Sport är något som jag nästan alltid undvikit, men det enda som jag kan stå ut att titta på är just skidskytte. Här händer ju något och man ser inte bara en massa skidåkare och träd i flera timmar. Tyvärr har jag aldrig träffat någon av mina bloggvänner i verkligheten, men man ska som sagt aldrig säga aldrig. Ha en bra söndag.

http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

Söndag 17 mars 18:11

Skatan har jag också haft fin kontakt med och jag har träffat henne också. det var när vi båda var med i en bloggtävling och gick till final. Nu ser jag bara henne på facebook någon gång då och då.
Ha en fin söndagskväll!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Söndag 17 mars 19:15

Jag tittar inte heller mycket på sport men just skidskytte gillar jag. Det är spännande och inget är avgjort förrän vid sista skjutningen.
Visst kan man bli vänner trots att man verkar vara väldigt olika. Det kanske är just det som är spännande och givande. Är man intresserad av människor och deras erfarenheter så är det roligt att träffa och prata med personer med olika slags erfarenheter :)

http://ibod11.com

 
tant Hannele

tant Hannele

Söndag 17 mars 19:47

Saint Patrick's Day här också :)

http://hannelesbibliotek.blogspot.se

 
Skatan

Skatan

Måndag 18 mars 17:16

Finaste Skogsnuvan! Här hade jag skrivit en lång harang och så flög den bort. Vad glad jag blev att läsa vad du skrivit om mig ... jag som tycker jag är så feg men alltså kan uppfattas som modig. OK ... ha ha ... Vad jag ville säga är att trots våra olikheter känner jag djup gemenskap med dig och är sååå himla glad att jag inte bara känner dig genom bloggen och FB även om det var så vi träffades. Att träffa dig IRL är bara så himla fint och däruppe i Fisksjön trivs jag som "fisken i vattnet" (värst vad lustig man kan vara då ;-) ) Hoppas att vi kan träffas igen på riktigt snart när stormar mojnat och snö och elände har smält bort. Massor av kramar Skatan

http://https://skatanstankar.com

 
Mösstanten

Mösstanten

Måndag 18 mars 18:15

Så fint du skriver om din bloggvän. Det värmer att läsa sånt.
Och skidskytte har de verkligen lyckats göra spännande nu när vi kan se precis hur de skjuter.

http://mosstanten.se

 
Anki

Anki

Fredag 22 mars 06:40

Skidskytte är spännande och roligt att följa på tv - det gör vi också :) Så fint du skriver om din bloggvän! Alldeles sant också ... för visst kan man vara vänner trots olika bakgrund!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 25 maj 08:41

  Så varmt och skönt det varit. Därför var det korta byxor topp och sandaler so jag hade på mig i torsdags och vilket rent misstag det var.   Jag följde med PappersBeda till Östersund och det var bara 5 grader varmt och regnade. Fy sjutton så ...

Av Anita - Onsdag 22 maj 18:45

  Nu är nog den bästa tiden. Varmt och skönt och fjärilar och humlor och inte ens mygg ännu.   Igår var det rekordvarmt och fram på eftermiddagen kom TuppOla och vi åkte till Östersund för att gratta Sofie Propp när hon fyller år. Indalsälve...

Av Anita - Måndag 20 maj 22:15

  Sådana här dagar är det minsann en ren fröjd att vara pensionär. I den ljuva vårens tid när friheten känns som en gåva. Jag tänker på hur man hade när man jobbade. Hur man längtade ut i solen. Hur man undrade hur man skulle hinna med allt man sk...

Av Anita - Fredag 17 maj 07:37

  Sista dagarna har gjort mig riktigt nöjd både med vädret och med min insats. Tänk att energin kan komma tillbaka så fort bara det blir fint väder.   Tisdagen plockade jag ut pelargonerna till växthuset. Jag lagade sprickor med ull så att de...

Av Anita - Måndag 13 maj 09:16

Ibland ska det vara första gången på länge som man man gör något och så var det den här helgen.   Första gången på flera år som min bloggvän Skatan kommer och hälsar på. Det var så roligt att träffa henne igen och på något sätt kändes det som igå...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se