Senaste inläggen

Av Anita - 17 augusti 2016 08:28

När jag plockat hallon började gammelryggen kännas lite mör.


Så åkte Kinabror och AMV och Gubben på auktion på söndagen men det blåste kallt från väst och var grått och mulet så jag tappade lusten. Jag låg i soffan och såg på en ÅsaNissefilm istället. En film som jag faktiskt inte sett förut. Både hunden Jack och katten Morris var också trötta. Morris låg i sin korg under taket och Jack på mattan under bordet. Dom var slöa och orkade inte ens retas med varandra.

 


Så blev det en ny vecka och jag plockade svartvinbär och rensade ogräs i vinbärsbuskarna. tistlar. brännässla och någon slingerväxt som snurrar in sig överallt. Blåste hemskt så jag låg så nära marken jag kunde för att få lite lä.

 

Det tog hela dagen och fy sjutton så ont jag fick i ryggen.


Igår morse var det nästan svårt att komma ur sängen men vad fasen. Efter ett tag hade jag rackat till mig och solen sken.

 

Så kom min tremänning G och hennes man och hennes två hundar. Hundarna är hundens Jacks mamma och syster och vilken dag vi hade.

 

Hundarna lekte och badade och vi människor pratade och solade och mannen badade till och med.

 

Fantastiskt med folk som har med sig mat så det bara är att gräva upp lite potatis och koka. Vi åt jättegoda köttfärsbiffar till lunch och sedan vandrade vi efter strandstigen bort till Kinabror och satt på hans brygga i solen. Där i hans vik var det mera lä och det var riktigt varmt i solen.

 

Så trevligt vi hade och det har vi alltid när vi träffas fast det blir ju lite för sällan tyvärr.


Så det blev verkligen en fin dag fast ryggen känns som skit.

Vad mer. En stor rovfågel kom flygande på morgonen men jag jagade bort den innan den hann ta några småfåglar.

Den här tiden brukar lommen skrika för fullt men jag har inte hört den på länge. Svalorna har dom redan flyttat tro?

Krusbären lyser röda men vad sjutton gör man av krusbär. Saften gillar jag inte.

 

De röda rosorna har slagit ut och så fantastiskt fina är dom och har en lysande röd färg som är alldeles otrolig.

 

Då slutar jag med det för idag. Idag kommer moster och ska plocka svartvinbär och jag tänkte klippa gräs men kanske får jag ta en ledig dag och vila ryggen.


Dagens ord: De vackraste rosor och godaste krusbär har de vassaste taggarna.

ANNONS
Av Anita - 13 augusti 2016 15:33

Jo minsann, nu ska ni få höra Baddräkten och handduken som var spårlöst försvunna har minsann orsakat mycket huvudbry.Kollat runt bland dom som var i Hunge om jag kastat in grejorna i fel bil eller kanske bara tänkt att jag skulle kasta in dom och lämnat dom i Hunge i alla fall.


AMV och jag har pratat fram och tillbaka och jag blev mer och mer oroad över att jag inte minns ett dugg men nu blir det ännu värre.

Kanske att jag glömt kassen på marken om någon kom och började prata med mig när jag var på väg till bilen? Kanske någon slängt påsen i tro att det var sopor? Så vi bestämde oss att sluta tänka på det och konstatera att grejorna var borta.


 

AMV och jag plockade hallon borta på Mustashens kalhygge. Det fanns massor men var inte lätt att gå med högt gräs och hålor och ris.


Efter det drack vi kaffe och badade bastu. Vi klädde av oss i strandstugan och rätt som det är så får vi se att min baddräkt hängde på en krok på verandan. HUR i fridens namn har den hamnat där?

Nu blir jag ännu mer oroad. Vet att jag inte badade när jag kom hem från Hunge och resten av veckan har det varit skitväder. Inte har jag baddräkt på mig nu heller utan badar naken när ingen är här.


Baddräkten tillbaka men inte handduken. Så konstigt. Har jag haft en total minneslucka. Har jag tagit hem baddräkten utan att minnas och varför gått ner med den till strandstugan???? 


Så AMV och jag gick upp till huset och drack kaffe och slöade i soffan och pratade hit och dit om vad som hade hänt. Det är ju inte första gången saker försvinner och kommer tillbaka. Äsch vi slutade tänka på det och skyller på tomten.

Attans Attans.  men baddräkten är i alla fall tillbaka..


