Direktlänk till inlägg 17 oktober 2019

DET ÄR MYCKET JAG INTE FÖRSTÅR

Av Anita - 17 oktober 2019 07:56

 

Det är mycket jag inte förstår och mycket jag inte vet och jag tittar på en ensam socka som hänger i badrummet.

 

Vart är den andra sockan? Äter tvättmaskinen sockar eller gömmer den sig i något örngott eller påslakan?


Vart tar plastlocken till plastburkar vägen?Fast jag vet att jag stoppat in dom i samma skåp så är dom borta. Finns det en särskild himmel för plastlocka tro?


Så kommer vi så småningom till nästa fråga men först. I går blev det en oväntad resa till Sundvall tillsammans med PappersBeda och hennes dotter och en tjej till. 

PappersBedda skulle till optikern. Jag behöver också glasögon men har inte råd. Jag provade ett par häftiga runda röda glasögon men bara bågarna kostade 4000 kr. Jo ni hörde rätt. Så nästa fråga.

Hur kan man ta 4000 för ett par plastbågar när man kan köpa glasögon med likadana bågar på macken för 20 kr med glas. Jag är förundrad och inte har jag råd med glasögon heller. Jag får fortsätta gå och kisa.


Vi åt indisk mat till lunch och det var gott. Så blev det IKEA förstås för PappersBeda skulle ha en byrå och lite annat.

Då kommer nästa fråga som for genom mitt huvud.

Vi köpte varsin glass på IKEA och då fick man klänga sig upp på barstol och sitta och vingla med benen.

Vem har hittat på det med barstolar? Varför? Vi var ju nyktra men så besvärligt att fara upp och ner på en sådan stol och jag kan tänka mig att många berusade har ramlat ner från stolen och slagit sig illa. För mig en helt obegriplig grej. Varför inte vanliga stolar och bord? 


Så gick dagen och det pissregnade hela tiden och blev nästan inte ljust på hela dagen.


Nu är en ny dag och ute har det snöat och inte regnat. Kinabror och jag ska åka till Bräcke till AMV och Gubben så nu måste jag sluta. Det ska bli något extra kul idag men det ska jag berätta om en annan dag. 


 

Dagens ord: Man har många frågor men få svar.


 
ANNONS
 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

17 oktober 2019 08:22

God morgon i det gråmulna! Samma väder här, fast ingen snö då.
Ja du allt du undrar över, det undrar jag också över,och utöver det en hel del därtill. Hoppas du har en fin dag!

http://kvinnanpataket.blogg.se

 
Ingen bild

Barbro

17 oktober 2019 09:01

Jadu, roliga iakttagelser. Jag undrar om man hittar alla konstigheter nu bara för att man har tid att iaktta. Det finns mycket att kommentera helt klart. Ha så kul i tätorten idag!

 
Ingrid

Ingrid

17 oktober 2019 10:07

Ja du, det finns mycket man kan förundra sig över när man tittar sig omkring.
Hoppas att du får en fin torsdag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Ingen bild

Tussilago

17 oktober 2019 14:10

Ja! och varför är kaffet alltid slut? fast man tyckte man nyss öppnat ett paket. Speacsaver har billiga glasögon.

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

17 oktober 2019 19:19

Det var en väldig massa frågor som inte får svar.
Här kom det minsann ingen snö fastän det var utlovat. Jag blev så besviken när jag drog upp rullgardinen i morse. Kanske t o m du gillar snön när den bara lägger sig som ett väldigt tunt täcke. Jag tycker att det är fint när naturen blir ljus och fin :)

http://ibod11.com

Anita

17 oktober 2019 20:10

Här var det vitt och alla vackra färger försvann Jag vill ha färg

 
Göran

Göran

17 oktober 2019 21:30

Jag brukar också ibland ägna mig åt de STORA frågorna i livet. Som de du nämner till exempel. Det är ju naturligtvis den där berömde Murphy som ligger bakom allt sånt där. Hans sanning är ju den sannaste av alla; "Kan nåt jävlas så kommer det att göra det också!"

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

18 oktober 2019 08:32

Precis samma frågor som jag brukar ställa mig ... och som nog aldrig får något svar!
Trevligt med en tur till Sundsvall, men nya glasögon är inte att tänka på för mig heller ...
Blir spännande att läsa om kommande trevligheter!
Ha det gott! Anita!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 9 april 08:34

  När tvättmaskinen har pajat och tvättkorgen är full började jag rota i mina lådor och hittade ett som annat. Inte en enda ren trosa att hitta. Som ni nog förstår är jag sorten som använder tanttrosor av bomull och går upp till midjan. Sköna för...

Av Anita - Tisdag 7 april 13:54

Nu har det börjat regna och snön och isen försvinner med en väldig fart. Jag har tagit undan mina snöskovlar för nu ska det banne mig vara nog med vinter. Det droppar och rinner överallt. Igår sken solen och det var plusgrader.   Ute på sjön satt...

Av Anita - Söndag 5 april 09:47

  Dubbelvikt kämpar jag mig över gårdsplanen. Jag blåser nästan omkull när byarna tar fart och haglet smäller som små vassa isbitar i ansiktet. På väg till Kinabror för att äta lördagsmiddag. Tur att han bor på samma gård.   En dm snö och kans...

Av Anita - Onsdag 1 april 14:31

I går låg jag på soffan och lyssnade till vinden som vrålade utanför. Brasan sprakade och jag mumsade på en bit brieost och några druvor. Såg ett trädgårdsprogram som är riktigt bra och jag känner hur det kliar i fingrarna att börja med odlandet men ...

Av Anita - Måndag 30 mars 09:52

  Igår föll snön i stora blöta flingor men nu skiner solen och jag skulle tro att det mesta tinar bort under dagen- Kinabror står på sin bro och skakar mattor. hunden Jack har varit in och fått en bit korv. Katten Morris har gått ut en liten...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se