Direktlänk till inlägg 6 mars 2020

VÅRVINTERDAG

Av Anita - Fredag 6 mars 17:01

 

I dag är det en härlig dag. Sol från klarblå himmel och inte en vindpust. Kinabror och jag åker som vanligt till Hammarstrand och äter och handlar och DansBritt hänger på och så kommer AMV och Gubben och två av deras barnbarn.


Det är två härliga tjejer i den åldern då man tycker om att prova kläder och klä ut sig. Jag har väl så där en 10 stora lådor med kläder från mitten av 1800-talet och framåt. Sexitalskläder som AMV och jag haft och stoppat undan och nu ska provas och skrattas och minnas. Kläder som väcker minnen från vår ungdomstid.

 

Då när vi var unga och fina och glada.

En av tjejerna fick till och med på sig min farmors brudklänning och var vacker som den finaste brud. 40-talsklänningar efter min faster och mamma är också fina. Vi bestämde att tjejerna skulle komma hit längre fram och så skulle vi leta fram fina grejor och göra en manekänguppvisning av kläderna. Det kommer nog att bli riktigt kul. Länge sedan jag gjorde något kul nu. Unga människor är så inspirerande på ett gammalt vrak som jag. Man känner sig yngre när man skrattar med unga tjejer.


Fika hos Kina-bror och sedan alla åkt gick jag ut med hunden Jack jpå sjön. 

 

Kastade snöknular till honom och han blir alldeles vild och hoppar i snön och leker.

 

Sitter en stund på trappan och ser solen sakta gå neråt. Pratar i telefon med en av mina meditationsväninnor. 

En helt igenom mysig dag. Ibland ska man ha det också och har ni märkt att jag inte sagt ett enda negativt ord opå hela bloggen.


Dagens ord: När solen skiner och tandvärken är borta vem är jag då att klaga.

 
ANNONS
 
Soldansare

Soldansare

Fredag 6 mars 18:14

Vilken härlig dag! Önskar dig en lika härlig helg.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Susanne

Fredag 6 mars 21:38

Jag hänger gärna på en manekäng uppvisning 😊❤

 
Anki

Anki

Lördag 7 mars 07:47

Gör ett nytt försök att kommentera ...
Ser härligt ut! Så kul med de gamla käderna! Tog du inga bilder?
Ha en fin fortsättning på helgen!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Åke

Åke

Lördag 7 mars 10:20

Tack för kommentaren av min film. Jag tycker mig se att du är mycket gladare genom dina bilder. Snön tog inte all must ur dig. Så fint ni plogat på isen :) Klädena vad trevligt :) Trevlig helg på dig!

http://www.nacka144.se

 
Ingrid

Ingrid

Lördag 7 mars 15:04

Det ser verkligen ut att ha varit en mysig dag och det är ju så vackert att man nästan smäller av. Vi som inte sett snö på hela vintern.
Hoppas att du får en fin helg!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Lördag 7 mars 15:29

Så här är det när vintern är som bäst. Vilken fin gångväg någon har plogat upp på isen. Det är något visst med att vandra på sjöar och se allt ur ett annat perspektiv. Men det ser du ju på sommaren från båten också. Kul med manekänguppvisning och vilken lycka att du har kvar alla dessa gamla kläder :D

http://ibod11.com

 
Skogsälvan

Skogsälvan

Lördag 7 mars 18:03

Oj vad snö, men så vackert.
Ha en fin helg
KRAM

http://www.skogsalvan.bloggplatsen.se

 
Göran

Göran

Måndag 9 mars 08:40

Vintern visar sig verkligen från sin bästa sida i dina bilder. Att den dessutom är dödsdömd inom någon månad gör den ju ännu lättare att stå ut med under upploppet. Här fick vi mer snö förra veckan än vi haft på hela vintern. Men idag är det plusgrader, blå himmel och strålande sol så idag får den rejält med stryk. För ljuset kommer ju nu också på allvar.
Så...Det FINNS hopp!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 5 april 09:47

  Dubbelvikt kämpar jag mig över gårdsplanen. Jag blåser nästan omkull när byarna tar fart och haglet smäller som små vassa isbitar i ansiktet. På väg till Kinabror för att äta lördagsmiddag. Tur att han bor på samma gård.   En dm snö och kans...

Av Anita - Onsdag 1 april 14:31

I går låg jag på soffan och lyssnade till vinden som vrålade utanför. Brasan sprakade och jag mumsade på en bit brieost och några druvor. Såg ett trädgårdsprogram som är riktigt bra och jag känner hur det kliar i fingrarna att börja med odlandet men ...

Av Anita - Måndag 30 mars 09:52

  Igår föll snön i stora blöta flingor men nu skiner solen och jag skulle tro att det mesta tinar bort under dagen- Kinabror står på sin bro och skakar mattor. hunden Jack har varit in och fått en bit korv. Katten Morris har gått ut en liten...

Av Anita - Fredag 27 mars 09:12

  igår morse började det snöa igen men sedan blev det tö och takdropp och äntligen började man kunna känna andra dofter än doften av snö.   Jag och hunden Jack vandrar bort i skogen och strax innan man kommer fram på stedesbacken finns en lite...

Av Anita - Tisdag 24 mars 13:45

Jag har kommit på att jag styrs av ljuset och nu vaknar jag vid 7-tiden istället för vid 8-tiden. Då blir det en timme innan jag kommer mig upp. Jag tittar ut på ljuset och läser i en bok och låter kroppen sakta vakna. Så masar jag mig upp för att tä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se