Direktlänk till inlägg 17 oktober 2019

DET ÄR MYCKET JAG INTE FÖRSTÅR

Av Anita - Torsdag 17 okt 07:56

 

Det är mycket jag inte förstår och mycket jag inte vet och jag tittar på en ensam socka som hänger i badrummet.

 

Vart är den andra sockan? Äter tvättmaskinen sockar eller gömmer den sig i något örngott eller påslakan?


Vart tar plastlocken till plastburkar vägen?Fast jag vet att jag stoppat in dom i samma skåp så är dom borta. Finns det en särskild himmel för plastlocka tro?


Så kommer vi så småningom till nästa fråga men först. I går blev det en oväntad resa till Sundvall tillsammans med PappersBeda och hennes dotter och en tjej till. 

PappersBedda skulle till optikern. Jag behöver också glasögon men har inte råd. Jag provade ett par häftiga runda röda glasögon men bara bågarna kostade 4000 kr. Jo ni hörde rätt. Så nästa fråga.

Hur kan man ta 4000 för ett par plastbågar när man kan köpa glasögon med likadana bågar på macken för 20 kr med glas. Jag är förundrad och inte har jag råd med glasögon heller. Jag får fortsätta gå och kisa.


Vi åt indisk mat till lunch och det var gott. Så blev det IKEA förstås för PappersBeda skulle ha en byrå och lite annat.

Då kommer nästa fråga som for genom mitt huvud.

Vi köpte varsin glass på IKEA och då fick man klänga sig upp på barstol och sitta och vingla med benen.

Vem har hittat på det med barstolar? Varför? Vi var ju nyktra men så besvärligt att fara upp och ner på en sådan stol och jag kan tänka mig att många berusade har ramlat ner från stolen och slagit sig illa. För mig en helt obegriplig grej. Varför inte vanliga stolar och bord? 


Så gick dagen och det pissregnade hela tiden och blev nästan inte ljust på hela dagen.


Nu är en ny dag och ute har det snöat och inte regnat. Kinabror och jag ska åka till Bräcke till AMV och Gubben så nu måste jag sluta. Det ska bli något extra kul idag men det ska jag berätta om en annan dag. 


 

Dagens ord: Man har många frågor men få svar.


 
ANNONS
 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

Torsdag 17 okt 08:22

God morgon i det gråmulna! Samma väder här, fast ingen snö då.
Ja du allt du undrar över, det undrar jag också över,och utöver det en hel del därtill. Hoppas du har en fin dag!

http://kvinnanpataket.blogg.se

 
Ingen bild

Barbro

Torsdag 17 okt 09:01

Jadu, roliga iakttagelser. Jag undrar om man hittar alla konstigheter nu bara för att man har tid att iaktta. Det finns mycket att kommentera helt klart. Ha så kul i tätorten idag!

 
Ingrid

Ingrid

Torsdag 17 okt 10:07

Ja du, det finns mycket man kan förundra sig över när man tittar sig omkring.
Hoppas att du får en fin torsdag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Ingen bild

Tussilago

Torsdag 17 okt 14:10

Ja! och varför är kaffet alltid slut? fast man tyckte man nyss öppnat ett paket. Speacsaver har billiga glasögon.

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Torsdag 17 okt 19:19

Det var en väldig massa frågor som inte får svar.
Här kom det minsann ingen snö fastän det var utlovat. Jag blev så besviken när jag drog upp rullgardinen i morse. Kanske t o m du gillar snön när den bara lägger sig som ett väldigt tunt täcke. Jag tycker att det är fint när naturen blir ljus och fin :)

http://ibod11.com

Anita

Torsdag 17 okt 20:10

Här var det vitt och alla vackra färger försvann Jag vill ha färg

 
Göran

Göran

Torsdag 17 okt 21:30

Jag brukar också ibland ägna mig åt de STORA frågorna i livet. Som de du nämner till exempel. Det är ju naturligtvis den där berömde Murphy som ligger bakom allt sånt där. Hans sanning är ju den sannaste av alla; "Kan nåt jävlas så kommer det att göra det också!"

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

Fredag 18 okt 08:32

Precis samma frågor som jag brukar ställa mig ... och som nog aldrig får något svar!
Trevligt med en tur till Sundsvall, men nya glasögon är inte att tänka på för mig heller ...
Blir spännande att läsa om kommande trevligheter!
Ha det gott! Anita!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 14 nov 09:51


  I tisdags insåg jag två saker. Snön vräkte ner så att gå till skogen för att leta mossa och grönt till julkransar gick inte.   På isen ligger snön tjock och skridskois blev det inte den här vintern heller. Inte för att jag tänkt åka skridsko...

Av Anita - Tisdag 12 nov 09:35

  I söndags börjde det. Vad då? Jo det eviga sopandet. Det snöade lite grann men så pass att jag måste sopa farstukvisten och bilen.   Så kom DansBritt och hade med sig dom två gulliga barnbbarnen. Vi gick badstrandsrundan och dom tultade på j...

Av Anita - Söndag 10 nov 11:02

  Det har snöat lite inatt men inte så mycket att jag blev deppad eller förbannad. Kom bara på att det är hög tid att gå till skogen och försöka plocka lingonris och annat grönt till julkransarna. Ska också gå ner i uthuset och hämta lite lockig...

Av Anita - Fredag 8 nov 08:45

Nej, jag har inte skitit i blå skåpet men jag har öppnat det. Tålamod jag kommer till det sedan. Nu ska vi inte börja med det utan ta saker och ting i rätt ordning så vi börjar med onsdagen.   På natten kunde jag inte sova. Sjön sjöng och str...

Av Anita - Tisdag 5 nov 14:48

  Så är det 11 grader kallt men himlen är blå och det blåser inte och allt är täckt av frost, blänkande som diamanter. Jag eldar i köksspisen och matar fåglar. När jag rasslar med hinken kommer dom i kvittrande hopar för att få mat Än är dom int...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se