Direktlänk till inlägg 25 juli 2019

SÅ DÄR JA. NU KOM VÄRMEN

Av Anita - Torsdag 25 juli 22:13

 

Nu är det riktigt varm och vattnet är ljummet och bromsar och mygg är alldeles galna. Här sitter jag på bryggan hos Kinabror och gosar med hunden Waimo. Hon är så kelsjuk och vänlig.


Igår hämtade Sonen och jag hans fjälla på Östersunds flygplats. Hon kom med den riktiga värmen och nu är det att bada och sola som gäller och bli biten av bromsen.

 

Igår var DansBritt här med sina två barnbarn och badade hela dagen. 

Sonens Fjälla är den som badar mest i alla fall. Jag har bara badat tre gånger idag.

 

Så idag kom SnickarMagnus med fru och badade. Hunden Jack badar hela dagarna.

  

Man kan säga att dagarna tillbringas mest i sjön och vattnet är varmt och ljuvligt mjukt och klart. 

Jag plockar sten ur vattnet och lägger upp under min brygga. Ligger i strandstugan och läser lite grann och bara sällskapar med dom som kommer och hälsar på. Jo jag vattnar blommorna och röker lax också.


Amv och Gubben har åkt hem men kommer tillbaka imorgon. Annars är det inte så mycket folk här just nu. Jo Sonen och Fjällan förstås och Kinabror. Sundvallsborna är också här men annars är det slut på dom andras semester.


 

Nog är det skönt att sitta nere vid sjön och njuta av värmen och bada lite då och då. Vore det inte för bromsarna så kunde livet vara perfekt men trasiga tänder och bromsar som biter köttbitar ur skinnet på en är ingen fröjd. Dessutom så går jag barfota och råkade trampa på en humla som verkligen lyckades bränna mig så forten är svullen och öm. 

Nåja man ska väl få något skit för sina synder antar jag.

Ser att jag inte skulle lagt ut det här kortet. Förfärligt hur jag ser ut egenltigen.. Skönhetens dagar är förbi minsann.

 

Mina blommor har äntligen slagit ut och trädgården är så fin den kan bli.

 

Med 30 grader i skuggan kunde man tro att det skulle bara ett lidande på nätterna men ett gammalt timmerhus håller hettan ute och det är svalt och sjönt inomhus som tur är. Fönster i sovrum och skrubb gör att det är så skönt på natten och jag sover som en stock.


Dagens ord :Det gäller att njuta av de varmaste dagarna-


   

 
ANNONS
 
Anki

Anki

Fredag 26 juli 12:07

Ser underbart ut i ditt Paradis Anita! Härligt att se att du har folk omkring dig och kan njuta av de fina sommardagarna!Jag tycker du är fin på bilden ...

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Göran

Göran

Fredag 26 juli 13:31

Varmt och skönt här också men jag har inte badat ännu i sommar fast jag har en havet inom gångavstånd och flera fina sandstränder. Den mest populära är så full med folk att man nog måste be någon maka åt sig om man vill lägga ut en filt eller badlakan. Broms och annat otyg har jag knappt ens sett i år, tack o lov!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Soldansaren

Soldansaren

Fredag 26 juli 14:20

Äntligen fick du bada! Det ser så fint ut hos er och du är så fin i din solhatt och sjöhästen så lämpligt om halsen. Passa på och njut nu så mycket du bara kan!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Fredag 26 juli 20:26

Bor man som du, vid en sjö och med egen strand, då är de här dagarna såklart underbara. Det är när det är så här som jag saknar vårt hus vid sjön och bryggan. Men jag har i alla fall ganska nära till vatten och har egentligen inget att klaga på :) Vilka härliga dagar du har nu men det är synd att det finns en del smolk i glädjebägaren. Bilden på dig är jättefin och jag gillar den fina, blå sjöhästen som klär dig så bra :)

http://ibod11.com

 
Ingrid

Ingrid

Fredag 26 juli 22:09

Så härligt att du har folk runt omkring dig och att det är sommar, varmt och skönt och att du får bada.
Det är minsann inget fel på bilden. Vi är ju inga tonåringar längre, men tänk så mycket klokare vi är nu för tiden. Vad gör då en och annan rynka.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Kina

Kina

Lördag 27 juli 14:12

Visst är det härligt med sommaren och med alla besökare! Här har vi varit förskonade från mygg, vilket är en lättnad för mig som är väldigt populär bland myggen annars! :D Det är inget fel på ditt utseende! Man vill väl inte se ut som en barnrumpa i ansiktet när man är i vår ålder?! Nej, lite rynkor och skrynklor och en grånande hårman visar att man levt och har livserfarenhet! Simma lugnt!

http://guldkornitillvaro.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 14 okt 09:06

  Söndagskväll och jag ligger i badkaret och blåser såpbubblor och läser och mår gott. Jag läser Karin Brunk Holmqvists bok om en kvinna som ser sig i spegeln och suckar precis som jag brukar göra så bubblar inte bara badskummen utan även mina m...

Av Anita - Torsdag 10 okt 09:54

Än har inte snön kommit. Det kom lite igår men gick bort igen. Löven är till viss del kvar på träden och visst har jag fullt med löv i förstugan. Dom blåser in när dörren öppnas.     Kinabror och jag fortsätter roa oss så gott det går. Tisda...

Av Anita - Måndag 7 okt 17:45

Man får roa sig så gott det går och mat är ju roligt, allsång är roligt, gofika är roligt och musikunderhållning är roligt. Fredag var det lunch på hotellet som vanligt och lördagen stack Kinabror iväg på veteranbilsloppis. Jag stannade hemma med h...

Av Anita - Fredag 4 okt 07:51

Som tur var så försvann snön och då blev det dags för den vanliga svampplockarturen innan det blir snö igen.   I år skulle inte bara DansBritt och jag iväg utan även Kinabror och hunden Jack skulle med. Vantar på, halsduk på och korgar med.  ...

Av Anita - Tisdag 1 okt 14:50

  När jag vaknar och ser ut genom fönstret i sovrummet känner jag vanmakten och ilskan rusa genom kroppen. Det är första oktober och snöar. Visst i slutet av oktober brukar det vara slut på barmarken men den första oktober. Skit.   Jag drar tä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se