Direktlänk till inlägg 6 juli 2019

NOG ÄR JAG EN RIKTIG SOPA

Av Anita - Lördag 6 juli 08:24

 

Ikväll kommer Sonen hem och jag bestämmer mig för att städa och göra lite fint. Börjar med att kasta ut mattor.

 

Så länge går det bra. 


Tar fram dammsugarn allmänt kallad för snabeldraken. Den suger väldigt dåligt och jag inser att påsen kanske är full. Jaha ja. hur var det nu man fick upp eländet. Jag trycker och vrider och bänder och letar efter spärr men under svordomar så inser jag att jag inte kommer att lyckas. Värre än ett kassaskåp. Föresten har jag kanske inte någon påse som passar heller. Det finns ju massor med olika påsar. Ingen likrikting där inte.


Ja inte är det någon fara., Jag har ju en ny elektrisk dammsugare så det ska väl fixa sig. 

 jag  

Jahaja. Trodde jag. Strömmen slut och det tar evigheter att ladda den.


Det blir som vanligt. Så fort jag ska städa slutar det med svordomar och eder och fan anamma.

Det blir till att ta sopen. Jag är inte vänner med tekniska grejor så nu ska här sopas så dammet yr och jag har inte tid med att sitt här och skriva  men jag var tvungen att lugna ner mig och ta en paus. Tar en kopp kaffe och undrar hur fortsättningen ska gå. Ska jag råka tömma ut skurhinken eller vad.?

Ute är det 8 grader kallt så jag behöver inte gräma mig över att jag inte kan vara ute i alla fall.


Dagens ord: Tacka vet jag den gamla vanliga sopen, den är en trogen vän när tekniken inte funkar.

 
ANNONS
 
Åke

Åke

Lördag 6 juli 09:09

Kanske bättre lite skit i hörnen än ett rent helvtet, nejdå bara skojar, kom på ett ordspråk bara. Lycka till med snabeldrsken. Det kommer någon vän när du mest behöver den och fixar upp öppningen till luckan för påsen, töm den så går det bra igen 🤗

http://www.nacka144.se

 
Ingrid

Ingrid

Lördag 6 juli 09:30

Men inte har du väl 8 minusgrader??
Lycka till med sopandet, det funkar i alla fall utan både el och påsar.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

Anita

Lördag 6 juli 13:17

Nej jag glömde kommat.

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Lördag 6 juli 18:07

Klokt att du satte dig ner och tog en kopp kaffe och skrev av dig lite. Det brukar hjälpa och kanske kändes det lite lättare efteråt. Hoppas att den pålitliga sopen gjorde sitt jobb utan att krångla och att någon kan hjälpa dig med öppning av dammsugaren :)

http://ibod11.com

 
Göran

Göran

Lördag 6 juli 21:43

Jo men visst tycker jag också att man ska hålla någorlunda rent omkring sig men... Allt måste ju inte göras idag. Jag garanterar dig att om du låter dammråttorna ligga så kanske de flyttar sig en aning och kanske växer de också. Men de går ingenstans! Iaf inte längre bort än att du hittar dem nästa dag också. Eller ännu nästa...
F.ö håller jag med Åke!
"Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!"

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

Söndag 7 juli 08:29

Vissa dagar jäklas allt - då är det bra att ha en vanlig hederlig sopborste!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 19 sept 09:32

Här ser ni en som är en mästare på att skjuta upp saker som jag inte vill göra. Det är väldigt lätt att lura sig själv och säga: "Jag gör det sedan för innan måste jag göra det där och det där. Det man måste göra är ofta det som går fort eller är l...

Av Anita - Tisdag 17 sept 09:40

  Igår hade jag "plocka in-dag" och det var i sista minuten för i natt har det varit minusgrader. Min fuchsia som är stor som ett träd får nu stå inomhus ett tag innan den sover sin vintersömn i jordkällaren.   Jag började med att flytta in to...

Av Anita - Söndag 15 sept 10:34

Vet inte riktigt var jag ska börja. Sitter och tittar ut genom fönstret och inser att nu kommer inte sidensvansen att ha något kvar att äta när dom kommer senare i höst.   En flock trast på säkert 100 stycken fullkomligt rensar rönnen. Lite sy...

Av Anita - Fredag 13 sept 08:39

Mina bloggvänner Anki och Åke visar skyltar en gång i veckan och ibland har jag tänkt göra det men det är bara en sak. Det finns inte så många skyltar här i Fisksjön, bara några gamla mötesplatsskyltar och ibland någon varning för jakt men jag kom på...

Av Anita - Tisdag 10 sept 09:17

  Tar väl det positiva först. Söndagen sken solen stundtals och var varm och skön men så fort den gick i moln blev det kallt och ruggigt.   Älgjakten var i full gång men jag kunde inte hålla mig från att gå till skogen och plocka lite lingon. ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se