Direktlänk till inlägg 8 februari 2020

MEN NOG ÄR DET VÄL SJÄLVA SJUTTON

Av Anita - Lördag 8 feb 09:54

 

Kanske är det för att jag fortfarande har ont i tänderna och svårt att äta men när jag sitter här på lördagsmorgonen och ser på morgonprogrammet så blir jag riktigt förbannad.

Det är skönhetsexpert som lägger på lager på lager med olika   smet i lager på lager på en redan slät och ung kvinna. Sist av allt rouge och puder.

Jag bara tänker på vad alla medel ska kosta och jag skulle tro att det blir ett väldigt stök med att få av allt innan man lägger sig och då ska det väl vara en massa medel till det också. 


Kan det vara så att det är därför jag ser ut som en gammal rynkkärring för att jag inte har använt en massa sådant genom åren. Nej jag tror inte det. Min farmor använde bara tvål och hon var så slät och fin i hela livet. Hon rökte förstå inte men det gör inte jag heller.


Ja ja dom som har råd får väl vräka på sig en massa grejor för att bli vackra men  jag undrar ibland hur det blir när en man möter en jättefin kvinna och hamnar i säng och hon plockar bort lösögonfransar och tar bort all maskering. Tala om falsk varudeklaration.


Varför ska vi kvinnor inte få vara som vi är utan ska hela tiden göra om oss och bli vackrare än vad vi är egentligen.

När jag nu sitter här och minns vad man hade när man var ung så var det maschara och läppstift och kanske lite nivea i ansiktet om man skulle vara ute och fan så vacker man var ändå. Det kan jag då se på bilder.

 

Från det ena till det andra. Det är nog fint väder ute idag och bröderna Brelin har åkt iväg till Kolbjännsjön och fiskat öring och röding. Katten Morris har faktiskt varit ut en sväng och snart ska jag gå ut med hunden Jack men än sitter jag här med en kopp kaffe och retar mig på sminkprogrammet. Hoppas KinaBror drar upp lite fisk så vi får en fin middag. Fisk går ju bra att äta även med mina tänder.


Jag vet att jag är en gammal surkärring och inte blir det bättre av att tandvärken inte är bra ännu. Jag har svårt att vara ute för då ilar det i hela munnen. Nog om det.


Jag planerade att planta om blommor och sätta paprikafrö och tomatfrö idag men jag har liksom ingen lust. 


Träffade AMV och Gubben igår och några till hos Broder B. Dom pratade om framtida resor som dom ska göra. Jag får lägga alla mina pengar på tandlagningar. Det känns lite bittert att jag aldrig har råd att göra något roligt men så .är livet.

 

Så här risig ser jag ut efter veckor av tandvärk och utan motion och ingen makeup i världen skulle kunna få mig snygg igen men skit samma. Att vara naturlig är i alla fall gratis om man nu ska säga något positivt.


Dagens ord: Bättre ett rynkigt gammalt skinn än värkande tänder.


 
ANNONS
 
Kvinnan på taket

Kvinnan på taket

Lördag 8 feb 10:55

Åh stackars dig med tandvärken. Vi är lite i samma sits där, jag måste också lägga pengar jag inte ens har på att laga tänder Som jag bitit sönder så olyckligt. Ja falsk varudeklaration var ett bra ord, tyvärr ingår jag själv dör också, har gjort en del behandlingar genom åren bara för att jag tycker det är så hemskt att åldras utseendemässigt när de flesta andra fixat till sig och ser så fina ut. Knäppt, jag vet, men som jag lever nu har jag aldrig mer råd med sånt och får acceptera den gamla kärringen i spegeln framöver. Hundarna bryr sig i alla fall inte och någon kärlek har jag inte i sikte heller så. Kram till dig, jag tycker ärligt att du är vacker och lite magisk.

http://www.kvinnanpataket.se

 
Ingrid

Ingrid

Lördag 8 feb 13:56

Vilket elände att du ännu går med tandvärk. Då är det inte lätt att hålla humöret uppe minsann.
Titta sig i spegeln ska man helt klart undvika om man vill vara på gott humör.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Soldansare

Soldansare

Lördag 8 feb 16:51

Håller med Kvinnan på taket: Du är vacker och lite magisk. Jag brukar undra vem f-n det var som kom på att kvinnor måste raka bort håret på benen och alla möjliga och omöjliga ställen medan karlar får se ut som håriga djur. Är inte det märkligt? Men jag rakar mig snällt jag också, tyvärr. Men någon botox kommer det inte att bli.
Kram!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Lördag 8 feb 18:22

Jag har aldrig själv brytt mig om alla dessa krämer och till viss del beror det på att jag är lat och snål. Mascara och lite ögonskugga är det mesta jag hade som ung men det var länge sedan jag slutade använda sånt. Jag tycker lite synd om alla fina ungdomar som känner att de måste bre på så många lager men så småningom åldras vi alla och det är bara att acceptera. Inte alltid så kul men ingen är ensam om det.
Om du känner för någon längre dagsutflykt framåt våren/sommaren så vill jag gärna ha sällskap och hitta på något. Min bil går nästan gratis och det står jag för som tack för sällskapet.

http://ibod11.com

Anita

Lördag 8 feb 18:39

Ja det vore väldigt roligt Vi kanske kunde göra någon liten tur i Jämtland och se sånt vi inte sett

 
Anki

Anki

Söndag 9 feb 11:44

Tråkigt att din tandvärk fortfarande är jobbig - inte lätt att känna sig glad då inte!
Du är inte alls någon gammal surkärring! fina Anita!
Ha en bra dag!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Åke

Åke

Söndag 9 feb 16:55

Inte trevligt med tandvärken. Hoppas du får ordning på den snart...

http://www.nacka144.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 5 april 09:47

  Dubbelvikt kämpar jag mig över gårdsplanen. Jag blåser nästan omkull när byarna tar fart och haglet smäller som små vassa isbitar i ansiktet. På väg till Kinabror för att äta lördagsmiddag. Tur att han bor på samma gård.   En dm snö och kans...

Av Anita - Onsdag 1 april 14:31

I går låg jag på soffan och lyssnade till vinden som vrålade utanför. Brasan sprakade och jag mumsade på en bit brieost och några druvor. Såg ett trädgårdsprogram som är riktigt bra och jag känner hur det kliar i fingrarna att börja med odlandet men ...

Av Anita - Måndag 30 mars 09:52

  Igår föll snön i stora blöta flingor men nu skiner solen och jag skulle tro att det mesta tinar bort under dagen- Kinabror står på sin bro och skakar mattor. hunden Jack har varit in och fått en bit korv. Katten Morris har gått ut en liten...

Av Anita - Fredag 27 mars 09:12

  igår morse började det snöa igen men sedan blev det tö och takdropp och äntligen började man kunna känna andra dofter än doften av snö.   Jag och hunden Jack vandrar bort i skogen och strax innan man kommer fram på stedesbacken finns en lite...

Av Anita - Tisdag 24 mars 13:45

Jag har kommit på att jag styrs av ljuset och nu vaknar jag vid 7-tiden istället för vid 8-tiden. Då blir det en timme innan jag kommer mig upp. Jag tittar ut på ljuset och läser i en bok och låter kroppen sakta vakna. Så masar jag mig upp för att tä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se