Direktlänk till inlägg 27 juni 2020

DE INTENSIVA FÄRGERNA OCH INTENSIVA DAGARNA

Av Anita - Lördag 27 juni 22:12

 

Jag kommer precis från vattning på kyrkogården men ikväll var jag lat och tog bilen dit istället för cykeln. 

Det är en dag då jag bara har badat två gånger och inte sju-åtta dom det varit sista dagarna. Det blåser lite grann och är inte så varmt som det varit sista dagarna. 

 

så det blommar och syrenerna som var så sena har nu slagit ut samtidigt som rosorna och lupinerna. Det konstiga är att alla blommor har starkare färg än vanligt troligen för att det varit så varmt.


 

Mina pelargoner blommar intensivt och fint i bunkarna och det mesta blommar nu.

 

Så det doftar. Att sitta på farstutrappen och dricka kaffe och dra in dofterna är ju en fröjd minsann.

 

Jag har alltid planer men det blev inte så mycket idag. Sundsvallborna kom igår och nu är min katt Morris galen för hans katttjej har kommit. Hon är som vanligt riktigt förbannad på honom och han är ute på nätterna och sitter vid deras hus och suktar. Jag blev också sittande hos dom på deras veranda idag i flera timmar. Vi har så mycket opratat. 


Annars stökar jag i trädgården och bara att vattna tar en väldig tid.

 

Ger er här lite blommor från min trädgård som ju står i sin fullaste blom. 

Hoppas att ni har det lika skönt som jag för jag älskar värme och jag älskar goda dofter och jag älskar när det är mycket folk här. Nu rattas det bara danserna för dom saknar jag. Dansen är ju mitt liv faktiskt.

 

Man säger att lupiner är ogräs och dödar andra blommor men ingen kan säga annat än att dom är ståtliga och riktigt majestätiska.

 

Slutar för dag för jag känner mig rätt trött och ska försöka sova lite bara jag lyckats locka in katten Morris. Få se hur det går.


Dagens ord: Sommar är underbart och i år inte heller så kort. Det har varit sommar i tre veckor och annars brukar det bara vara någon dag. 


 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

Söndag 28 juni 09:25

Så underbara bilder från din trädgård.
Ha en riktigt skön söndag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Måndag 29 juni 10:22

Det är verkligen en rik natur med massor av blommor och annat vackert just nu. Som en härlig sommar ska vara. Men idag har värmen och solen lämnat Frösön och regnet och svalkan tagit över. Det är skönt en dag eller två men jag hoppas att sommaren med alla färger snart ska prunka ännu mer. Naturen behöver vattnet så det kan nog bli bra :D

http://ibod11.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 14 aug 17:53

  Härom dagen skulle jag bjuda på middag. Den sista älgfärsen ur frysen blev till biff med lök. Att gräva upp nypotatisen och se att den är tunnskalig och slät som ett barnarsle, 20 stycken under en enda planta. Hurra vad jag blev glad. Dill...

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se