Direktlänk till inlägg 2 december 2019

MEDAN KÖTTBULLARNA STEKS I UGNEN

Av Anita - Måndag 2 dec 12:34

Medan köttbullarna steks i ugnen ska jag passa på att blogga lite grann. Fin dag idag också så jag ska nog gå ut en sväng sedan jag stökat med det jag tänkt.


Nu har det varit första advent och jag hör hur folk börjar stöka med allt innan jul. Förr skulle man ju spara det mesta till dagen före julafton men nu gör man ju som man vill och jag vill att tomtar och pynt sakta ska översvämma huset.


 

Mjukistomtarna har kommit fram ur sin låda och får sitta och titta på sängen.


Tänkte spara med julkrubban till lite senare men jag kunde inte bärga mig och började plocka fram alla änglar och tomtar och grejor bara för att jag kan och vill.

 

Ett helt litet tomteland med änglar och grisar och små hus och så krubban förstås.

 

Troligen har jag barnasinnet kvar eftersom jag tycker att det är kul.


Nu måste jag passa köttbullarna. Bra att göra det man kan göra i tid och frysa in.

 

Dagens ord: Tur att jag har barnasinnet kvar annars vore det alltför trist i mörker och vinter.


 
ANNONS
 
allindiajobs

allindiajobs

Måndag 2 dec 13:09

We offer our users the opportunity to create a simple and easy-to-use blog while helping our bloggers gain more visitors by clearly displaying posts on our homepage, providing blogging lists, ping a number of blog portals, etc. The service started in early 2006 and is today one of Sweden's most popular blogging services with over 100,000 registered blogs!

That's Wonderful! Many things to learn your site thank you for sharing <a href="https://www.allindiajobs.in/2018/05/google-careers.html" title="Google Recruitment"> <b> Google Recruitment 2018-19 | Job Opening for Freshers | Google Careers – Register Now
</b> </a>

http://https://www.allindiajobs.in

 
Ingrid

Ingrid

Måndag 2 dec 13:25

Du frossar verkligen i advents- och julpynt. Så många tomtar, den fina krubban och det fina tomtelandet.
Lycka till med köttbullarna och ha en riktigt Glad måndag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Måndag 2 dec 18:48

Jättefint med alla tomtar som står där och sprider julstämning. Jag har också placerat ut massor av tomtar och hos mig ska det synas att det närmar sig jul :D

http://ibod11.com

 
Soldansaren

Soldansaren

Tisdag 3 dec 06:34

Jag älskar ditt tomteland och din fina krubba. Minivärldar tycker jag ju om som du vet. Jag tar fram allt den 1 december. Det är ju nu man vill njuta av det. När julen är över är det ju inte intressant längre.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

Tisdag 3 dec 11:44

Åh din julkrubba och alla tomtar för mina tankar till min barndoms jular. Skulle vilja ha en sån krubba igen.
Nu är plusgrader äntligen på väg in här igen. Skönt. Ska ut och springa snart.

http://www.kvinnanpataket.se

 
Anneli

Anneli

Tisdag 3 dec 23:55

Så mysigt du har det o bakgrunden var somrig. Längtar till våren o sommaren men den lär ju dröja.

Hoppas att det är bra med dig vännen. Dröm Sött. Kramar ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 6 dec 09:50

  Under ladugårdsgolv och hus sägs dom bo småfolket eller vittra som man säger. Säkert finns dom under den gamla ladugården.   Man ska inte bara julstöka det finns faktiskt annat att roa sig med. Jamtli i Östersund har en utställning om alle...

Av Anita - Onsdag 4 dec 09:19

Jag tycker mest om morgonen. När jag vaknar och det håller på att ljusna. Kroppen känns mjuk och varm och aldrig är flanelltäcket så skönt som just då. Jag tänker nästan alltid på hur skönt det är att inte behöva kliva upp utan kan ligga och dra mig....

Av Anita - Lördag 30 nov 11:05

  Visst vaknade jag till att det hade snöat men jag kan stå ut med det om det bara är så här lite så jag inte behöver skotta.    Det var soligt och 13 grader kallt men inte en vindpust. I snön syntes spår efter massor av rådjur som varit fram...

Av Anita - Torsdag 28 nov 08:09

  Nu har jag försökt att göra det lite mera ombonat och lite juligt. Det finns ju en baksida. Till slut måste man städa hur ogärna man vill. Nåja jag fuskar ju lite grann och struntar i att putsa fönster men att byta gardiner bär med sig en massa ...

Av Anita - Söndag 24 nov 11:54

Onsdagen var det en liten glimt av solen men sedan har det varit bara mörker och regn. Jag som hatar snön är ju lite glad för regnet men jag verkar vara ganska ensam om att vara så.    Innerligt glad över att jag är pensionär och kan göra det j...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se