Direktlänk till inlägg 21 mars 2019

IBLAND GLIMMAR DET TILL

Av Anita - Torsdag 21 mars 10:16

 

Det ska gudarna veta att det är högst en dag i veckan som man kan njuta av vädret utan storm och snöfall.

I tisdags var det en sådan dag då hela dagen hade en liten guldkant omkring sig.


Promenad på skoterspåret med Jack. Det hade frusit till och var lätt att gå på. Jack njöt av att rulla sig i snön, jaga efter snöbollar och gräva stora hål i snön. En liten aning av vår i luften och solen värmde på ryggen.


På Kinabrors trapp ligger solen på hela dagarna och det är där man kan sitta den här tiden. Jag sitter där och vänder ansiktet mot solen, lyssnar till takdroppet och talgoxarnas vårkvitter. Hör hur hackspettet börjar hacka på telefonstolpens mössa så det ekar i hela byn. Hör hur Kinabror och Rosenknoppen pratar inne i huset och känner kaffelukten liksom lätt glida ut genom dörren. 


Då ringer min telefon och min svägerska ringer och har ett väldigt, väldigt trevligt meddelande som gör mig jätteglad.


Kinabror och jag gör vårt bästa för att lysa upp tillvaron i skogens mörker.

Vi drar i väg på jazzklubben.

 

Har ni någon gång tänkt på att kören som är bakom artister ofta är dom duktigaste sångare. Dom som gör grovjobbet i bakgrunden. Dom här två tjejerna har varit med på de stora grejorna som Allsång på Skansen, Så mycket bättre och Mellis men inte visste jag vilka dom var. Jätteduktiga tjejer och jättetrevliga. En upplevelse minsann.

 

Så blev det en dag med gudkant.


Så tillbaka till mina bloggvänner. Anna i Portugal som gett mig en bild av Portugal och Lena från Wales som ger mig berättelse och historia om Wales och bilder som gör mig så sugen på att åka dit men det lär väl inte bli så jag är glad att jag får läsa om det och se de fina bilderna. Tack snälla tjejer för att ni delar med er av era spännande liv.


Nu kastar jag mig över att skriva kallelser till vägmöte. Lika trist som vädret utanför, grått och trist.


Dagens ord: Vissa dagar får oväntat en liten guldkant. 
ANNONS
 
Ingen bild

Anette Brelin

Torsdag 21 mars 14:35

Är också väldigt lycklig o förväntansfull. Vill helst börja packa men får ge mig lite till tåls.....☺

 
Åke

Åke

Torsdag 21 mars 17:23

Ja de ä fin fina mornar på gång nu!!! Vacker bild du bjuder oss på :)Kören jodå!!! Jag hade Liza Öhman som favorit länga, hon sjöng/duade nog på 9 av 10 låtar ett tag, jag har hittat henne på FaceBook och har skrivit till henne :) Sedan gillade jag han som sjöng i kören med ABBA på sin världsturné nämligen Tomas Ledin :) Nu går vi mot finare väder var dag :)

http://www.nacka144.se

 
Skatan

Skatan

Torsdag 21 mars 18:28

Vad härligt att ni kom iväg till den där jazzen. Det finns inget som gör en lättare till sinnes än musik. Kramp på dig/ Skatan

http://https://skatanstankar.com

 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 21 mars 23:00

De där två tjejerna känner man minsann igen. Så duktiga!
Så härligt att de förgyllde tillvaron för er på jazzklubben.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Anki

Anki

Fredag 22 mars 06:43

Vilken fantastisk bild!
Så trevligt att ni kom iväg till jazzklubben!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Lena i Wales

Lena i Wales

Lördag 23 mars 10:35

Oh, vad fint du skriver om min blogg. Jag blir rörd av dina ord! Stort tack!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
ibod11-Ingrid

ibod11-Ingrid

Söndag 24 mars 15:09

Skönt att vårsolen tittar fram lite grann även hos dig :) Nu håller jag på att installera mig på Frösön och här har dagarna hittills börjat med sol och övergått till annat väder lite senare. Jag har hunnit med sol, hård vind, regn, snö och några korta underbara stunder.
Kul att ni kom iväg och kunde njuta av vackra toner från de välkända sångerskorna. Visst är det så att de ofta är de bästa sångarna. De väljs ju ut av artisterna just för att de är bra :D

http://ibod11.com

 
Mösstanten

Mösstanten

Måndag 25 mars 10:06

En så vacker bild! Så kul att ha tillgång till en jazzklubb. Här i stan är den nedlagd på grund av att för få vile jobba i styrelsen och ordna konserter. Lite tråkigt. Men jag kan inte påstå att jag själv bidrog i styrelsearbetet.

http://mosstanten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 14 okt 09:06

  Söndagskväll och jag ligger i badkaret och blåser såpbubblor och läser och mår gott. Jag läser Karin Brunk Holmqvists bok om en kvinna som ser sig i spegeln och suckar precis som jag brukar göra så bubblar inte bara badskummen utan även mina m...

Av Anita - Torsdag 10 okt 09:54

Än har inte snön kommit. Det kom lite igår men gick bort igen. Löven är till viss del kvar på träden och visst har jag fullt med löv i förstugan. Dom blåser in när dörren öppnas.     Kinabror och jag fortsätter roa oss så gott det går. Tisda...

Av Anita - Måndag 7 okt 17:45

Man får roa sig så gott det går och mat är ju roligt, allsång är roligt, gofika är roligt och musikunderhållning är roligt. Fredag var det lunch på hotellet som vanligt och lördagen stack Kinabror iväg på veteranbilsloppis. Jag stannade hemma med h...

Av Anita - Fredag 4 okt 07:51

Som tur var så försvann snön och då blev det dags för den vanliga svampplockarturen innan det blir snö igen.   I år skulle inte bara DansBritt och jag iväg utan även Kinabror och hunden Jack skulle med. Vantar på, halsduk på och korgar med.  ...

Av Anita - Tisdag 1 okt 14:50

  När jag vaknar och ser ut genom fönstret i sovrummet känner jag vanmakten och ilskan rusa genom kroppen. Det är första oktober och snöar. Visst i slutet av oktober brukar det vara slut på barmarken men den första oktober. Skit.   Jag drar tä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se