Direktlänk till inlägg 7 maj 2019

TRIVSELTRÄFF

Av Anita - Tisdag 7 maj 18:01

 

De sista dagarna har det vräkt ner snö, smält och vräkt ner igen. En dag kunde jag vara ute en stund och gå ner till badstranden för att se om vattnet höjt sig. Det hade det och det var lika högt vatten som det brukar vara.

 

Nästan hela sandstranden var borta och det låg vass och flöt överallt.


Jag har inte träffat en enda människa sedan i fredags och det börjar bli lite trist när jag inte kan vara ute och jobba.

 

I morse hade jag plan på att åka på trivselträff men när jag vaknade till snö snö snö blev jag deppad och tänkte låta bli att åka men så skärpte jag till mig, skottade av bilen och for iväg.


 

Det ångrade jag inte. Medan snön föll utanför så kom Lill-Bengt och underhöll med prat och musik Lill-Bengt var tillsammans med Jockmocksjocke på den tiden han var ute för fullt.

 

Nu var det musik som verkligen var varierad. Det var allt från Elvis, Jim Reevs, Jonny Chars och Ove Törnqvist och dess emellan lite dansmusik av olika slag. Det gjorde en på lite bättre humör.

Det var jättegod fika med mackor och kakor och lotteriet. All heder till dom som fixar trivselträffen. Trots snö och subbiga vägar så var det säkert runt 40 personer där. Tufft tänker jag verkligen. Tur att jag for i alla fall. Jag är annars sådan att när vädret är jävligt då skiter jag i det mesta och ligger inne som en gammal padda.


Nu hoppas jag att det ger sig och att det blir bättre väder för nu har det varit en vecka med kallt varje natt och regn och snö och snålblåst.


En gulsparv låg död på bron när jag kom hem och strax efter flög en domherre på fönstret och dog.

Trist tycker jag men det är massor med fåglar som inte hittar mat så jag får mata mer än en gång per dag nu.


Dagens ord: Hoppas det blir bättre imorgon.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

Tisdag 7 maj 18:47

Vilken tur att du kom iväg på den trevliga träffen. Vi får försöka tuffa till oss och ge oss iväg hemifrån även om det känns motigt.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Kina

Kina

Tisdag 7 maj 19:18

Jag tror som Ingrid, att ibland får man ta sig i kragen även om det känns motigt. Oftast blir det så bra när man väl är där! Ha det bra!

http://guldkornitillvaro.blogspot.com

 
Soldansaren

Soldansaren

Tisdag 7 maj 19:48

Håller med både Ingrid och Kina ovan, det blir ju oftast roligt när man väl tagit sig iväg på något (inte riktigt samma för mig som bor i stan förstås men det tar emot ändå ibland). Det är just när det tar emot som mest som man behöver ta sig ut.
Nu svarar jag på din kommentar på min blogg här också:
Tror också att vi skulle ha riktigt kul i hop och vem vet, någon gång, kanske, kanske vi kommer att ses. Än är det inte försent. Och inte vet jag om jag skriver bättre direkt, du lyckas ju fånga en så bra och dra med en på utflykter och promenader i din trädgård. Dessutom är du mycket modigare än jag, och friare tror jag också.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Ingrid på Mon

Tisdag 7 maj 19:51

Så roligt att se vävnaden på bilderna. Den känner jag väl igen!
Kram

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Onsdag 8 maj 08:42

Bra gjort att du tog dig iväg för tänk vad mycket du hade missat annars :D Jag är också lite seg när det blir lite tristare väder så jag får också kämpa lite med mig själv. Men fy, vad trist att komma hem och hitta en fin gulsparv död och sedan även en domherre. Livet är hårt för alla vilda djur. Vi kan i alla fall komma in i värmen.

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Barbro

Onsdag 8 maj 10:35

Trrrrrist är bara förnamnet. Jag är sur!

 
Lena i Wales

Lena i Wales

Onsdag 8 maj 11:16

Verkar vara en trevlig träff. Gott fika och bra musik.
Men snö önskar jag dig inte mer av nu.
Här i Wales öser regnet ner idag och det är grått och disigt, men så är det ibland.
Ha det bra!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
krimskramsan

krimskramsan

Onsdag 8 maj 22:46

Låter som du fick en trevlig stund trots allt <3 Och efter regn kommer ju alltid solsken så vi får väl hoppas att det samma gäller snö ;)

Svar: Oja det är superkul att börja blogga igen även om jag känner mig rätt ringrostig ;) Kram på dig!

http://www.krimskramsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 24 juli 01:14

Äntligen kom värmen och äntligen kan man gå barfota. Jag har väntat på det men det har alltför ofta varit yllesockar som gällt.   Sista dagarna har jag tassat barfota omkring och känt gräset under fötterna. men....jag har också känt skavsår mell...

Av Anita - Söndag 21 juli 08:07

  Så mycket som hänt den här veckan. Så mycket folk som kommit och gått.    Mitt i allt samman finns de små stunderna av stunder av ro och eftertanke, stunder av att njuta av dofter och syner. Som de första jordgubbarna och smultronen som fa...

Av Anita - Torsdag 18 juli 11:20

  Istället för att uppvakta vänner och släktingar så samlas vi en semesterdag och far ut på äventyr. Den här fina sommardagen drog vi mot Storsjön.   Det var Tuppolas sambo som fyllt 60. Vi åkte till Hoverberg. Så fint det var där, blommor oc...

Av Anita - Måndag 15 juli 16:45

Så kom helgen och det är bara Sonen och jag hemma. Alla andra hade åkt på backtävling till Härnösand.    Vi kom på att buskarna som tog bort utsikten till sjön borde klippas av lite. Man vill ju se sjön.   Före   Efter   Det gick ju...

Av Anita - Söndag 14 juli 07:38

  Inte bara rosor blommar. Nej det är prästkragar.   Liljor och blomman som jag alltid glömmer vad den heter. Vi kallar den för stationsblomma.      Det har varit dagar fulla med diverse äventyr. Fredagen var det marknad nere på Ham...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se