 

Nåja den regniga veckan har det inte blivit mycket gjort men det har inte varit trist. Kinabror har mest röjt på åkern. Jag har plockat blåbär  Många har varit hit Mustachen och Gamle A och en gubbe med son som var här när han var liten och fiskade. Han köpte fiskekort och lånade Kinabrors båt.


Sedan dök en tjej och hennes kompis upp. Hon och jag har gått på andlighetskurs tillsammans och det var trevligt att träffa henne igen.


Idag är en mulen dag och jag har redan haft besök av en av mina facebookvänner. Hon och hennes man kom på motorcykel. Hon härstammar härifrån Fisksjön. Vi fikade.

Annars har jag mest rensat bland vinbärsbuskarna för där är massor av brännässla och annan skit som jag ska försöka få bort så det blir lättare att plocka svartvinbär. Det är inte mycketbär iår men det är väl lite tur så slipper man plocka så infernaliskt. En hink räcker gott även om saften nu är slut så går det inte åt så mycket.


Nåja, det är mycket rönnbär i år och om det betyder att det blir mycket eller lite snö och kallt eller inte kallt visar sig väl men.....


Dagens ord: Rönnen ska bara bära börda en gång står det i bodepraktikan.

ANNONS
Av Anita - 10 augusti 2016 22:36

Man blir nästan orolig och rädd för sig själv när man börjar bli glömsk. När jag var i Hunge vet jag bestämt att jag kastade in baddräkten och ett badlakan i Kinabrors bagage men när vi kom hem fanns den inte där. Kan jag ha kastat in den i fel bagage eller vad hände. Inte vet jag.


Idag hade jag på mig jacka och när jag var bort till Kinabror och åt så glömde jag både jacka och telefon borta hos honom och hade ingen aning om var telefonen var. Har snurrat runt och letat i hela huset. Nog känns det lite hemskt när man börjar glömma sånt. Är det åldern tro?


Från det ena till det andra så är det kallt nu bara 5 grader och det känns som någon har kastat "kallsten" i sjön så nu är det väl färdigbadat.


 

Nu har jag lagt in diverse örter i olja för att så småningom göra salva.


Jag har sålt ett gammalt älghorn till några tyskar idag så det minskar lite på loppisen.


Jag har fått tillbaka min bil och det är en lycka. Inte blev det så dyrt heller och det känns ju skönt.


 

Trädgården står i alla fall i sin fagraste blom.

 

Rosor både rosa. gula och röda blommar för fullt.

 

Fuxian är full med knopp.

 

Gyckelblomster och nemesia blommar för fullt. Om man har en gammal risig blomrabatt kan man sätta blommor i kruka och sätta dit så blir det fint igen.

 

Eller lägga lite stenar och grejor i rabatten så blir det något att titta på.

 

I dammen bor det massor av små grodor nu som hoppar omkring och leker och simmar för fullt.

 

Gräset är dåligt iår men mossa är väl bra det också och lilla runda dammen med fontänen är bra för fåglarna att bada i.

 

Kojan med sockerärterna är fulla med ärtskidor som är så goda att tugga på.

 

Av en gammal järnring eller två kan man göra en liten rabatt.

 

I skogkanten i lövsalen bor tomtarna och där kan barnen leka.

 

Så kan man ju inte låta bli att använda fantasin istället för att göra nytta. Sån är jag. Så av gamla dukar kan man göra fina stenar.

 

Björken där fåglarna bor kan ju få lite utsmyckning så dom får det fint.

 

Varför kan man inte göra en blå jungfru av en avhuggen gren.

 

Min ek som växer fast den inte skulle finnas på den här breddgraden har till och med börjat få små små ekollon. Vad säger ni om det va?

 

På kanalviken hittade jag den här fina pinnen som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med ännu men det kommer väl till mig så småningom.

 

Hallonen är klara men jag har inte plockat ännu för det har regnat.

Idag har Datafia varit hit och vi plockade lite blåbär. Så hämtade jag bilen och vad mer.

Mustachen har varit här och det var länge sedan.

Natten är mörk och kall och jag väntar på att katten Morris ska komma in innan jag lägger mig

 

Dagens ord: Allt möjligt kan jag glömma men jag glömmer aldrig att vattna och älska min trädgård. mata mina fåglar och ge katten mat.
Av Anita - 8 augusti 2016 07:32

Inte nog med att bilen, båten och jag är lite trasiga nu är kameran trasig också precis när det finns så mycket fint att fotografera.

Nåja några bilder blev det i alla fall.

 

Torsdagen var det fint väder och AMV och jag klyvde upp den sista veden. Vi badade bastu på kvällen och i sjön var vattnet varmt och skönt.


