Direktlänk till inlägg 16 december 2019

FLER ÖVERRASKNINGAR

Av Anita - 16 december 2019 08:59

Så flyttade vi lådor och möbler och sedan åkte jag hem. Jag skulle planera för middagen vi skulle ha vid fyratiden. Vi var väl kanske sex personer eller så.

 

Så ringde Broder B och sa att det skulle komma en bil och hämta mig för det var en överraskning på gång. Jo men visst. Nu har inte hans barn 100 mil utan bara 10 mil och så dök dom upp. Dottern med man och barn,Sonen med fjälla och hund. 


Dottern J är den som liknar min mamma. Hon älskar att baka och oj som hon bakat. Tror att det var 15 olika grejor om man räknar alla julgotta. Nu stod dom där och överraskade och ni kan tro att Broder B och frun blev glada. Tänk att ha barnen så nära helt plötsligt.


 

Att sitta och gosa med minsta barnbarnet kan väl göra ett stort leende på vem som helst. Så roligt.

 

Så började mina tankar snurra lite. Om en timme skulle jag bjuda på mat och nu var vi 12 stycken istället för 6 stycken på mat. Är väl det som man kallar en utmaning. Som tur är jag van att fixa till saker lite fort.


Hem igen och fram med köttbullar ur frysen. Jag hade en stor köttgryta men den skulle nog inte räcka. Fram med tunnbröd och göra sallad.  Potatis fanns det gott om.

Ta fram tallrikar och lite annat smått och gott och så fick man sätta sig var det passade för alla fick inte rum i köket men vad gör det. Så härligt att ha huset fullt med folk igen och trevligt var det. 


Nu har Broder B med frun åkt tillbaka till Skåne med flyttbilen och kommer tillbaka i slutet av veckan med sin egen bil.

Jag har en del att plocka med men ska försöka ta in julgranen idag för det ska bli kallare ute. Hoppas att någon kommer som kan hjälpa mig sätta fast den i foten så den står rakt. Det är inte det enklaste minsann.

 

Tack och lov för att den bara är så här lite snö. Det gillar jag. Då kan man gå var som helst utan att få snö i stövlarna.

Handlarnota ska jag ta och skriva för att minnas går inte.

Dagens ord:   

 
ANNONS
 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

16 december 2019 19:13

En riktigt rolig överraskning :D Men oj, vad många olika sorters kakor. Det ser jättemumsigt ut men inte kunde ni väl orka smaka av alla sorter? Tur att du kunde trolla fram mat till alla. Det är bra med en väfylld frys så att man klarar av att det blir fler gäster än beräknat.

http://ibod11.com

 
allindiajobs

allindiajobs

17 december 2019 09:52

This article is very much helpful and i hope this will be an useful information for the needed one. Keep on updating these kinds of information <a href=”https://www.govtjobs.allindiajobs.in/freejobalert/” title="Free Job Alert "> <b> Free Job Alert 2019 – Latest Upcoming Govt Jobs 2019 | Railways, Banks, UPSC, SSC
</b> </a>

http://https://www.allindiajobs.in

 
Anneli

Anneli

17 december 2019 14:15

Oj det var ett riktigt gottigt kakfat.. Vad roligt att få träffa alla o mysigt att vara tillsammans.

Jag önskar att vi hade lite snö för här bara regnar det hela tiden o den lilla snön vi får försvinner..

Oj, nu är det dags att åka till tandläkaren. Ha en fin kväll ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

Anita

21 december 2019 20:00

Det går inte att komma in på din blogg får svar att du har virus Önskar dig god jul och gott nytt år på det här sättet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 21 jan 09:29

Har ni tänkt på att det finns små bagateller som retar gallfeber på en men att man bara finner sig och inte ser någon ändring. Man bara fortsätter att reta sig och svära.   Ni vet den gröna sladden som man har till motorvärmaren på bilen. Den s...

Av Anita - Lördag 18 jan 15:10

  Så tokigt det blev. Tror aldrig att jag kastat ut julen så tidigt men barrade som sjutton gjorde den så det var inte mycket att göra än att hä ut den. Vilket stök det blir innan alla barr är borta.   Igår for jag som vanligt är till Hammarst...

Av Anita - Torsdag 16 jan 13:28

  Jag ska inte ens klaga på gårdagen fast det kom lite snö. Det var början på vattengympaonsdagarna (vilket ord förresten). Efter juluppehållet träffades vi badare, nästan 20 stycken i alla åldrar, från ca 65 till den äldsta som är nästan 90. Så...

Av Anita - Tisdag 14 jan 11:46

Utanför är det massor med domherrar, snöfåglarna och visst. Det dinglar och far snöflingor överallt. Dagen började med ett pling i telefonen. Jag låg kvar i sängen och läste bokcirkelboken.   Handlade om laholmsbuken och Mellbystrand och de fina...

Av Anita - Lördag 11 jan 16:22

  Det ligger en stjärna på trasmattan i hallen och jag undrar vad den kommer ifrån. Det lyser en måne i natten och jag vaknar då och då och ser månskenet kasta skuggor i mitt sovrum. Så här jag en snöskoter som kör på sjön och jag går upp och se...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se