Direktlänk till inlägg 18 januari 2020

KASTA UT JULEN

Av Anita - Lördag 18 jan 15:10

 

Så tokigt det blev. Tror aldrig att jag kastat ut julen så tidigt men barrade som sjutton gjorde den så det var inte mycket att göra än att hä ut den. Vilket stök det blir innan alla barr är borta.


Igår for jag som vanligt är till Hammarstrand för att äta med DansBritt på hotellet och handla lite mat.Det var väldigt god mat på hotellet så god att jag tog om och det brukar jag aldrig göra.


I morse när jag gick ut på bron tokregnade det och var en grad varmt. Katten Morris vände i dörren och gick in igen. Det gjorde jag också för resten och bestämde mig fort för att idag ska jag städa undan julen och dammsuga.


Under tiden jag stökar tittade jag lite grann på tvn och fick reda på att just nu i detta läget är jag modern och inne i modet och inredningen. Det ska vara blått iår. Inredning med nyanser av blått. Grått och svart är tydligen ute nu. Man måste ju ändra varje år för då får butikerna sälja nya grejor för det finns ju många som måste hänga med. Jag bryr mig inte ett dugg utan gör precis som jag vill, alltså för det mesta ingenting i fråga om heminredning.

 

Jag har blått i köket jämt men just nu med lite rött också för julen får vara kvar i gardiner och dukar så länge. 

 

Jag har alltid gillat blåvitt och jag har många burkar och sånt som är blåvitt.

 

Allt är urgammalt och har funnits här så länge jag minns. Dom är säkert från farmors tid eller ännu äldre.


Som vanligt när jag städar går det på tok. Påsen i snabeldraken var full och jag hade ingen hemma. Då tog jag eldammsugaren men då var det slut på batteri så jag fick till och ladda. Nåja att sitta framför tvn och dricka lite kaffe är ju inte det sämsta.


Tog på mig och gick ut och plockade lite blåbärsris. Det blir så fint med små gröna blad och rosa klockor. Ni ska få se när det slagit ut.

 

I dag blev det fort mörkt. Dimman ligger över sjön och det är fortfarande plusgrader.


Ska försöka få mig ut i mörkret lite senare och åka spark bort till Broder B. Med den här halkan blir det nog att ta både dubbskor och spark för att inte flyga omkull och så pannlampa förstås.


Dagens ord: Julen varade inte till påska det här året.

 
ANNONS
 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Lördag 18 jan 17:45

Ja, men då följer jag också med i modet för i mitt vardagsrum är det trendigt blått :D Min nya soffa är blå och gardiner, matta och diverse andra attiraljer går också i den färgen. Men det dröjer nog inte länge innan vi är helt ute igen ;) Och inte tänker jag ändra det jag tycker om bara för att någon bestämmer att det inte är modernt längre.

http://ibod11.com

 
Ingrid

Ingrid

Lördag 18 jan 17:45

Det ser så mysigt ut hos dig, varmt och välkomnande,
Var nu försiktigt när du ger dig ut ikväll så att du inte halkar och gör dig illa. Skulle olyckan vara framme kan det gå kvickt!
Ha en fin kväll hos Broder B
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se