Fredagen fikade Broder B och frun hos AMV i hennes sommarstuga och dom plockade blåbär. Eftersom det var fredag så for hela gänget till Hammarstrand för att äta på hotellet. Vi blev en hel del folk. Det var Broder B med fru, Datafia med Gubbe, AMV och Kinabror med sin kompis Peter och så jag.


Frampå eftermiddagen spelade gubbarna biljard och jag skulle göra mig iordning för DANSEN. Då gick strömmen så jag fick tvätta mig i sjön istället för att duscha men det gick väl bra det också fast jag blev lite frusen.


Så åkte min skolkamrat M och jag till Gerålund. Så roligt det var. Jag träffade gulliga Susanne och en hel del gamla danskavaljerer och nu har jag tränat till mig så jag fick inte ens ont i benen. Synd bara att det var sista dansen. Jag har bara dansat fyra gången i sommar och det är för lite, aldeles för lite.

Några timmars sömn och nya äventyr väntade.

Kinabror, Peter och jag for iväg på marknad till Fugelsta. Fugelsta är en liten by som ligger långt in i skogen.

 

Fint väder, mycket folk, massor med mat att handla. Jag köpte paltbröd och korv. Naturligtvis skulle vi äta kams. Det har vi inte gjort på hela sommaren och vad är en sommar utan kams. Tror inte att Peter tyckte att det var så gott.

 

Så drog vi vidare till Hunge där TuppOla och Fjällan har sommarstuga på ett fint ställe alldeles där ån rinner ut i sjön.

Vi hann fara en sväng på en mysig loppis också. Vi hann bada i sjön. Det var långgrunt och sand och fint och sedan blev det dags att krypa ner i badtunnan och där satt vi och surrade och skrattade och det blev mest lite tok.


I båthuset hade dom dukat långbord och surströmmingen var god och stämningen lika så.

 

Utanför glimmar vattnet så fint i solnedgången och vi satt där länge länge. Jag sov över i AMV o Gubbens husvagn och sov som en stock.


Så blev det söndag och vi drack kaffe och gubbarna tog ner en rutten flaggstång och sedan for vi till ett annan ställe i skogen. Där var någon form av gammalt bilmuseum och det var bilar och allt möjligt överallt. Hemöver frampå eftermiddagen.

 

Hemma igen och plocka upp lite grejor och sedan for jag iväg och plockade lite smultron och så till Kinabror för att äta middag.

Efter det hade jag blivit bjuden till prästerna så då drog jag dit och där var också StockholmsAnders och Stockholmskarin. Några timmar där och sedan cyklade jag hem rätt så trött efter flera dagars vimlande hit och dit.


Ibland funderar man på vem man är. Är man en givmild och snäll människa eller är man en egoist. Skulle jag trä upp smultron på strå och ge till gamla StockholmsKarin eller till Fd Grannen eller skulle jag sitta här i kvällningen och smörja i mig alltihopa med vispgrädde. Nåja det valet var ju inte svårt. Varför skulle jag inte få skämma bort mig för en stund.

 

Gott var det, riktigt riktigt gott.


Idag ska jag få lämna in bilen för lagning och så är vi Kinabror och jag bjuden till Sundsvallsborna på tårta så den här måndagen kommer nog att gå fort den också men nu är det mulet och grått ute och Katten Morris är sur för att han fått vara ensam hemma och det gillar han inte.


Dagens ord: Ibland måste man vara snäll och skämma bort sig själv lite grann och inte bara alla andra.

Av Anita - 2 augusti 2016 20:41

 

Fredagen var den sista dagen Sonen och Fjällan var kvar här hos mig. Vilken tur dom haft med  fint väder nästan alla dagar.


Jag tog ledigt från loppisen och tillbringade dagen nere på bryggan tillsammans med Datafia och Tina och vattnet var sagolikt, 24 grader varmt.

 

Så kom Broder Björns fru och lille Liam. Hunden Jack och Liam lekte i vattnet så vattnet stod som en fontän omkring dom.

 

Så härligt vi hade där nere och så kom Sonen och Fjällan ner för att bada för kanske fjärde gången den dagen.

 

Sonen är minsann inte solbrun men han tål ju inte solen så han får akta sig.

Vi tjejer har fått lite färg i alla fall.

 

Så gick dagen med sol och bad och kaffe och prat och när det var dags att gå upp till husen grillade Sonen hamburgare och jag vattnade blommorna. Sonen tittade på mig och sa: Vilket bra liv du har mamma som går omkring här och vattnar och visst är det sant men........


