Direktlänk till inlägg 2 december 2019

MEDAN KÖTTBULLARNA STEKS I UGNEN

Av Anita - 2 december 2019 12:34

Medan köttbullarna steks i ugnen ska jag passa på att blogga lite grann. Fin dag idag också så jag ska nog gå ut en sväng sedan jag stökat med det jag tänkt.


Nu har det varit första advent och jag hör hur folk börjar stöka med allt innan jul. Förr skulle man ju spara det mesta till dagen före julafton men nu gör man ju som man vill och jag vill att tomtar och pynt sakta ska översvämma huset.


 

Mjukistomtarna har kommit fram ur sin låda och får sitta och titta på sängen.


Tänkte spara med julkrubban till lite senare men jag kunde inte bärga mig och började plocka fram alla änglar och tomtar och grejor bara för att jag kan och vill.

 

Ett helt litet tomteland med änglar och grisar och små hus och så krubban förstås.

 

Troligen har jag barnasinnet kvar eftersom jag tycker att det är kul.


Nu måste jag passa köttbullarna. Bra att göra det man kan göra i tid och frysa in.

 

Dagens ord: Tur att jag har barnasinnet kvar annars vore det alltför trist i mörker och vinter.


 
ANNONS
 
allindiajobs

allindiajobs

2 december 2019 13:09

We offer our users the opportunity to create a simple and easy-to-use blog while helping our bloggers gain more visitors by clearly displaying posts on our homepage, providing blogging lists, ping a number of blog portals, etc. The service started in early 2006 and is today one of Sweden's most popular blogging services with over 100,000 registered blogs!

That's Wonderful! Many things to learn your site thank you for sharing <a href="https://www.allindiajobs.in/2018/05/google-careers.html" title="Google Recruitment"> <b> Google Recruitment 2018-19 | Job Opening for Freshers | Google Careers – Register Now
</b> </a>

http://https://www.allindiajobs.in

 
Ingrid

Ingrid

2 december 2019 13:25

Du frossar verkligen i advents- och julpynt. Så många tomtar, den fina krubban och det fina tomtelandet.
Lycka till med köttbullarna och ha en riktigt Glad måndag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

2 december 2019 18:48

Jättefint med alla tomtar som står där och sprider julstämning. Jag har också placerat ut massor av tomtar och hos mig ska det synas att det närmar sig jul :D

http://ibod11.com

 
Soldansaren

Soldansaren

3 december 2019 06:34

Jag älskar ditt tomteland och din fina krubba. Minivärldar tycker jag ju om som du vet. Jag tar fram allt den 1 december. Det är ju nu man vill njuta av det. När julen är över är det ju inte intressant längre.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

3 december 2019 11:44

Åh din julkrubba och alla tomtar för mina tankar till min barndoms jular. Skulle vilja ha en sån krubba igen.
Nu är plusgrader äntligen på väg in här igen. Skönt. Ska ut och springa snart.

http://www.kvinnanpataket.se

 
Anneli

Anneli

3 december 2019 23:55

Så mysigt du har det o bakgrunden var somrig. Längtar till våren o sommaren men den lär ju dröja.

Hoppas att det är bra med dig vännen. Dröm Sött. Kramar ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se