Direktlänk till inlägg 2 juni 2019

ÄNTLIGEN BREDBAND

Av Anita - Söndag 2 juni 22:33

 

Idag är en sådan dag vård att fira med skumpa men inte har jag någon skumpa .

Efter 2,5 års väntan så funkar bredbandet.

Nog skulle man fira att Kinabror och Jack kommit hem . Utan att Kinabror installerat grejorna med massa lösenord och kablar och dosor hade jag inte fått till det.Tur för mig att jag har så snälla och duktiga bröder.

 

Det är också värt att fira att det varit skapligt väder och att jag klippt gräset för första gång. Värt att fira att gräsklipparen startade och att det var riktigt roligt att klippa.


Det är värt att fira att AMV och Gubben kommit hem från sin husvagnssemester och ringde och frågade om jag ville följa med till Sollefteå på marknad. 

Jag släppte jordspaden och gjorde mig klar och vi åkte iväg. Först hälsade vi på deras dotter med familj o Långsele och dom följde också med.


Jag gillar att gå på marknad och smaka på god salami och titta på folk

 

Vi träffade på Åke och Elly och vi blev ett helt gäng som gick och åt lunch.


Sedan blev det kaffe hos AMV:s brorsa och hans fru och det blev kväll innan vi var hemma.

 

När vi kom hem hade Kinabror och Jack kommit hem. Jack blev alldeles galen av lycka över att få springa lös och träffa oss igen. Att få springa ner till sjön och ta ett bad genast. Labradorer älskar ju vatten.


Sedan satt vi i AMV och Gubbens husvagn och fikade och såg på foton från resan.

 

Allt är bra. Allt är fint. Nu börjar det likna någonting. Nu finns vi här och veckan framför oss är full av roliga saker att göra. 


På tvn är det Tomas Ledin och jag funderar över hur han kan bli snyggare och snyggar och sjunga bättre och bättre. Jäklar vilken sexig man. Nästan onödigt snygg. Inte blir då jag snyggare med åren men olika falla livets lotter. Det är då ett som är sant.

 

När jag öppnar dörren känner jag doften av nyklippt gräs och hör tranorna skrika. Ögonen är känsliga för grönt och det är grönt överallt. Nu är det härligt att leva i paradiset Fisksjön.


Dagens ord: Nu börjar det likna något. Det är fint och det kommer fler och fler människor hit till byn.


 
ANNONS
 
Åke

Åke

Måndag 3 juni 04:21

Vilken dag! Vad härligt grönt du fick 👌 Många roliga saker som händer 😂 Paradiset i Fisksjön på topp 👍

http://www.backa144.se

 
Mösstanten

Mösstanten

Måndag 3 juni 11:24

Så mycket positivt, både bredband och marknad och trevliga vänner på en och samma dag. Fina vårbilder också.

http://mosstanten.se

 
Ingrid

Ingrid

Måndag 3 juni 13:25

Livet leker tydligen i Fisksjön, det är man inte van vid. ;)
Hoppas att det får fortsätta så!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Ingen bild

Barbro

Måndag 3 juni 16:11

Men va f-n.... jag har inte blivit inkopplad av Telia än. Men som den fina människa jag är så är jag glad för din skull.

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Måndag 3 juni 18:36

Oj, vad mycket det blev att fira hos dig. Det blev säkert firat även utan skumpa :) Det är härligt med doften av nyklippt gräs och lugna fina dagar då sjön ligger blank. Du som gillar att träffa mycket folk fick precis som du ville och nu kan du surfa snabbt också. Det är verkligen ett paradis hos dig och så otroligt vackert :D

http://ibod11.com

 
Skatan

Skatan

Tisdag 4 juni 21:39

Ååååh vad det låter härligt. Kraaaam!

http://https://skatanstankar.com

 
Lena i Wales

Lena i Wales

Onsdag 5 juni 10:26

Vilken trevlig dag!
Bredband, grattis!
Så vackert det är hos dej!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
Göran

Göran

Onsdag 5 juni 18:04

Grattis o välkommen till fiber-världen! Bäst du håller i dig för nu kommer det att gå undan. Men det har du säkert redan märkt.
Brukar inte kommentera andras utseende och särskilt inte andra mäns...
Men nog önskar man, när man ser Ledin, att man fått åldras med samma behag. Med mig går det bara utför...
Å andra sidan... så har jag ju "bara" gått upp 3-4 kg sedan jag bestämde mig för att försöka gå ner... Hur skulle man inte sett ut om man INTE hade bestämt sig?

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Anita

Onsdag 5 juni 18:13

Jo du lika falla livets lotter Jag har inte gått upp i vikt men blivit sladdrig i skinnet och det gillar jag inte

 
Anki

Anki

Torsdag 6 juni 09:39

Härligt på alla sätt och vis! underbar miljö och fantastisk natur hos dig! Grattis till bredbandet! Vi har framdragen fiber till huset - men inte mer - och vi har väntat i 5 år!
Ang. Tomas L. så kan jag bara hålla med!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 15 dec 12:47

Igår kom dom, Broder B och frun. Nu skulle befolkningen ökas  med två stycken och det är minsann inte illa. Tyvärr hade dom lång väg att köra med flyttbilen. Över 100 mil och med dåligt före på vägen. Här började det blötsnöa och min tanke var at...

Av Anita - Fredag 13 dec 09:21

  Så är det lucia igen och det tänder inte bara ljus utan minnen. Jag minns inte hur det var i skolan. Någon lucia var jag i alla fall aldrig. Troligen gick jag väl dold och långt bak i luciatåget och var så blyg att jag inte ville synas. Sån var ...

Av Anita - Onsdag 11 dec 09:02

  I förrgår vaknade jag till att det hade snöat igen. När jag ligger i sängen så kan jag se ut på balkongen och hur mycket snö som kommit kan jag se på balkongräcket och det avgör om jag ska kliva upp eller om jag ska tjura till mig och ligga kvar...

Av Anita - Söndag 8 dec 12:03

  Hörde att det skulle bli två dm snö och då bestämde jag mig för att det mesta av dagen skulle tillbringas utomhus. Jag tänkte välja ut vilken julgran jag ska ha innan dom snöar ner.   Jag har ju snöat in på julfilmer och satt och såg på t...

Av Anita - Fredag 6 dec 09:50

  Under ladugårdsgolv och hus sägs dom bo småfolket eller vittra som man säger. Säkert finns dom under den gamla ladugården.   Man ska inte bara julstöka det finns faktiskt annat att roa sig med. Jamtli i Östersund har en utställning om alle...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se