Så lördag morgon åkte dom tillbaka till Skåne och kvällen innan hade Sundsvallsborna åkt och Kinabrors Son med familj.

Katten Morris den dumma rackarn som inte ens fattat att han är kastrerad letade efter Sundsvallsbornas katt Gosan. Så gick han vilse på skogen och hittades en kilometer bort hos Broder Björn. Det var bara att hämta honom och han var så förskräckt att han sov 24 timmar i gungstolen.


Så var det slut på finvädret och gråmulenheten spridde sig in i mitt hjärta. Det var kyligare än på länge.

Började tänka på allt som inte blivit gjort. Veden som är oklyven. Det vita på huset som inte blev målat. Båten som aldrig kom i sjön. Bryggan som inte blev byggd. Bilen som inte är lagad.


Loppispengarna som jag skulle roa mig för som gick till tandläkaren och medicin. Vad billagningen kommer att gå på vågar jag inte ens tänka på.

Nåja man får väl ta ett problem i taget. Det är jobbigt att inte ha bilen och behöva låna bil när jag måste iväg någonstans.


Så mycket jag ville göra men utan pengar kan man inte göra så mycket. Jag har inte råd att bjuda mina vänner på mat och fest och det var ju så roligt Man blir liksom lite utanför.


Nåja jag får väl leva på de dagar som var som i fredags. Leva på att jag kunde flyta omkring och titta på molnen i det blå och känna vattnet mot kroppen och visst går det att leva utan båt och brygga men knappast utan ved och bil.


Trädgården är i sin fullaste blom och sockerärtorna och morötterna är klara och nypotatisen smakar underbart med en klick av smör och bären börjar mogna runt omkring mig så vem är jag att klaga......men nog vore det roligt att ha råd att åka någonstans någon gång och få ny inspiration.

'

Dagens ord: Tyvärr kan man inte leva på frisk luft och bär men man behöver lite pengar också.  Den som säger att pengar inte har någon betydelse skulle vara utan ett tag fick dom se. Spark i aslet skulle dom  ha.

Av Anita - 29 juli 2016 08:21

 

Datafia har fyllt 50 år och då skulle det bli en hemlig resa och en liten fest när vi kom hem.


AMV och for och handlade på tisdagen och gjorde potatissallad i massor och stekte kött och bakade tårtor. Att duika och göra iordning i Kinabrors nya hus tog också sin tid så egentligen så tog det hela dagen innan vi var klara


Så i onsdags for vi iväg Tre bilar fulla med glada människor Krokiga backiga grusvägar och till slut kom vi till Ersk.Matsgården som var så gammal. Den hade varit bosatt sedan 1500-talet. Gården ligger några mil från Hassela.

 

En lugn och fridfull plats med sådana härliga energier.

 

En söt hund med ett öra upp och ett ner kom och viftade på svansen och hade en plastanka i munnen.

 

Här har det minsann arbetats och odalts lin och jobbats hårt i flera hundra år. Det fanns så mycket att titta på.

I ladugården mötte jag tomten som blinkade till mig.

 

En stig som påminde mig om min barndom ledde ner till kvarnen och det växte smutron efter stigen och det doftade precis som jag minns att det gör efter en skogsstig om sommaren.

 

Så var det dags att äta lunch och vilken fantastisk lunch vi fick.

 

Började med en macka med massor av rökt lax, sås med rom och sparris och ägg och kräftstjärtar och vilken god macka. Sedan blev det kycklingfile insvept i bacon och klyftpotatis och en jättegod sås. Redan mätta kom en fantastiskt god efterrätt. Rullrånskorgar fyllda med glass hjortronsylt och grädde. Oj vilken lunch. Åk dit om ni kan för det var ett ställe man skulle kunnat stanna på hur länge som helst. Billigt var det också.


Jag skulle önska mig att man fick gå tillbaka i tiden och se hur människorna hade det där för hundra år sedan, hur dom arbetade och levde. En sak är säker en magisk och vacker plats var det.


Men......vi drog hemåt nu över Stöde och vi stannade på en loppis och på en hemslöjdsaffär och kom så småningom hem.

 

Så var det dags för middag och då kom det ännu flera. Jag tror vi var så där 23 stycken om man räknade barnen.

Nej föresten en barndomskamrat till mig och AMV dök upp frampå kvällen och det blev mycket prat om gamla tider.

