Direktlänk till inlägg 6 juli 2019

NOG ÄR JAG EN RIKTIG SOPA

Av Anita - Lördag 6 juli 08:24

 

Ikväll kommer Sonen hem och jag bestämmer mig för att städa och göra lite fint. Börjar med att kasta ut mattor.

 

Så länge går det bra. 


Tar fram dammsugarn allmänt kallad för snabeldraken. Den suger väldigt dåligt och jag inser att påsen kanske är full. Jaha ja. hur var det nu man fick upp eländet. Jag trycker och vrider och bänder och letar efter spärr men under svordomar så inser jag att jag inte kommer att lyckas. Värre än ett kassaskåp. Föresten har jag kanske inte någon påse som passar heller. Det finns ju massor med olika påsar. Ingen likrikting där inte.


Ja inte är det någon fara., Jag har ju en ny elektrisk dammsugare så det ska väl fixa sig. 

 jag  

Jahaja. Trodde jag. Strömmen slut och det tar evigheter att ladda den.


Det blir som vanligt. Så fort jag ska städa slutar det med svordomar och eder och fan anamma.

Det blir till att ta sopen. Jag är inte vänner med tekniska grejor så nu ska här sopas så dammet yr och jag har inte tid med att sitt här och skriva  men jag var tvungen att lugna ner mig och ta en paus. Tar en kopp kaffe och undrar hur fortsättningen ska gå. Ska jag råka tömma ut skurhinken eller vad.?

Ute är det 8 grader kallt så jag behöver inte gräma mig över att jag inte kan vara ute i alla fall.


Dagens ord: Tacka vet jag den gamla vanliga sopen, den är en trogen vän när tekniken inte funkar.

 
ANNONS
 
Åke

Åke

Lördag 6 juli 09:09

Kanske bättre lite skit i hörnen än ett rent helvtet, nejdå bara skojar, kom på ett ordspråk bara. Lycka till med snabeldrsken. Det kommer någon vän när du mest behöver den och fixar upp öppningen till luckan för påsen, töm den så går det bra igen 🤗

http://www.nacka144.se

 
Ingrid

Ingrid

Lördag 6 juli 09:30

Men inte har du väl 8 minusgrader??
Lycka till med sopandet, det funkar i alla fall utan både el och påsar.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

Anita

Lördag 6 juli 13:17

Nej jag glömde kommat.

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Lördag 6 juli 18:07

Klokt att du satte dig ner och tog en kopp kaffe och skrev av dig lite. Det brukar hjälpa och kanske kändes det lite lättare efteråt. Hoppas att den pålitliga sopen gjorde sitt jobb utan att krångla och att någon kan hjälpa dig med öppning av dammsugaren :)

http://ibod11.com

 
Göran

Göran

Lördag 6 juli 21:43

Jo men visst tycker jag också att man ska hålla någorlunda rent omkring sig men... Allt måste ju inte göras idag. Jag garanterar dig att om du låter dammråttorna ligga så kanske de flyttar sig en aning och kanske växer de också. Men de går ingenstans! Iaf inte längre bort än att du hittar dem nästa dag också. Eller ännu nästa...
F.ö håller jag med Åke!
"Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!"

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

Söndag 7 juli 08:29

Vissa dagar jäklas allt - då är det bra att ha en vanlig hederlig sopborste!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 21 juli 08:07

  Så mycket som hänt den här veckan. Så mycket folk som kommit och gått.    Mitt i allt samman finns de små stunderna av stunder av ro och eftertanke, stunder av att njuta av dofter och syner. Som de första jordgubbarna och smultronen som fa...

Av Anita - Torsdag 18 juli 11:20

  Istället för att uppvakta vänner och släktingar så samlas vi en semesterdag och far ut på äventyr. Den här fina sommardagen drog vi mot Storsjön.   Det var Tuppolas sambo som fyllt 60. Vi åkte till Hoverberg. Så fint det var där, blommor oc...

Av Anita - Måndag 15 juli 16:45

Så kom helgen och det är bara Sonen och jag hemma. Alla andra hade åkt på backtävling till Härnösand.    Vi kom på att buskarna som tog bort utsikten till sjön borde klippas av lite. Man vill ju se sjön.   Före   Efter   Det gick ju...

Av Anita - Söndag 14 juli 07:38

  Inte bara rosor blommar. Nej det är prästkragar.   Liljor och blomman som jag alltid glömmer vad den heter. Vi kallar den för stationsblomma.      Det har varit dagar fulla med diverse äventyr. Fredagen var det marknad nere på Ham...

Av Anita - Fredag 12 juli 06:58

  När det äntligen blir lite varmare och lite mer uppehåll så är det dags att försöka klippa gräset. Sonen har ju tagit det mesta men jag kliver upp tidigt för att ta det som är kvar.    Bland vinbärsbuskarna blev jag fullständigt anfallen av ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se