Direktlänk till inlägg 7 maj 2019

TRIVSELTRÄFF

Av Anita - Tisdag 7 maj 18:01

 

De sista dagarna har det vräkt ner snö, smält och vräkt ner igen. En dag kunde jag vara ute en stund och gå ner till badstranden för att se om vattnet höjt sig. Det hade det och det var lika högt vatten som det brukar vara.

 

Nästan hela sandstranden var borta och det låg vass och flöt överallt.


Jag har inte träffat en enda människa sedan i fredags och det börjar bli lite trist när jag inte kan vara ute och jobba.

 

I morse hade jag plan på att åka på trivselträff men när jag vaknade till snö snö snö blev jag deppad och tänkte låta bli att åka men så skärpte jag till mig, skottade av bilen och for iväg.


 

Det ångrade jag inte. Medan snön föll utanför så kom Lill-Bengt och underhöll med prat och musik Lill-Bengt var tillsammans med Jockmocksjocke på den tiden han var ute för fullt.

 

Nu var det musik som verkligen var varierad. Det var allt från Elvis, Jim Reevs, Jonny Chars och Ove Törnqvist och dess emellan lite dansmusik av olika slag. Det gjorde en på lite bättre humör.

Det var jättegod fika med mackor och kakor och lotteriet. All heder till dom som fixar trivselträffen. Trots snö och subbiga vägar så var det säkert runt 40 personer där. Tufft tänker jag verkligen. Tur att jag for i alla fall. Jag är annars sådan att när vädret är jävligt då skiter jag i det mesta och ligger inne som en gammal padda.


Nu hoppas jag att det ger sig och att det blir bättre väder för nu har det varit en vecka med kallt varje natt och regn och snö och snålblåst.


En gulsparv låg död på bron när jag kom hem och strax efter flög en domherre på fönstret och dog.

Trist tycker jag men det är massor med fåglar som inte hittar mat så jag får mata mer än en gång per dag nu.


Dagens ord: Hoppas det blir bättre imorgon.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

Tisdag 7 maj 18:47

Vilken tur att du kom iväg på den trevliga träffen. Vi får försöka tuffa till oss och ge oss iväg hemifrån även om det känns motigt.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Kina

Kina

Tisdag 7 maj 19:18

Jag tror som Ingrid, att ibland får man ta sig i kragen även om det känns motigt. Oftast blir det så bra när man väl är där! Ha det bra!

http://guldkornitillvaro.blogspot.com

 
Soldansaren

Soldansaren

Tisdag 7 maj 19:48

Håller med både Ingrid och Kina ovan, det blir ju oftast roligt när man väl tagit sig iväg på något (inte riktigt samma för mig som bor i stan förstås men det tar emot ändå ibland). Det är just när det tar emot som mest som man behöver ta sig ut.
Nu svarar jag på din kommentar på min blogg här också:
Tror också att vi skulle ha riktigt kul i hop och vem vet, någon gång, kanske, kanske vi kommer att ses. Än är det inte försent. Och inte vet jag om jag skriver bättre direkt, du lyckas ju fånga en så bra och dra med en på utflykter och promenader i din trädgård. Dessutom är du mycket modigare än jag, och friare tror jag också.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Ingrid på Mon

Tisdag 7 maj 19:51

Så roligt att se vävnaden på bilderna. Den känner jag väl igen!
Kram

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Onsdag 8 maj 08:42

Bra gjort att du tog dig iväg för tänk vad mycket du hade missat annars :D Jag är också lite seg när det blir lite tristare väder så jag får också kämpa lite med mig själv. Men fy, vad trist att komma hem och hitta en fin gulsparv död och sedan även en domherre. Livet är hårt för alla vilda djur. Vi kan i alla fall komma in i värmen.

http://ibod11.com

 
Ingen bild

Barbro

Onsdag 8 maj 10:35

Trrrrrist är bara förnamnet. Jag är sur!

 
Lena i Wales

Lena i Wales

Onsdag 8 maj 11:16

Verkar vara en trevlig träff. Gott fika och bra musik.
Men snö önskar jag dig inte mer av nu.
Här i Wales öser regnet ner idag och det är grått och disigt, men så är det ibland.
Ha det bra!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
krimskramsan

krimskramsan

Onsdag 8 maj 22:46

Låter som du fick en trevlig stund trots allt <3 Och efter regn kommer ju alltid solsken så vi får väl hoppas att det samma gäller snö ;)

Svar: Oja det är superkul att börja blogga igen även om jag känner mig rätt ringrostig ;) Kram på dig!

http://www.krimskramsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 25 maj 08:41

  Så varmt och skönt det varit. Därför var det korta byxor topp och sandaler so jag hade på mig i torsdags och vilket rent misstag det var.   Jag följde med PappersBeda till Östersund och det var bara 5 grader varmt och regnade. Fy sjutton så ...

Av Anita - Onsdag 22 maj 18:45

  Nu är nog den bästa tiden. Varmt och skönt och fjärilar och humlor och inte ens mygg ännu.   Igår var det rekordvarmt och fram på eftermiddagen kom TuppOla och vi åkte till Östersund för att gratta Sofie Propp när hon fyller år. Indalsälve...

Av Anita - Måndag 20 maj 22:15

  Sådana här dagar är det minsann en ren fröjd att vara pensionär. I den ljuva vårens tid när friheten känns som en gåva. Jag tänker på hur man hade när man jobbade. Hur man längtade ut i solen. Hur man undrade hur man skulle hinna med allt man sk...

Av Anita - Fredag 17 maj 07:37

  Sista dagarna har gjort mig riktigt nöjd både med vädret och med min insats. Tänk att energin kan komma tillbaka så fort bara det blir fint väder.   Tisdagen plockade jag ut pelargonerna till växthuset. Jag lagade sprickor med ull så att de...

Av Anita - Måndag 13 maj 09:16

Ibland ska det vara första gången på länge som man man gör något och så var det den här helgen.   Första gången på flera år som min bloggvän Skatan kommer och hälsar på. Det var så roligt att träffa henne igen och på något sätt kändes det som igå...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se