 

Tider då vi alla var unga och for omkring på byn och bodde i skogskojan i Kolbjännsjön. Trevlig kväll blev det och igår var det bara städningen kvar.


Under gårdagen var det en strid ström av människor som kom och hälsade på, jag kan inte räkna dem alla. Kaffepannan stod på hela dagen och när den ena for så kom den andra

.Loppisen var öppen och det kom en del folk dit också.


Nu är snart den roligaste tiden slut. Sonen och Fjällan åker tillbaka till Skåne imorgon och Kinabrors Son med familj åkte precis iväg. Konstigt så fort tiden går den här tiden på sommaren. Alla människor som är här . AMV och Gubben åkte också hem så konstigt blir det när det helst plötsligt blir folktomt. Det är bara Broder Björn med familj som är kvar.


Sundsvallsborna åker också imorgon om dom kan fånga in katten som varit på sommarlov. Morris kommer att bli ledsen då hans kattvän åker iväg och vi blir ensamma här igen.


Dagens ord: Här finns bara två lägen, full fart eller totalt tomt.


Av Anita - 24 juli 2016 21:58

 

De varma dagarna fortsätter dag efter dag och blommorna frodas och fyller ängar och rabatter och hjärtat blir varmt av allt det vackra.


Fredagen for hela gänget till Hammarstrand för att handla och äta lunch. Vi fyllde flera bord så många var vi. DansBritt kom också och senare på eftermiddagen kom hon till oss i paradiset Fisksjön


Hon och jag lånade båt hos Kinabror och jag rodde till Kanalviken.

Där är vattnet ljummet och sanden som guld. Där finns de mjukaste träbitar och finaste stenar så man har alltid med sig något hem.

När vi nakna sam omkring i det härliga vattnet kom en tanke för mig.


Jag är nog fattigast i byn. Trasig bil, trasig båt. trasig brygga, tjocktv och hus som för länge sedan skulle ha målats om men just en sån här dag är jag rikast i världen som kan ligga här i vattnet och flyta omkring och känna doften från skogen och myrarna och se den blå himlen full av små ulliga moln. Vad kan man mer önska sig, möjligen att det vore mindre broms som bet en.


Så rodde vi tillbaka till Kinabrors brygga och där vimlade det av glada barn och så förstås hunden Jack som fyllde 2 år och fick tårta av köttfärs och korv.

 

Vi fick kaffe och satt där på bryggan med dom andra och mådde gott.


Kvällarna är magiska och man kan inte gå och lägga sig utan måste ut hela tiden för att se hur sjön ändrar färg allt eftersom solen flyttar sig och till slut går ner.

 

Efter bara några minuter så har färgerna ändrat sig igen.

 

Igår åkte vi till Bergsåker där det var dop av Broder B:s senaste barnbarn. Hon var söt som en liten ängen och hon grät inte ens när huvudet blev blött, bara tittade med stora ögon på allt omkring.

 

Det var sommarens varmaste dag så det var skönt att hoppa i sjön när vi kom hem frampå kvällskvisten.


Jordgubbarna mognar och det är fint att plocka en då och då när man går förbi.

 

Rosorna blommar och blomlådorna är så praktfulla och har sådana starka färger så man tror inte sina ögon.

 

Vita klockor slår ut överallt och dom har jag inte planterat. Dom kommer ändå och så välkomna är dom.

 

Idag har AMV och jag planerat inför onsdagen utflykt och vid 4 kom dom andra som skulle vara med för att vi skulle prata lite om vad vi ska göra. Ni får väl höra mera sedan om det.

Så åt Sonen och Fjällan och jag tacos och så åskade det och så regnade det lite och sedan gick jag ner till sjön


Det var märkligt stilla efter åskan, inga fåglar sjöng, inga fiskar sam i vattnet och inte en vindpust rörde sig.

Jag gillar att gå sakta ut i vattnet tills det när till halsen, titta på bottnen i det klara vattnet och se på musslor och snäckor och fina stenar och sedan flyta omkring och titta på solen och molnen och må så gott som det möjligt är.


Så har ännu den dag gått och den bara försvann så fort så fort som sommardagar gör.

Man blir trött av allt bad och all sol och allt som händer runt omkring.

 

Sonen och Fjällan vilar i soffan och jag ska snart gå och lägga mig med öppet fönster i mitt sköna svala sovrum och känna närheten till livet och naturen.


Dagens ord: Även utan rikedom och pengar kan man känna sig rik en sådan här skön dag..

