Direktlänk till inlägg 3 juni 2023

STORM STORM STORM

Av Anita - 3 juni 2023 21:38

 

Sonen har minsann inte haft tur med vädret. Det har stormat sedan han kom och varit kallare än faan. Nästan kallgrader på nätterna och inte ens i växthuset växer det ett enda dugg. Jo då gräset är grönt och Sonen har klippt för första gången. 

Jag har knappt kört med min bil på sista veckan men i onsdag skulle jag åka och gratta Gamle A som fyllde 80 år. Tro på fan att jag hade punka på bilen. Fast jag bara haft den parkerad. Nog kan man få något bryt på den här bilen.

Nåja, Sonen fick skjutsa mig förstås.


Så kom en ny dag och nu ska jag vara positiv och glad för då ringde min vän Gulliga Carin och ville bjuda mig och Sonen på middag. Det var en födelsedagsgåva och jag fick en fin ros och så åt vi plankstek på Kaffestugan. Så glad jag blev mitt i stormen och kylan. Vägen till henne var trasig som sjutton och någon smart person hade satt upp den här skylten.

 


Så på fredag så var Sonen och jag iväg och lagade punkan på bilen och gjorde av med pengar eftersom jag var tvungen att få ett nytt däck. Nog kan man hålla sig för skratt men precis som att det tråkiga följs av tråkigt så hände det trevliga saker idag.


Då kom min vän DansAnn med make och hade med sig en massa roliga saker, björksav, olja och chokladmynta och bäst av allt en biljett till en rolig föreställning i Övsjö framöver juni. Där uppträder en del av mina glada och roliga klass-kamrater. Oj så kul det ska bli.

Så kom Sundsvallsborna för att göra sommar och jag skulle tro att dom ångrade sig för vinden var isande kall.

 

Skogspromenad med hunden Jack förstås. Han fryser aldrig men oj så jag frös när vi gick i skogen. Till och med mössa fick jag ha på och vi har eldat hela dagen i kaminen. Vilken sommar eller rättare sagt. Brist på sommar.

Sonen hade testat vattentempen i sjön och det var bara 9 grader. 9 grader fy faan.

 



Dagens ord: Inte trodde jag att man skulle behöva ha vintermössa på i juni månad.

 
 
Ingrid

Ingrid

3 juni 2023 22:05

Det är full fart på aktiviteterna hos dig trots att vädret är lite trilskt. Här blåser det och är kallt, men nu ska det visst bli lite varmare igen. Jag försökte sitta ute ett tag i dag, men det gick inte för jag orkade inte med blåsten som slet och rev i hårtestarna.
Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

4 juni 2023 16:44

Det har blåst ordentligt och jag letade fram både mössa och vantar en morgon. Nu hoppas jag att all otur med bilen ska vara slut och att den ska rulla på utan problem. Fina vänner har du som firar dig med så bra upplevelser.

http://ibod11.com

 
Bosse+Lidén

Bosse+Lidén

5 juni 2023 08:17

Vi hade också mössa och vantar på oss förra veckan. Nu är värmen och sommaren tillbaka.
Härlig lockande översta bild du lagt in. Punka och dyra utgifter dissar jag. Trist, trist trist. Trevlig inbjudan från Carin och nu har du något att se fram emot under månanden där du ska visa upp din biljett.
Din son behöver snart åka hemåt för att värma upp sig igen.
Chokladmynta blev jag nyfiken på.
Hoppas du bara möts av glada överraskningar under en lång tid och du snart kan njuta av högre badtemperatur.
Kramar från ett soligt Visby

http://gotlanduppochner.com

 
capybara clicker

capybara clicker

12 juli 2023 11:29

Thank you for sharing this knowledge with me. The content of your blog is excellent. You allowed others to read a really informative and entertaining blog post you wrote.

http://https://capybara24.github.io/capybara-clicker

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards