Direktlänk till inlägg 1 januari 2020

ÖNSKA SIG KAN MAN JU ALLTID

Av Anita - Onsdag 1 jan 14:25

 

Jo visst kan man det, önska sig alltså. Sitter här och funderar och tittar på förra årens bloggar och mycket av vad jag  önskar mig blev inte uppfyllda som vanligt. Skam den som ger sig så jag får väl försöka igen.


Först önskar jag mig fälsa. Hoppas att det blir bättre än ifjol.

Önskar också att jag får lära mig något nytt och trevligt, gå på någon kurs eller så. Det blev inte av ifjol.

Önskar att jag hade råd att resa någonstans utanför länet och se något nytt som jag kunde bli inspirerad av.

Önskar att jag får dansa jättemycket.

Att min nära får ha det bra och vara friska och så till sist.

Att jag ska vinna pengar så jag slapp vända på vartenda öre.


Nåja inte började året så där väldigt bra eller kanske man ska säga att förra året inte slutade helt perfekt.

 

Maten blev lyckad i alla fall. Först räkcoctail och sedan helstekt fläskytterfile med vinsås och grönsaker och kaffe och kaka.  

Nog åt vi oss mätta.

 

Så försökte gubbarna tända papperslyktorna som skulle segla mot skyn men dom blåste ut och lyfte inte. Marcallerna gick inte att tända. Dom blåste bara ut.


Ett vackert pärlemormoln drog upp i skymningen.

 

Broder B och Frun fick stopp i avloppet och kom lite senare.

AMV blev förkyld så hon och Gubben kom inte.

Sonen fick ett mandelflarn i halsen och höll inte på att få upp det. Usch så rädd jag blev.


Ja slutet och början var väl inte perfekt.


Idag blåser det så man kan inte gå ut. Sonen sover. Katten sover i gungstolen. TuppOla kom och hämtade SofiePropp och eftermiddagen kommer att gå i lugnets tecken. Broder B med Frun kommer en stund och Sonen vaknar.

På tv är det Ivanho som vanligt är denna dag.

 

Jag önskar er alla ett bra år och att all oro och våldsamheter i världen ska minska.


Dagens ord:Hoppet är det sista som dör.
 
ANNONS
 
Bosse Lidén

Bosse Lidén

Onsdag 1 jan 16:11

Dagens ord tilltalar mig och dina naturfoton är läckra.
Eftersom jag höll på dö en gång och min mamma räddade mig kan jag nästan känna rädslan av att inte få upp "det". Kåseriet kom givetvis med i en av mina kåseriböcker.
Även om saker inte infrias tror jag det är superviktigt att ha mål i livet. Små som stora. I vilken ålder som helst. Jag önskar att några av dina nämnda saker slår in.

http://gotlanduppochner.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Onsdag 1 jan 20:47

Men fy, vad rädd du måste ha blivig och vad skönt att det gick bra. Ni hade otur med en hel del men trots avloppsproblem, förkylning pcj misslyckade försök att tända lyktorna så fick ni god mat och en trevlig kväll. Och även hos dig dök det upp vackra pärlemormoln och du fick en väldigt fin bild på det :D Nu får vi hålla tummarna för att några av alla våra önskningar slår in och att 2020 blir ett bra år :D

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

Torsdag 2 jan 08:13

Det ser ut som du fick en trevlig och festlig Nyårsafton, trots det otäcka tillbudet med havreflarnet och en del annat som störde. Maten ser god ut ... och en del av dina önskningar delar jag med dig. Bra dagens ord - så är det, hoppet är det sista som lämnar oss.
God fortsättning Anita!
Kram

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

Torsdag 2 jan 13:25

Åh vad läskigt med sonen som satte i halsen. Tur de gick bra ändå. I övrigt önskar vi oss ganska samma saker, hälsa, jag är trött på att vara, sjuk, och trött på ekonomin som inte går ihop. Kram

http://kvinnanpataket.blogg.se

 
Kraka

Kraka

Torsdag 2 jan 23:16

Trevligt med god mat och gemenskap. Synd att alla inte kunde komma. Hoppas blåsten ger sig snart, det är så trist med blåst.
Önskar dig ett bra 2020.

http://kraka.moah.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se