Direktlänk till inlägg 17 mars 2019

SÅ TRODDE JAG ALDRIG ATT DET SKULLE BLI

Av Anita - 17 mars 2019 13:57

Jag är alldeles ointresserad av sport och har aldrig brytt mig. Speciellt skidåkning som jag alltid sedan barndomen sett som en plåga på hög nivå. Aldrig ska man säga aldrig.

Jag har börjat titta på skidskytte tillsammans med Kinabror. Där sitter vi och tittar när dom skjuter och hejar när dom fina svenska tjejerna skjuter fullt. På sätt och vis är det tur att det varit skitväder så man i lugn och ro han häcka i soffan och titta på. Det trodde ni inte va?


Idag töar det med blötsnö och det rasar från taket. En liten promenad med hunden Jack blev det och sedan kom Gamle A och vi fikade och såg på skidåkning.


Så fortsätter jag min fundering av mina bloggvänner som varit med i 10 år och som berikat mitt liv.

 

Nu handlar det om min modiga och tuffa bloggvän Skatan.

Hon som överallt hittar fyrklöver och udda skor.

Hon som är så olik mig och kommer från en helt annan samhällsklass.

Hon som säkert kan föra sig i sociteten och bekanta sig med alla. Allmänbildad och gladlynt. Som åker lite överallt Tailand och Italien och Frankrike och Österrike, ja, lite överallt har hon varit.

Hon är en hejare på att måla tavlor och åker då och då utomlands för att gå på målarkurser.

 

Vi har träffats många gånger och det har alltid varit lika roligt. Hon har häftiga runda röda glasögon.


Hon har lärt mig att trots bakgrund och olikheter kan man bli god vänner. Jättekram till henne och jag hoppas att vi snart ses igen. Hon har inte bloggat så mycket sista tiden men jag att hon kommer igen för jag saknar henne.


Det var dagens bloggare.

Ikväll är det bokcirkel. Min rathög till bil startade inte men nu har Kinabror satt på batteriladdare så jag hoppas att den går igång och jag hoppas att inga lastbilar är i vägen. Man vet ju aldrig hur någonting kan bli. Som snön vräker ner och blåsten tilltar så kanske det inte ens går att ta sig från gården om någon timme.


Dagens ord: Aldrig ska man säga aldrig och till och med en tjurkärring som jag kan ändra sig bland.



 
 
Gunnel

Gunnel

17 mars 2019 16:40

Jag nickade igenkännande när jag läste din blogg som jag kom in på via Ingrids. Sport är något som jag nästan alltid undvikit, men det enda som jag kan stå ut att titta på är just skidskytte. Här händer ju något och man ser inte bara en massa skidåkare och träd i flera timmar. Tyvärr har jag aldrig träffat någon av mina bloggvänner i verkligheten, men man ska som sagt aldrig säga aldrig. Ha en bra söndag.

http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

17 mars 2019 18:11

Skatan har jag också haft fin kontakt med och jag har träffat henne också. det var när vi båda var med i en bloggtävling och gick till final. Nu ser jag bara henne på facebook någon gång då och då.
Ha en fin söndagskväll!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

17 mars 2019 19:15

Jag tittar inte heller mycket på sport men just skidskytte gillar jag. Det är spännande och inget är avgjort förrän vid sista skjutningen.
Visst kan man bli vänner trots att man verkar vara väldigt olika. Det kanske är just det som är spännande och givande. Är man intresserad av människor och deras erfarenheter så är det roligt att träffa och prata med personer med olika slags erfarenheter :)

http://ibod11.com

 
tant Hannele

tant Hannele

17 mars 2019 19:47

Saint Patrick's Day här också :)

http://hannelesbibliotek.blogspot.se

 
Skatan

Skatan

18 mars 2019 17:16

Finaste Skogsnuvan! Här hade jag skrivit en lång harang och så flög den bort. Vad glad jag blev att läsa vad du skrivit om mig ... jag som tycker jag är så feg men alltså kan uppfattas som modig. OK ... ha ha ... Vad jag ville säga är att trots våra olikheter känner jag djup gemenskap med dig och är sååå himla glad att jag inte bara känner dig genom bloggen och FB även om det var så vi träffades. Att träffa dig IRL är bara så himla fint och däruppe i Fisksjön trivs jag som "fisken i vattnet" (värst vad lustig man kan vara då ;-) ) Hoppas att vi kan träffas igen på riktigt snart när stormar mojnat och snö och elände har smält bort. Massor av kramar Skatan

http://https://skatanstankar.com

 
Mösstanten

Mösstanten

18 mars 2019 18:15

Så fint du skriver om din bloggvän. Det värmer att läsa sånt.
Och skidskytte har de verkligen lyckats göra spännande nu när vi kan se precis hur de skjuter.

http://mosstanten.se

 
Anki

Anki

22 mars 2019 06:40

Skidskytte är spännande och roligt att följa på tv - det gör vi också :) Så fint du skriver om din bloggvän! Alldeles sant också ... för visst kan man vara vänner trots olika bakgrund!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards