Direktlänk till inlägg 17 mars 2019

SÅ TRODDE JAG ALDRIG ATT DET SKULLE BLI

Av Anita - Söndag 17 mars 13:57

Jag är alldeles ointresserad av sport och har aldrig brytt mig. Speciellt skidåkning som jag alltid sedan barndomen sett som en plåga på hög nivå. Aldrig ska man säga aldrig.

Jag har börjat titta på skidskytte tillsammans med Kinabror. Där sitter vi och tittar när dom skjuter och hejar när dom fina svenska tjejerna skjuter fullt. På sätt och vis är det tur att det varit skitväder så man i lugn och ro han häcka i soffan och titta på. Det trodde ni inte va?


Idag töar det med blötsnö och det rasar från taket. En liten promenad med hunden Jack blev det och sedan kom Gamle A och vi fikade och såg på skidåkning.


Så fortsätter jag min fundering av mina bloggvänner som varit med i 10 år och som berikat mitt liv.

 

Nu handlar det om min modiga och tuffa bloggvän Skatan.

Hon som överallt hittar fyrklöver och udda skor.

Hon som är så olik mig och kommer från en helt annan samhällsklass.

Hon som säkert kan föra sig i sociteten och bekanta sig med alla. Allmänbildad och gladlynt. Som åker lite överallt Tailand och Italien och Frankrike och Österrike, ja, lite överallt har hon varit.

Hon är en hejare på att måla tavlor och åker då och då utomlands för att gå på målarkurser.

 

Vi har träffats många gånger och det har alltid varit lika roligt. Hon har häftiga runda röda glasögon.


Hon har lärt mig att trots bakgrund och olikheter kan man bli god vänner. Jättekram till henne och jag hoppas att vi snart ses igen. Hon har inte bloggat så mycket sista tiden men jag att hon kommer igen för jag saknar henne.


Det var dagens bloggare.

Ikväll är det bokcirkel. Min rathög till bil startade inte men nu har Kinabror satt på batteriladdare så jag hoppas att den går igång och jag hoppas att inga lastbilar är i vägen. Man vet ju aldrig hur någonting kan bli. Som snön vräker ner och blåsten tilltar så kanske det inte ens går att ta sig från gården om någon timme.


Dagens ord: Aldrig ska man säga aldrig och till och med en tjurkärring som jag kan ändra sig bland. 
ANNONS
 
Gunnel

Gunnel

Söndag 17 mars 16:40

Jag nickade igenkännande när jag läste din blogg som jag kom in på via Ingrids. Sport är något som jag nästan alltid undvikit, men det enda som jag kan stå ut att titta på är just skidskytte. Här händer ju något och man ser inte bara en massa skidåkare och träd i flera timmar. Tyvärr har jag aldrig träffat någon av mina bloggvänner i verkligheten, men man ska som sagt aldrig säga aldrig. Ha en bra söndag.

http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

Söndag 17 mars 18:11

Skatan har jag också haft fin kontakt med och jag har träffat henne också. det var när vi båda var med i en bloggtävling och gick till final. Nu ser jag bara henne på facebook någon gång då och då.
Ha en fin söndagskväll!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Söndag 17 mars 19:15

Jag tittar inte heller mycket på sport men just skidskytte gillar jag. Det är spännande och inget är avgjort förrän vid sista skjutningen.
Visst kan man bli vänner trots att man verkar vara väldigt olika. Det kanske är just det som är spännande och givande. Är man intresserad av människor och deras erfarenheter så är det roligt att träffa och prata med personer med olika slags erfarenheter :)

http://ibod11.com

 
tant Hannele

tant Hannele

Söndag 17 mars 19:47

Saint Patrick's Day här också :)

http://hannelesbibliotek.blogspot.se

 
Skatan

Skatan

Måndag 18 mars 17:16

Finaste Skogsnuvan! Här hade jag skrivit en lång harang och så flög den bort. Vad glad jag blev att läsa vad du skrivit om mig ... jag som tycker jag är så feg men alltså kan uppfattas som modig. OK ... ha ha ... Vad jag ville säga är att trots våra olikheter känner jag djup gemenskap med dig och är sååå himla glad att jag inte bara känner dig genom bloggen och FB även om det var så vi träffades. Att träffa dig IRL är bara så himla fint och däruppe i Fisksjön trivs jag som "fisken i vattnet" (värst vad lustig man kan vara då ;-) ) Hoppas att vi kan träffas igen på riktigt snart när stormar mojnat och snö och elände har smält bort. Massor av kramar Skatan

http://https://skatanstankar.com

 
Mösstanten

Mösstanten

Måndag 18 mars 18:15

Så fint du skriver om din bloggvän. Det värmer att läsa sånt.
Och skidskytte har de verkligen lyckats göra spännande nu när vi kan se precis hur de skjuter.

http://mosstanten.se

 
Anki

Anki

Fredag 22 mars 06:40

Skidskytte är spännande och roligt att följa på tv - det gör vi också :) Så fint du skriver om din bloggvän! Alldeles sant också ... för visst kan man vara vänner trots olika bakgrund!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 21 mars 10:16

  Det ska gudarna veta att det är högst en dag i veckan som man kan njuta av vädret utan storm och snöfall. I tisdags var det en sådan dag då hela dagen hade en liten guldkant omkring sig.   Promenad på skoterspåret med Jack. Det hade frusit...

Av Anita - Tisdag 19 mars 09:33

Jag är med i en facebookgrupp som heter "Vi som är född mellan 1940-1960." Där visar man saker från förr och frågar om vi kommer ihåg och då inser jag att de flesta saker man kastat bort för länge sedan använder jag fortfarande.   Mina gula 80-t...

Av Anita - Lördag 16 mars 08:48

  Härom dagen när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och såg att det toksnöade, stora äckliga snöknular till flingor. Jag lovar det var inte flingor utan bollar som trillade ner tätt,  tätt.  Då slog svårmodet till och det kändes som om jag...

Av Anita - Onsdag 13 mars 09:40

Så mycket jag lärt mig av mina bloggvänner under de 10 år som jag bloggat. När man bor så här i skogen på landet så träffar man mest samma människor hela tiden för vi är inte så många men genom bloggen har jag nått hela landet och till och med utom l...

Av Anita - Måndag 11 mars 09:33

Efter snöiga och mulna dagar skiner solen idag. I solfläcken på stolen ligger katten och njuter. Varje liten solfläck ska tas till vara.   Jag sitter här och skriver och det skulle jag inte göra. Jag skulle med glatt mod kasta mig över att städa ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se