Direktlänk till inlägg 2 juni 2019

ÄNTLIGEN BREDBAND

Av Anita - Söndag 2 juni 22:33

 

Idag är en sådan dag vård att fira med skumpa men inte har jag någon skumpa .

Efter 2,5 års väntan så funkar bredbandet.

Nog skulle man fira att Kinabror och Jack kommit hem . Utan att Kinabror installerat grejorna med massa lösenord och kablar och dosor hade jag inte fått till det.Tur för mig att jag har så snälla och duktiga bröder.

 

Det är också värt att fira att det varit skapligt väder och att jag klippt gräset för första gång. Värt att fira att gräsklipparen startade och att det var riktigt roligt att klippa.


Det är värt att fira att AMV och Gubben kommit hem från sin husvagnssemester och ringde och frågade om jag ville följa med till Sollefteå på marknad. 

Jag släppte jordspaden och gjorde mig klar och vi åkte iväg. Först hälsade vi på deras dotter med familj o Långsele och dom följde också med.


Jag gillar att gå på marknad och smaka på god salami och titta på folk

 

Vi träffade på Åke och Elly och vi blev ett helt gäng som gick och åt lunch.


Sedan blev det kaffe hos AMV:s brorsa och hans fru och det blev kväll innan vi var hemma.

 

När vi kom hem hade Kinabror och Jack kommit hem. Jack blev alldeles galen av lycka över att få springa lös och träffa oss igen. Att få springa ner till sjön och ta ett bad genast. Labradorer älskar ju vatten.


Sedan satt vi i AMV och Gubbens husvagn och fikade och såg på foton från resan.

 

Allt är bra. Allt är fint. Nu börjar det likna någonting. Nu finns vi här och veckan framför oss är full av roliga saker att göra. 


På tvn är det Tomas Ledin och jag funderar över hur han kan bli snyggare och snyggar och sjunga bättre och bättre. Jäklar vilken sexig man. Nästan onödigt snygg. Inte blir då jag snyggare med åren men olika falla livets lotter. Det är då ett som är sant.

 

När jag öppnar dörren känner jag doften av nyklippt gräs och hör tranorna skrika. Ögonen är känsliga för grönt och det är grönt överallt. Nu är det härligt att leva i paradiset Fisksjön.


Dagens ord: Nu börjar det likna något. Det är fint och det kommer fler och fler människor hit till byn.


 
ANNONS
 
Åke

Åke

Måndag 3 juni 04:21

Vilken dag! Vad härligt grönt du fick 👌 Många roliga saker som händer 😂 Paradiset i Fisksjön på topp 👍

http://www.backa144.se

 
Mösstanten

Mösstanten

Måndag 3 juni 11:24

Så mycket positivt, både bredband och marknad och trevliga vänner på en och samma dag. Fina vårbilder också.

http://mosstanten.se

 
Ingrid

Ingrid

Måndag 3 juni 13:25

Livet leker tydligen i Fisksjön, det är man inte van vid. ;)
Hoppas att det får fortsätta så!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Ingen bild

Barbro

Måndag 3 juni 16:11

Men va f-n.... jag har inte blivit inkopplad av Telia än. Men som den fina människa jag är så är jag glad för din skull.

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Måndag 3 juni 18:36

Oj, vad mycket det blev att fira hos dig. Det blev säkert firat även utan skumpa :) Det är härligt med doften av nyklippt gräs och lugna fina dagar då sjön ligger blank. Du som gillar att träffa mycket folk fick precis som du ville och nu kan du surfa snabbt också. Det är verkligen ett paradis hos dig och så otroligt vackert :D

http://ibod11.com

 
Skatan

Skatan

Tisdag 4 juni 21:39

Ååååh vad det låter härligt. Kraaaam!

http://https://skatanstankar.com

 
Lena i Wales

Lena i Wales

Onsdag 5 juni 10:26

Vilken trevlig dag!
Bredband, grattis!
Så vackert det är hos dej!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
Göran

Göran

Onsdag 5 juni 18:04

Grattis o välkommen till fiber-världen! Bäst du håller i dig för nu kommer det att gå undan. Men det har du säkert redan märkt.
Brukar inte kommentera andras utseende och särskilt inte andra mäns...
Men nog önskar man, när man ser Ledin, att man fått åldras med samma behag. Med mig går det bara utför...
Å andra sidan... så har jag ju "bara" gått upp 3-4 kg sedan jag bestämde mig för att försöka gå ner... Hur skulle man inte sett ut om man INTE hade bestämt sig?

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Anita

Onsdag 5 juni 18:13

Jo du lika falla livets lotter Jag har inte gått upp i vikt men blivit sladdrig i skinnet och det gillar jag inte

 
Anki

Anki

Torsdag 6 juni 09:39

Härligt på alla sätt och vis! underbar miljö och fantastisk natur hos dig! Grattis till bredbandet! Vi har framdragen fiber till huset - men inte mer - och vi har väntat i 5 år!
Ang. Tomas L. så kan jag bara hålla med!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 15 sept 10:34

Vet inte riktigt var jag ska börja. Sitter och tittar ut genom fönstret och inser att nu kommer inte sidensvansen att ha något kvar att äta när dom kommer senare i höst.   En flock trast på säkert 100 stycken fullkomligt rensar rönnen. Lite sy...

Av Anita - Fredag 13 sept 08:39

Mina bloggvänner Anki och Åke visar skyltar en gång i veckan och ibland har jag tänkt göra det men det är bara en sak. Det finns inte så många skyltar här i Fisksjön, bara några gamla mötesplatsskyltar och ibland någon varning för jakt men jag kom på...

Av Anita - Tisdag 10 sept 09:17

  Tar väl det positiva först. Söndagen sken solen stundtals och var varm och skön men så fort den gick i moln blev det kallt och ruggigt.   Älgjakten var i full gång men jag kunde inte hålla mig från att gå till skogen och plocka lite lingon. ...

Av Anita - Lördag 7 sept 14:53

Fredagen började som en vanlig fredag med att Kinabror och jag åkte till Hammarstrand för att äta lunch och handla mat. Den här fredagen for vi till en gårdsbutik för att handla grönsaker. När det finns ett sådant fint ställe ska man ju utnyttja de...

Av Anita - Fredag 6 sept 08:39

  Precis så har det varit den här veckan. Omväxlande sol och omväxlande svarta moln och häftiga regnskurar.  Idag skiner solen men det blåser isande vindar och bara 8 grader varmt.   Det har varit nära frost nu en del mornar och jag ängslas ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se