Av Anita - 19 juli 2016 21:10

 

När jag går ner till sjön slår doften emot mig. den blandade doften som är sommar för mig.


Idag är en strålande fin dag och jag stänger loppisen för det finns några ärenden att uträtta.

Handla, fixa räkningar åt Fd Grannen och lite annat. Sonen körde och hans fjälla  som kom igår var med förstås.  

Innan vi for ner till Kälarne hann dom med en liten tur på fyrhjulingen.


När vi kom hem kände jag på mig att Datafia behövde min hjälp. Hon hade hand om sommarcafe idag och jag vet hur besvärligt det är att vara själv där om det rasar in folk och det gör det ibland. Visst behövde hon min hjälp. Jag diskade och bredde mackor. Så cyklade jag hem. Sonen och fjällan hade slagit vass och satt på farstukviisten och drack kaffe så då fick jag en slurk också.

 

Trädgården är full med svirrande fåglar överallt nu. Alla fåglar har fått ungar och dom har inte ens förstånd att vara rädda och det är så roligt att se dom runt omkring. Det är väldigt dåligt med fjärilar iår Jag har knappt sett någon.

 

Rosorna som slår ut en efter en ger mig glädje, speciellt den gula som jag gillar väldigt mycket.


Jag går ner till bryggan och lägger mig för att sola för första gången i sommar. Ser en flotte ute på sjön och en båt som drar med en vattenskidåkare.

Småfisk plaskar omkring och bromsen bits och allt är som det ska vara på sommaren utom bromsen förstås för den är minsann en plåga.

Det är skönt att vila en stund i solen och läsa en tidning och ta ett bad. Nu är det rätt varmt i sjön och det var skönt att simma omkring i det klara vattnet tillsammans med fiskarna.


 

Sonen har lovat grilla så jag är ledig och fri att göra vad jag vill.

 

Oj så gott det var. Jag gillar minsann grillat. Det är så gott.


Kinabror och hans gäster har åkt till Bräcke för att åka färja och äta glass. Broder B och Tuppola och deras gäster har åkt på loppisrunda och sommarcafe så vi är alldeles ensamma en stund.


Nå det är alltså idag men jag kanske ska berätta om lördagens dans Björnlogen i Storåsen.

Storåsen ligger så där 2 mil rakt in i skogen. En gång om året är det fest där. Man kan vinna en älg på inträdesbiljetten. Det finns öltält och så naturligtvis dans på ett väldigt fint dansgolv. Dessutom har dom jättegoda hårdbrödmackor med rökt lax på.


Kinabror, Dansbritt och jag for dit som vi alltid brukar. Det var ovanligt lite folk. Det var Digilo på Paveljonen och Drifterns på¨Hanssons loge så folket räcker inte till den här tiden. Dessutom hade det ösregnat på sina håll.


Jag började tro att jag skulle börja en karriär som panelhöna för jag blev inte uppbjuden så ofta som jag var van. 

Lite roligare blev det när jag blev uppbjuden av en ung kille fast det var damernas. Nåja han var rejält full och jag hade mina funderingar om hur det skulle gå men han dansade bra faktiskt fast han hade problem att gå. Han sa att han gillade blondiner som jag och att jag dansade som en älva.

Nåja, jag höll färgen fast jag förstår att han inte fattade att mina vita lockar satt på en gammal tant. Ibland är det lite trevligt att det är lite mörkt faktiskt. Nåja det var i alla fall gulligt och det var ett bra slut på en danskväll.


När jag ligger här på bryggan och tänker så inser jag att nu gäller det att försöka dansa allt jag kan för snart kommer tiden då ingen smink i världen kan dölja att jag är gammal och att männen aldrig tror sig om att bli gamla och bara dansar med unga vackra kvinnor. Det är sorgligt för mig som gillar dansen allra mest. Sånt är livet.

 

Nåja jag badar bastu, spelar på trumman och simmar i härligt vatten och solen är varm och mjuk. Vem är jag att gnälla denna makalösa fina dag.

Jag gläds åt älgbiffen vi åt igår och hjortronsylten jag kokade och den goda grillmiddagen jag fick idag och att kvällen är lika fin som dagen varit.

 

Gläds åt att imorgon kommer en ny fin dag. Kanske ska jag skynda mig ut tidigt tidigt och se om hjortronen mognat och blåbären. Äta någon jordgubbe som är solmogen och god och hitta röda smultron lite här och där.


Dagens ord: Människa lär dig dansa annars vet inte änglarna vad dom ska göra med dig.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

50 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se