Direktlänk till inlägg 16 december 2019

FLER ÖVERRASKNINGAR

Av Anita - 16 december 2019 08:59

Så flyttade vi lådor och möbler och sedan åkte jag hem. Jag skulle planera för middagen vi skulle ha vid fyratiden. Vi var väl kanske sex personer eller så.

 

Så ringde Broder B och sa att det skulle komma en bil och hämta mig för det var en överraskning på gång. Jo men visst. Nu har inte hans barn 100 mil utan bara 10 mil och så dök dom upp. Dottern med man och barn,Sonen med fjälla och hund. 


Dottern J är den som liknar min mamma. Hon älskar att baka och oj som hon bakat. Tror att det var 15 olika grejor om man räknar alla julgotta. Nu stod dom där och överraskade och ni kan tro att Broder B och frun blev glada. Tänk att ha barnen så nära helt plötsligt.


 

Att sitta och gosa med minsta barnbarnet kan väl göra ett stort leende på vem som helst. Så roligt.

 

Så började mina tankar snurra lite. Om en timme skulle jag bjuda på mat och nu var vi 12 stycken istället för 6 stycken på mat. Är väl det som man kallar en utmaning. Som tur är jag van att fixa till saker lite fort.


Hem igen och fram med köttbullar ur frysen. Jag hade en stor köttgryta men den skulle nog inte räcka. Fram med tunnbröd och göra sallad.  Potatis fanns det gott om.

Ta fram tallrikar och lite annat smått och gott och så fick man sätta sig var det passade för alla fick inte rum i köket men vad gör det. Så härligt att ha huset fullt med folk igen och trevligt var det. 


Nu har Broder B med frun åkt tillbaka till Skåne med flyttbilen och kommer tillbaka i slutet av veckan med sin egen bil.

Jag har en del att plocka med men ska försöka ta in julgranen idag för det ska bli kallare ute. Hoppas att någon kommer som kan hjälpa mig sätta fast den i foten så den står rakt. Det är inte det enklaste minsann.

 

Tack och lov för att den bara är så här lite snö. Det gillar jag. Då kan man gå var som helst utan att få snö i stövlarna.

Handlarnota ska jag ta och skriva för att minnas går inte.

Dagens ord:   

 
ANNONS
 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

16 december 2019 19:13

En riktigt rolig överraskning :D Men oj, vad många olika sorters kakor. Det ser jättemumsigt ut men inte kunde ni väl orka smaka av alla sorter? Tur att du kunde trolla fram mat till alla. Det är bra med en väfylld frys så att man klarar av att det blir fler gäster än beräknat.

http://ibod11.com

 
allindiajobs

allindiajobs

17 december 2019 09:52

This article is very much helpful and i hope this will be an useful information for the needed one. Keep on updating these kinds of information <a href=”https://www.govtjobs.allindiajobs.in/freejobalert/” title="Free Job Alert "> <b> Free Job Alert 2019 – Latest Upcoming Govt Jobs 2019 | Railways, Banks, UPSC, SSC
</b> </a>

http://https://www.allindiajobs.in

 
Anneli

Anneli

17 december 2019 14:15

Oj det var ett riktigt gottigt kakfat.. Vad roligt att få träffa alla o mysigt att vara tillsammans.

Jag önskar att vi hade lite snö för här bara regnar det hela tiden o den lilla snön vi får försvinner..

Oj, nu är det dags att åka till tandläkaren. Ha en fin kväll ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

Anita

21 december 2019 20:00

Det går inte att komma in på din blogg får svar att du har virus Önskar dig god jul och gott nytt år på det här sättet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 14 aug 17:53

  Härom dagen skulle jag bjuda på middag. Den sista älgfärsen ur frysen blev till biff med lök. Att gräva upp nypotatisen och se att den är tunnskalig och slät som ett barnarsle, 20 stycken under en enda planta. Hurra vad jag blev glad. Dill...

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se