Direktlänk till inlägg 6 mars 2020

VÅRVINTERDAG

Av Anita - Fredag 6 mars 17:01

 

I dag är det en härlig dag. Sol från klarblå himmel och inte en vindpust. Kinabror och jag åker som vanligt till Hammarstrand och äter och handlar och DansBritt hänger på och så kommer AMV och Gubben och två av deras barnbarn.


Det är två härliga tjejer i den åldern då man tycker om att prova kläder och klä ut sig. Jag har väl så där en 10 stora lådor med kläder från mitten av 1800-talet och framåt. Sexitalskläder som AMV och jag haft och stoppat undan och nu ska provas och skrattas och minnas. Kläder som väcker minnen från vår ungdomstid.

 

Då när vi var unga och fina och glada.

En av tjejerna fick till och med på sig min farmors brudklänning och var vacker som den finaste brud. 40-talsklänningar efter min faster och mamma är också fina. Vi bestämde att tjejerna skulle komma hit längre fram och så skulle vi leta fram fina grejor och göra en manekänguppvisning av kläderna. Det kommer nog att bli riktigt kul. Länge sedan jag gjorde något kul nu. Unga människor är så inspirerande på ett gammalt vrak som jag. Man känner sig yngre när man skrattar med unga tjejer.


Fika hos Kina-bror och sedan alla åkt gick jag ut med hunden Jack jpå sjön. 

 

Kastade snöknular till honom och han blir alldeles vild och hoppar i snön och leker.

 

Sitter en stund på trappan och ser solen sakta gå neråt. Pratar i telefon med en av mina meditationsväninnor. 

En helt igenom mysig dag. Ibland ska man ha det också och har ni märkt att jag inte sagt ett enda negativt ord opå hela bloggen.


Dagens ord: När solen skiner och tandvärken är borta vem är jag då att klaga.

 
ANNONS
 
Soldansare

Soldansare

Fredag 6 mars 18:14

Vilken härlig dag! Önskar dig en lika härlig helg.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Susanne

Fredag 6 mars 21:38

Jag hänger gärna på en manekäng uppvisning 😊❤

 
Anki

Anki

Lördag 7 mars 07:47

Gör ett nytt försök att kommentera ...
Ser härligt ut! Så kul med de gamla käderna! Tog du inga bilder?
Ha en fin fortsättning på helgen!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Åke

Åke

Lördag 7 mars 10:20

Tack för kommentaren av min film. Jag tycker mig se att du är mycket gladare genom dina bilder. Snön tog inte all must ur dig. Så fint ni plogat på isen :) Klädena vad trevligt :) Trevlig helg på dig!

http://www.nacka144.se

 
Ingrid

Ingrid

Lördag 7 mars 15:04

Det ser verkligen ut att ha varit en mysig dag och det är ju så vackert att man nästan smäller av. Vi som inte sett snö på hela vintern.
Hoppas att du får en fin helg!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Lördag 7 mars 15:29

Så här är det när vintern är som bäst. Vilken fin gångväg någon har plogat upp på isen. Det är något visst med att vandra på sjöar och se allt ur ett annat perspektiv. Men det ser du ju på sommaren från båten också. Kul med manekänguppvisning och vilken lycka att du har kvar alla dessa gamla kläder :D

http://ibod11.com

 
Skogsälvan

Skogsälvan

Lördag 7 mars 18:03

Oj vad snö, men så vackert.
Ha en fin helg
KRAM

http://www.skogsalvan.bloggplatsen.se

 
Göran

Göran

Måndag 9 mars 08:40

Vintern visar sig verkligen från sin bästa sida i dina bilder. Att den dessutom är dödsdömd inom någon månad gör den ju ännu lättare att stå ut med under upploppet. Här fick vi mer snö förra veckan än vi haft på hela vintern. Men idag är det plusgrader, blå himmel och strålande sol så idag får den rejält med stryk. För ljuset kommer ju nu också på allvar.
Så...Det FINNS hopp!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se