Direktlänk till inlägg 2 december 2019

MEDAN KÖTTBULLARNA STEKS I UGNEN

Av Anita - 2 december 2019 12:34

Medan köttbullarna steks i ugnen ska jag passa på att blogga lite grann. Fin dag idag också så jag ska nog gå ut en sväng sedan jag stökat med det jag tänkt.


Nu har det varit första advent och jag hör hur folk börjar stöka med allt innan jul. Förr skulle man ju spara det mesta till dagen före julafton men nu gör man ju som man vill och jag vill att tomtar och pynt sakta ska översvämma huset.


 

Mjukistomtarna har kommit fram ur sin låda och får sitta och titta på sängen.


Tänkte spara med julkrubban till lite senare men jag kunde inte bärga mig och började plocka fram alla änglar och tomtar och grejor bara för att jag kan och vill.

 

Ett helt litet tomteland med änglar och grisar och små hus och så krubban förstås.

 

Troligen har jag barnasinnet kvar eftersom jag tycker att det är kul.


Nu måste jag passa köttbullarna. Bra att göra det man kan göra i tid och frysa in.

 

Dagens ord: Tur att jag har barnasinnet kvar annars vore det alltför trist i mörker och vinter.


 
ANNONS
 
allindiajobs

allindiajobs

2 december 2019 13:09

We offer our users the opportunity to create a simple and easy-to-use blog while helping our bloggers gain more visitors by clearly displaying posts on our homepage, providing blogging lists, ping a number of blog portals, etc. The service started in early 2006 and is today one of Sweden's most popular blogging services with over 100,000 registered blogs!

That's Wonderful! Many things to learn your site thank you for sharing <a href="https://www.allindiajobs.in/2018/05/google-careers.html" title="Google Recruitment"> <b> Google Recruitment 2018-19 | Job Opening for Freshers | Google Careers – Register Now
</b> </a>

http://https://www.allindiajobs.in

 
Ingrid

Ingrid

2 december 2019 13:25

Du frossar verkligen i advents- och julpynt. Så många tomtar, den fina krubban och det fina tomtelandet.
Lycka till med köttbullarna och ha en riktigt Glad måndag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

2 december 2019 18:48

Jättefint med alla tomtar som står där och sprider julstämning. Jag har också placerat ut massor av tomtar och hos mig ska det synas att det närmar sig jul :D

http://ibod11.com

 
Soldansaren

Soldansaren

3 december 2019 06:34

Jag älskar ditt tomteland och din fina krubba. Minivärldar tycker jag ju om som du vet. Jag tar fram allt den 1 december. Det är ju nu man vill njuta av det. När julen är över är det ju inte intressant längre.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

3 december 2019 11:44

Åh din julkrubba och alla tomtar för mina tankar till min barndoms jular. Skulle vilja ha en sån krubba igen.
Nu är plusgrader äntligen på väg in här igen. Skönt. Ska ut och springa snart.

http://www.kvinnanpataket.se

 
Anneli

Anneli

3 december 2019 23:55

Så mysigt du har det o bakgrunden var somrig. Längtar till våren o sommaren men den lär ju dröja.

Hoppas att det är bra med dig vännen. Dröm Sött. Kramar ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 27 jan 10:20

  Det är så konstigt. I fredags morse var det ett märkligt rosa ljus redan innan solen gick upp. Snön var nästan borta och jag är ju glad för det. Äntligen har det slutat blåsa och Broder B och Frun och jag åkte mot Kovlandpå lördagen. Det var d...

Av Anita - Tisdag 21 jan 09:29

Har ni tänkt på att det finns små bagateller som retar gallfeber på en men att man bara finner sig och inte ser någon ändring. Man bara fortsätter att reta sig och svära.   Ni vet den gröna sladden som man har till motorvärmaren på bilen. Den s...

Av Anita - Lördag 18 jan 15:10

  Så tokigt det blev. Tror aldrig att jag kastat ut julen så tidigt men barrade som sjutton gjorde den så det var inte mycket att göra än att hä ut den. Vilket stök det blir innan alla barr är borta.   Igår for jag som vanligt är till Hammarst...

Av Anita - Torsdag 16 jan 13:28

  Jag ska inte ens klaga på gårdagen fast det kom lite snö. Det var början på vattengympaonsdagarna (vilket ord förresten). Efter juluppehållet träffades vi badare, nästan 20 stycken i alla åldrar, från ca 65 till den äldsta som är nästan 90. Så...

Av Anita - Tisdag 14 jan 11:46

Utanför är det massor med domherrar, snöfåglarna och visst. Det dinglar och far snöflingor överallt. Dagen började med ett pling i telefonen. Jag låg kvar i sängen och läste bokcirkelboken.   Handlade om laholmsbuken och Mellbystrand och de fina...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se