Direktlänk till inlägg 26 september 2019

ATT ROA SIG SÅ GOTT MAN KAN

Av Anita - Torsdag 26 sept 09:29

 

När många av våra bekanta ligger i solen utomlands så får vi som är kvar roa oss så gott vi kan här hemma.


Nästan alla dagar sista veckan har KinaBror och jag varit iväg på något.

Jazzklubb i fredags, veteranbilsutställning i lördags. Söndags var jag på bio. Tisdag ar vi på surströmmingsskiva på PRO. Där sjöng en trubadur som heter Hasse Thor och han hade med sig en dragspelare.

 

Jag gillar ju trubadurer och den här har en röst som en blandning mellan Jim Rievs och Gunnar Viklund och det är minsann inte fy skam.

 

Gräset växer fortfarande och nu är den nysådda åkern nästan helt grön.

 

Det börjar bli gult på träden och odonriset är lysande rött. Det är ju fint på sitt vis.


Igår hade jag besök av två av mina meditationsgrupptejer (Oj vilket långt ord jag fick till) Vi pratade och hade det mysigt i ett par timmar. Kinabror släpade hem stockar till ved och hunden Jack som älskar kvinnor myste här med oss fruntimmer.

 

Jag vandrade bort till Kinabror för det var hans matdag och det var mulet men inte kallt i alla fall.

 

Det var till att mysa inomhus en stund.


Annars har jag varit till läkaren på min årliga kontroll och nu har vi äntligen fått en läkare efter att vi varit utan rätt länge nu. En rätt ung och trevlig kvinna. Hoppas att hon blir kvar. 


Annars så har jag hittat igen en av mina bloggvänner som helst plötsligt försvann med blogg och allt och jag har undrat vart hon tog vägen? Nu har jag hittat henne igen och det är jag glad för.


Idag ligger dimman tung över marken men jag skulle tro att det blir fint även om den har varit minusgrader inatt. jag ska laga fläsklägg med rotmos så det får väl bli den här dagen rolighet. God mat är aldrig fel.


Dagens ord: När dimman lättar kommer förhoppningsvis solen fram.

 
ANNONS
 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

Torsdag 26 sept 10:07

Fina Jack! Jag älskar hösten, tycker den är så vacker på något sätt, och så bjuder den på så vackra färger, klar hög luft och sköna promenader.
Fina bilder! Ha en fin dag

http://kvinnanpataket.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 26 sept 11:29

Visst är det så att man får roa sig själv så gott man kan, för det går inte att slå sig till ro och tro att andra ska göra det.
Ni ser ut att ha det så mysigt där vid Fisksjön!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Torsdag 26 sept 15:30

Det verkar finnas en del att roa sig med när det börjar bli folktomt i Fisksjön. Kul att ni ger er iväg på en del utflykter och sedan, när ni kommer hem, har ni en vacker natur att bara sätta er ner och njuta av. Vilka härliga bilder du bjuder på idag. Väldigt stämningsfulla på olika vis :)

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

Fredag 27 sept 08:01

Det verkar fortfarande hända många trevligheter i din närhet. Ser mysigt ut där hos Kinabror och så bra att den nya läkaren verkar bra :)

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Mösstanten

Mösstanten

Fredag 27 sept 09:24

Det händer ju massor där du bor. Aktiviteter varenda dag. Och så är det så vackert också. Surströmmingsfest kan jag dock vara utan. Befolkningen i det här landet är väl uppdelad i två läger när det gäller den maträtten - älska eller hata.

http://mosstanten.se

 
Anki

Anki

Fredag 27 sept 19:24

Du fick svar på din kommentar hos mig ... Kristallina skrev så här: Det är väldigt många som köper Chaga (Sprängticka). Om du har Facebook, försök att sälja där. Berättar om du säljer hela bitar eller redan klippta, vill säga småbitar som man direkt kan koka.
Det finns ju även dem som köper Chaga för att säljer det sedan. På Blocket säljs också Chaga.

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 14 nov 09:51


  I tisdags insåg jag två saker. Snön vräkte ner så att gå till skogen för att leta mossa och grönt till julkransar gick inte.   På isen ligger snön tjock och skridskois blev det inte den här vintern heller. Inte för att jag tänkt åka skridsko...

Av Anita - Tisdag 12 nov 09:35

  I söndags börjde det. Vad då? Jo det eviga sopandet. Det snöade lite grann men så pass att jag måste sopa farstukvisten och bilen.   Så kom DansBritt och hade med sig dom två gulliga barnbbarnen. Vi gick badstrandsrundan och dom tultade på j...

Av Anita - Söndag 10 nov 11:02

  Det har snöat lite inatt men inte så mycket att jag blev deppad eller förbannad. Kom bara på att det är hög tid att gå till skogen och försöka plocka lingonris och annat grönt till julkransarna. Ska också gå ner i uthuset och hämta lite lockig...

Av Anita - Fredag 8 nov 08:45

Nej, jag har inte skitit i blå skåpet men jag har öppnat det. Tålamod jag kommer till det sedan. Nu ska vi inte börja med det utan ta saker och ting i rätt ordning så vi börjar med onsdagen.   På natten kunde jag inte sova. Sjön sjöng och str...

Av Anita - Tisdag 5 nov 14:48

  Så är det 11 grader kallt men himlen är blå och det blåser inte och allt är täckt av frost, blänkande som diamanter. Jag eldar i köksspisen och matar fåglar. När jag rasslar med hinken kommer dom i kvittrande hopar för att få mat Än är dom int...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se